• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim ya buadet sokturucu sislik yaparmi fenaoldum kilo almis gibi dolfu tasti hrr tarafim yoksa boyle degildim ilactan once ne oldum anlamadimmm :)))

canım inan o kısmını bilmiyorum pko rahatsızlığı olupda söktürücü kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler..
belki yan etkisi olabilir her bünyenin ilaçlara tepkisi farklı oluyor..
bu son tedavimde opuda anestezi verildiya canım sağ yanağım yumurta gibi şişmiş ve kızarmıştı..doktor paniklemiş ben anestezilerde hep oluyor çok alerjiğim dedim rahatladılar..

Arkadaşınız bu gece yolcu..
Paşalarımın yanına gidiyorum 2 gün erkene çektim gidişimi acil hazırlığa giriştim zaman dar kolay gelsin bana:1:
Akşama kadar buralardayım henüz size hoşçakalın demiyorum sadece haber verdim kızçelerim..

iyi yolculuklar cnm...:16::16:

teşekür ederim ama esimin sorunu kilinefelter sendrmu 500 kside 1gorulen hastalık devlet hastaneleri umutsuz konusuyor ugraşmayn dyor cok arastrdm %30 şansmz var sadce sprm bulunması icin kaan aydostan randövü aldk o ilaclarla %70 şansınız olablr dedı tesede bulunursa hmen tup bebege baslycaz ınsallah...

canım %70 lik bi şans gerçekten çok güzell.. inşallah bu şansı hemen yakalarsınız..

inşallah canm 6mayıs benm için kötü bi gün senin için çooook güzel bi gün olur inşallah tatlm:16: bnde çok seviyom kiii:17:

Benim alti mayis kina gecesi yedisinde evlilik gunum.guzel olur insallah tatlim.hayat iste..seviyorum kiz seni.baaaakkk bide sirinlik yapiyor yaaa....:)))

canımm aynen yıllardır en sevdiğim yerler buraları.. her sene gideriz.. yaşlanınca eşimle Altınoluğa yerleşeceğiz inşallah tabi.. :))
güneye indiğimizde hiç egedeki huzuru rahatı yakalayamıyoruz.. ege bambaşka canım..

Oralar geldiğinde ara belki bende orada olurum. Unutma tamam mı:34: Hamile hamile deniz içi kafede Ayvalık tostu yer çarşıda gezinir, dar sokakların da turlarız:1::1:

Yok tatlım almadım daha kan vermeye gittim sabah bu arada sabahtan beri lekelenme yok belirti yok ama bugünün heycanından mı kesildim bilemiyorum. Akşam saat 16:30 da pozitif sonucumu alacağım inşallah.
Sen nasılsın belirtiler ne durumda ?
Ayyy çok heyecanlı ya benimde kasıklarımda ağrılarım var ama bilmiyorum ya bugün çok düşünmek istemiyorum sende hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah da bana da umut olursun canım

Benim alti mayis kina gecesi yedisinde evlilik gunum.guzel olur insallah tatlim.hayat iste..seviyorum kiz seni.baaaakkk bide sirinlik yapiyor yaaa....:)))

sen o günü ugurlu kılmışsın zaten canm öle de devam edecegne inanıyorum:16: büyük aşklar kavgayla başlar fıstıııkk:29::48::48::48::9::9:

Bu konuda biraz araştırma yapayım sonra egunalden izin alayım tamam mı?

tmm canm haber edersin o zaman

sen o günü ugurlu kılmışsın zaten canm öle de devam edecegne inanıyorum:16: büyük aşklar kavgayla başlar fıstıııkk:29::48::48::48::9::9:

Evettt canim cook haklisin.ben sana hic kizmadim yemin ederim sohbet olsun diye takildim.zaten bu surec cok geriyor insani biraz rahatlayalim diye yapiyorum ne yapiyosam.arkadaslar gulsun eglensinlerdiye..

oki dogi tatlım haber vereceğim:34:

Back