• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İnşallah arkadaşlar saat 16:30 da çıkacak pozitif sonucum inşallah;)
İçimde dengesiz bir rahatlık var bu transferin başından beri. Hayır olsun negatifte olsa üzülmek istemiyorum rabbim öylesinin daha hayırlı olacağını bilmiştir demek ki.

16.30 da guzel Haberlerini bekliyoruz bitanem:16::16:

arkadaşlar merhaba bende tüp bebek tedavisi görüyorum umarım hepimiz için hayırlısı olur benm yumurtalar cok olduğundan bu ay sadece toplanıp dondurulcak..dier ay transfer olcak Allah nasip ederse buarada arkadslar doktorm ovitrelle çatlatma iğnesi yazmıştı bende dün almış bulundum fakat bugun lucrine döndü ovitrellede elimde kaldı buzdolabında duruyor isteyen olursa yardımcı olabılırım 50 tlye ..istanbuldaki arkadaşlara duyrulur ...

cnm bende 3. gün transferlerimde 11. günde bi defasıında 56, diğerindede 88 çıktı ikiside kimyasaldı..
inşallah arkadaşının yükselir çok sınırda değeri..
insallah canim benim de 11. Gun degerim 121 di.ama ben burda cok dusuk baslayip da dogaranlari gorunce iyidir diye dusundum.

arkadaşlar merhaba bende tüp bebek tedavisi görüyorum umarım hepimiz için hayırlısı olur benm yumurtalar cok olduğundan bu ay sadece toplanıp dondurulcak..dier ay transfer olcak Allah nasip ederse buarada arkadslar doktorm ovitrelle çatlatma iğnesi yazmıştı bende dün almış bulundum fakat bugun lucrine döndü ovitrellede elimde kaldı buzdolabında duruyor isteyen olursa yardımcı olabılırım 50 tlye ..istanbuldaki arkadaşlara duyrulur ...
Cnn satmaya gerek yok bence sen o ovitrelleyi mutlaka kullanicaksin yumilerin catlasin diye.lucrin baska bi ilac o baskiliyor.

canm geldik şimdi hastaneden kan verdik bi kısmı cıktı çıkanlar temiz çok şükür bi kısmı da öğleden sonra cıkcakmıs onlar daha önemli. pers ultrason çekimi var cuma da tomografi var canm tüm sonuc haftaya pers belli olcak inşallah

neyse zaman aşımından yırtmısım yaşasın:16: tüm sonuçlar haftaya pers çıkmış olcak şimdi sadece kan tahlilin bi kısmı çıktı o da iyi çok şükür canm

inşallah canm

Öğleden sonra çıkacak olanlardan bizi haberdar et emi

insallah canim benim de 11. Gun degerim 121 di.ama ben burda cok dusuk baslayip da dogaranlari gorunce iyidir diye dusundum.

Cnn satmaya gerek yok bence sen o ovitrelleyi mutlaka kullanicaksin yumilerin catlasin diye.lucrin baska bi ilac o baskiliyor.

Cnm catlatmak icin verildi doktorla gorustum ovitrelleyi geri iade et dedi bide 2 kutu verilmisti eczacida dogal olarak almadi soguk grubuna giriyor die lucrin baskiladigi dogru ama catlatmak icinde veriliomus..

Öğleden sonra çıkacak olanlardan bizi haberdar et emi

tmm canm öğrenebilirsem haber ederim internet sistemi çalışmıyo da ordan bakamıyoruz telefnla arayıp öğrenmeye çalışcaz

Ne zaman cuma günü müydü?

14-20 nisan haftası canm yani bu hafta perş günü ya da cuma günü için yapabiliriz salavat günü çok güzel olur canm

balıkesirin her yerine bayılırım canım.. erdek, altınoluk, ayvalık, sarmısaklı.. harikaa yerler her yıl gitmek isterimm.. şimdi orada olmak isterdim..
iyi yolculuklar sana cnm..

Sarımsaklıda annemlerin Ayvalıktada eşimin yazlığı var(rum evi) her yaz giderim ikinci memleketim gibi çünkü kendimi bildim bileli oraya gideriz. Evlenmeden öncede evlendikten sonrada kaderim Ayvalık değişmedi:1:

tmm canm öğrenebilirsem haber ederim internet sistemi çalışmıyo da ordan bakamıyoruz telefnla arayıp öğrenmeye çalışcaz

14-20 nisan haftası canm yani bu hafta perş günü ya da cuma günü için yapabiliriz salavat günü çok güzel olur canm

Cumaya yapalım o zaman.

Sarımsaklıda annemlerin Ayvalıktada eşimin yazlığı var(rum evi) her yaz giderim ikinci memleketim gibi çünkü kendimi bildim bileli oraya gideriz. Evlenmeden öncede evlendikten sonrada kaderim Ayvalık değişmedi:1:

canımm aynen yıllardır en sevdiğim yerler buraları.. her sene gideriz.. yaşlanınca eşimle Altınoluğa yerleşeceğiz inşallah tabi.. :))
güneye indiğimizde hiç egedeki huzuru rahatı yakalayamıyoruz.. ege bambaşka canım..

Azospermle ilgili forumda okumuştum arkadaslardan biri bu sorunun üstesinden gelmişti hatta bı doktora gittiğini ve bitkisel tedavi ile sonuc aldığını söylemişti. Forumu bı karıştır istersen belki bir umut olur

teşekür ederim ama esimin sorunu kilinefelter sendrmu 500 kside 1gorulen hastalık devlet hastaneleri umutsuz konusuyor ugraşmayn dyor cok arastrdm %30 şansmz var sadce sprm bulunması icin kaan aydostan randövü aldk o ilaclarla %70 şansınız olablr dedı tesede bulunursa hmen tup bebege baslycaz ınsallah...

Arkadaşınız bu gece yolcu..
Paşalarımın yanına gidiyorum 2 gün erkene çektim gidişimi acil hazırlığa giriştim zaman dar kolay gelsin bana:1:
Akşama kadar buralardayım henüz size hoşçakalın demiyorum sadece haber verdim kızçelerim..

Back