Gelirim hatta kalkar İzmir'e gelirim![]()
gel valla varmı tanıdık bir akraba..
benseni her halükarda dahil edrim merak etme.sensiz olmaz zATen ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelirim hatta kalkar İzmir'e gelirim![]()
.
Rabbim daha guzel gunlerini gostersin bebisinin cnm...bende bi taze bi donmus transferi oldum olmadi maalesf..bizde morfoloji kotu
maaleef.mustafa bey genetik test isrltedi onlari yaptirdim cok.sukur temiz cikti..gorusmeye gitttim bu ay herseyi yapalim
hocam oyle baslayalim dedim..bu ay cd56 die bi bagisiklik testi yapacak...gelecek ay histeroskopi insaallah...sonraki ay
Tedavi insaallah...bakalim benim ilk denememde 5 embriyom 5.gune gitmisti...hersey harika dediler ama olmadi.
benim bi kurtajim.var bi de dis gebeliklgim..rahim de bise var die dusunuom...hayirlisi Allah tan...Rabbim bu konuda
Ugrsan herkesin yardimcisi olsun...
Evet sekerım kaynattık ama baglantım gıttısenın koca gece donunce beraber kaynatırız
Daha karar vermedım ama Kahraman kolday diye doktor var onu düşünüyorum Mayıs gıbı görüşmeye gıdıcem
Canım ıcını ferah tut hersey güzel olacak
Mayıs mı ohhhh cok sevındım en ıyı tedavı erken başlayan tedavıdır
boşver kuzum önemli olan raporun çıkması cuma gününüde atlat 6mayısta tedavı sonra ohhhh gerı sayım baslasın gelsin bebiş
![]()
gel valla varmı tanıdık bir akraba..
benseni her halükarda dahil edrim merak etme.sensiz olmaz zATen ya![]()
Evet sekerım kaynattık ama baglantım gıttısenın koca gece donunce beraber kaynatırız
Daha karar vermedım ama Kahraman kolday diye doktor var onu düşünüyorum Mayıs gıbı görüşmeye gıdıcem
Canım ıcını ferah tut hersey güzel olacak
Mayıs mı ohhhh cok sevındım en ıyı tedavı erken başlayan tedavıdır
boşver kuzum önemli olan raporun çıkması cuma gününüde atlat 6mayısta tedavı sonra ohhhh gerı sayım baslasın gelsin bebiş
![]()
3. Gun yapilmis cnm
Benim 1. Denemem orda olmuştu ege hanım cok iyi tatlım birisi ben onun kardeşinin hastasıydım(Erol beyin) Erol bey sehri dısındaydı opuya ege hanım gırmıstı cok pozitif bıri Erol beyden daha iyigündüz aralarda yakaladıkça gelmeye çalışıyorum.şimdi yemek saati olunca biraz rahatladım.nasılsın neler yapıyorsun.ben ege ünz.ege hanıma gidiyorum.tüp yapacak diye beklerken aşılama yapmaya karar verdi.2 kere aşılama yapalım dedi.daha önce kentte negatif tüp sonucumu biliyor..durumun aşılama için çok uygun neden direk tüp yaptığını da anlamadı kentin.tüp de aşılamada garanti değil sonuçta.üstelik yaşımda 37 neyse kafanı şişirdim canım bende durumlar böyle..
Oleyyyyyyyaşkımkocam,parsen,mybaby,melindam
buluşuyormuyuz kızlar mayısta inşallahhhhh![]()
bu devlet haastaneleri böyle işte.napcan.cuma günüde sis var oda bir geçse hayırlısıyla:18::18:
evet ya az kaldı inşllah gelir bebiş..hepimize canım.randevudan haberin varmı.
senin eve gelcez olurmu,sende buluşcazkabul ediyormusun bizi
![]()
Canım Allah yardımcın olsun senin için eşin için hayırlı olacaksa olsun inşallahhaberlerini merakla bekliyoruz
Hadi bakalım insallah güzel haberlerle gelirsin cnmmmm.:))
canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin
İnşallah güzel haberler vermek istiyorum sizlere allahın izniyle.
Amin inşallah canım bizi haberdar et mutlaka. Sonuçlar kaçta çıkar?
tamam kuzum sinirim geçti zaten,zaman aşımına uğradın
inşallah herşey temiz çıkar haber ver![]()
Canım ıcını ferah tut hersey güzel olacak![]()
Benim 1. Denemem orda olmuştu ege hanım cok iyi tatlım birisi ben onun kardeşinin hastasıydım(Erol beyin) Erol bey sehri dısındaydı opuya ege hanım gırmıstı cok pozitif bıri Erol beyden daha iyi
Oleyyyyyyyben varım
Tabıkıde kabul ederim super olurayarlayın gelin
![]()
o biri ben olabilirim mesela kalk yap
dermişimmmm bekle canım en güzeli kan vermek sabret ama ben olsam yapmıştım duramazdım![]()
canm geldik şimdi hastaneden kan verdik bi kısmı cıktı çıkanlar temiz çok şükür bi kısmı da öğleden sonra cıkcakmıs onlar daha önemli. pers ultrason çekimi var cuma da tomografi var canm tüm sonuc haftaya pers belli olcak inşallah
neyse zaman aşımından yırtmısım yaşasıntüm sonuçlar haftaya pers çıkmış olcak şimdi sadece kan tahlilin bi kısmı çıktı o da iyi çok şükür canm
inşallah canm
valla mi dusuk mu? Ben de kiza iyi dedim kahverengi de lekesi varmis.3.gün olduğundan umut verici ama düşük değeri inşallah sağlıklı bir gebelik oluşmuştur..
Canım naptın sonucunu aldın mı inşallah pozitiftir rabbim tez zamnda kucaklarımızı doldursun
mervsh
hadi bakalım bişey çıkmayacak inş.herşey güzel olacak..kıyamam ben sana ya bugün iiyi günümdeyim.altı mayısta tedaviye başlıyorum,onun için seviyorum senide![]()
Sonuç ne zaman çıkıcak canım. Hayırlı güzel haberler ile gel inşallah...
![]()
Yaaa öyle midir? Sevdim bu lafını![]()