- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Lafta kalmasın lütfen kesin bekliyorumcanım benim çok naziksin.teşekkür ederiz..inşallah mayısta buluşuyoruz o zaman![]()

ben yola çıkıyorum,balıkesirde görüşürüz![]()
Iyi yolculuklar kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lafta kalmasın lütfen kesin bekliyorumcanım benim çok naziksin.teşekkür ederiz..inşallah mayısta buluşuyoruz o zaman![]()
İnşallah arkadaşlar saat 16:30 da çıkacak pozitif sonucum inşallah
İçimde dengesiz bir rahatlık var bu transferin başından beri. Hayır olsun negatifte olsa üzülmek istemiyorum rabbim öylesinin daha hayırlı olacağını bilmiştir demek ki.
Kizlar arkadasim test yapmista 11. Gun 54 nasil sizce ?
insallah canim benim de 11. Gun degerim 121 di.ama ben burda cok dusuk baslayip da dogaranlari gorunce iyidir diye dusundum.cnm bende 3. gün transferlerimde 11. günde bi defasıında 56, diğerindede 88 çıktı ikiside kimyasaldı..
inşallah arkadaşının yükselir çok sınırda değeri..
Cnn satmaya gerek yok bence sen o ovitrelleyi mutlaka kullanicaksin yumilerin catlasin diye.lucrin baska bi ilac o baskiliyor.arkadaşlar merhaba bende tüp bebek tedavisi görüyorum umarım hepimiz için hayırlısı olur benm yumurtalar cok olduğundan bu ay sadece toplanıp dondurulcak..dier ay transfer olcak Allah nasip ederse buarada arkadslar doktorm ovitrelle çatlatma iğnesi yazmıştı bende dün almış bulundum fakat bugun lucrine döndü ovitrellede elimde kaldı buzdolabında duruyor isteyen olursa yardımcı olabılırım 50 tlye ..istanbuldaki arkadaşlara duyrulur ...
Fsh ve yumurta kalitesi için canım. Ne zamandır kullanıyorsun benim nerdeyse 3 ay olacak
16:30 da da bekliyorum haberini mutlakaİnşallah canım. Evdeyim şuan bekliyorum 16:30 da çıkacakmış sonuçlar. Hayırlısı. Allah razı olsun duan için.
canm geldik şimdi hastaneden kan verdik bi kısmı cıktı çıkanlar temiz çok şükür bi kısmı da öğleden sonra cıkcakmıs onlar daha önemli. pers ultrason çekimi var cuma da tomografi var canm tüm sonuc haftaya pers belli olcak inşallah
neyse zaman aşımından yırtmısım yaşasıntüm sonuçlar haftaya pers çıkmış olcak şimdi sadece kan tahlilin bi kısmı çıktı o da iyi çok şükür canm
inşallah canm
canm ya bi organize et de kutlu doğum haftasıyken salavat çekelim bolca ne dersin:44:![]()
yeni ben ayın 3 de histereskopi oldum ondan sonra içmeye başladım gnde 2 tane alıorum
insallah canim benim de 11. Gun degerim 121 di.ama ben burda cok dusuk baslayip da dogaranlari gorunce iyidir diye dusundum.
Cnn satmaya gerek yok bence sen o ovitrelleyi mutlaka kullanicaksin yumilerin catlasin diye.lucrin baska bi ilac o baskiliyor.
Öğleden sonra çıkacak olanlardan bizi haberdar et emi
Ne zaman cuma günü müydü?
balıkesirin her yerine bayılırım canım.. erdek, altınoluk, ayvalık, sarmısaklı.. harikaa yerler her yıl gitmek isterimm.. şimdi orada olmak isterdim..
iyi yolculuklar sana cnm..
tmm canm öğrenebilirsem haber ederim internet sistemi çalışmıyo da ordan bakamıyoruz telefnla arayıp öğrenmeye çalışcaz
14-20 nisan haftası canm yani bu hafta perş günü ya da cuma günü için yapabiliriz salavat günü çok güzel olur canm
cnm bildigim kadariyla sokturucu bitince bes gun icinde oluyormus.. bir kac gune olursun tedavine baslarsin hayirlisiyla..
Sarımsaklıda annemlerin Ayvalıktada eşimin yazlığı var(rum evi) her yaz giderim ikinci memleketim gibi çünkü kendimi bildim bileli oraya gideriz. Evlenmeden öncede evlendikten sonrada kaderim Ayvalık değişmedi![]()
Azospermle ilgili forumda okumuştum arkadaslardan biri bu sorunun üstesinden gelmişti hatta bı doktora gittiğini ve bitkisel tedavi ile sonuc aldığını söylemişti. Forumu bı karıştır istersen belki bir umut olur