• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
.
Rabbim daha guzel gunlerini gostersin bebisinin cnm...bende bi taze bi donmus transferi oldum olmadi maalesf..bizde morfoloji kotu
maaleef.mustafa bey genetik test isrltedi onlari yaptirdim cok.sukur temiz cikti..gorusmeye gitttim bu ay herseyi yapalim
hocam oyle baslayalim dedim..bu ay cd56 die bi bagisiklik testi yapacak...gelecek ay histeroskopi insaallah...sonraki ay
Tedavi insaallah...bakalim benim ilk denememde 5 embriyom 5.gune gitmisti...hersey harika dediler ama olmadi.
benim bi kurtajim.var bi de dis gebeliklgim..rahim de bise var die dusunuom...hayirlisi Allah tan...Rabbim bu konuda
Ugrsan herkesin yardimcisi olsun...

amin canım inşallah.kararın çok güzel öncesinde ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı kolay süreçler değil çünkü tekrar sil baştan başlamak.allahım yardımcın olsun inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız..

Evet sekerım kaynattık ama baglantım gıttı :47:senın koca gece donunce beraber kaynatırız:1:

Daha karar vermedım ama Kahraman kolday diye doktor var onu düşünüyorum Mayıs gıbı görüşmeye gıdıcem

Canım ıcını ferah tut hersey güzel olacak :16:

:53::53::53: Mayıs mı ohhhh cok sevındım en ıyı tedavı erken başlayan tedavıdır :1:

:47::47::47: boşver kuzum önemli olan raporun çıkması cuma gününüde atlat 6mayısta tedavı sonra ohhhh gerı sayım baslasın gelsin bebiş :emir_bebek::emir_bebek:

Yaaa öyle midir? Sevdim bu lafını:1:

Evet sekerım kaynattık ama baglantım gıttı :47:senın koca gece donunce beraber kaynatırız:1:

Daha karar vermedım ama Kahraman kolday diye doktor var onu düşünüyorum Mayıs gıbı görüşmeye gıdıcem

:53::53::53: Mayıs mı ohhhh cok sevındım en ıyı tedavı erken başlayan tedavıdır :1:

:47::47::47: boşver kuzum önemli olan raporun çıkması cuma gününüde atlat 6mayısta tedavı sonra ohhhh gerı sayım baslasın gelsin bebiş :emir_bebek::emir_bebek:

bu devlet haastaneleri böyle işte.napcan.cuma günüde sis var oda bir geçse hayırlısıyla:18::18:
evet ya az kaldı inşllah gelir bebiş..hepimize canım.randevudan haberin varmı.
senin eve gelcez olurmu,sende buluşcaz:23::23::23:kabul ediyormusun bizi:46::46::46:

gündüz aralarda yakaladıkça gelmeye çalışıyorum.şimdi yemek saati olunca biraz rahatladım.nasılsın neler yapıyorsun.ben ege ünz.ege hanıma gidiyorum.tüp yapacak diye beklerken aşılama yapmaya karar verdi.2 kere aşılama yapalım dedi.daha önce kentte negatif tüp sonucumu biliyor..durumun aşılama için çok uygun neden direk tüp yaptığını da anlamadı kentin.tüp de aşılamada garanti değil sonuçta.üstelik yaşımda 37 neyse kafanı şişirdim canım bende durumlar böyle..
Benim 1. Denemem orda olmuştu ege hanım cok iyi tatlım birisi ben onun kardeşinin hastasıydım(Erol beyin) Erol bey sehri dısındaydı opuya ege hanım gırmıstı cok pozitif bıri Erol beyden daha iyi
aşkımkocam,parsen,mybaby,melindam
buluşuyormuyuz kızlar mayısta inşallahhhhh:52::52::52::52::52::52:
Oleyyyyyyy:46::46:ben varım :3:
bu devlet haastaneleri böyle işte.napcan.cuma günüde sis var oda bir geçse hayırlısıyla:18::18:
evet ya az kaldı inşllah gelir bebiş..hepimize canım.randevudan haberin varmı.
senin eve gelcez olurmu,sende buluşcaz:23::23::23:kabul ediyormusun bizi:46::46::46:

Tabıkıde kabul ederim super olur:46::46:ayarlayın gelin :16::16:

Son düzenleme:
Amin inşallah canım bizi haberdar et mutlaka. Sonuçlar kaçta çıkar?

canm geldik şimdi hastaneden kan verdik bi kısmı cıktı çıkanlar temiz çok şükür bi kısmı da öğleden sonra cıkcakmıs onlar daha önemli. pers ultrason çekimi var cuma da tomografi var canm tüm sonuc haftaya pers belli olcak inşallah

tamam kuzum sinirim geçti zaten,zaman aşımına uğradın:9::9::9:
inşallah herşey temiz çıkar haber ver:21::21::21:

neyse zaman aşımından yırtmısım yaşasın:16: tüm sonuçlar haftaya pers çıkmış olcak şimdi sadece kan tahlilin bi kısmı çıktı o da iyi çok şükür canm

inşallah canm

Benim 1. Denemem orda olmuştu ege hanım cok iyi tatlım birisi ben onun kardeşinin hastasıydım(Erol beyin) Erol bey sehri dısındaydı opuya ege hanım gırmıstı cok pozitif bıri Erol beyden daha iyi

Oleyyyyyyy:46::46:ben varım :3:

Tabıkıde kabul ederim super olur:46::46:ayarlayın gelin :16::16:

canım benim çok naziksin.teşekkür ederiz..inşallah mayısta buluşuyoruz o zaman:46::46::46::46::46:

canm geldik şimdi hastaneden kan verdik bi kısmı cıktı çıkanlar temiz çok şükür bi kısmı da öğleden sonra cıkcakmıs onlar daha önemli. pers ultrason çekimi var cuma da tomografi var canm tüm sonuc haftaya pers belli olcak inşallah

neyse zaman aşımından yırtmısım yaşasın:16: tüm sonuçlar haftaya pers çıkmış olcak şimdi sadece kan tahlilin bi kısmı çıktı o da iyi çok şükür canm

inşallah canm

hadi bakalım bişey çıkmayacak inş.herşey güzel olacak..kıyamam ben sana ya bugün iiyi günümdeyim.altı mayısta tedaviye başlıyorum,onun için seviyorum senide:16::16::16::16::16::16::16:

Canım naptın sonucunu aldın mı inşallah pozitiftir rabbim tez zamnda kucaklarımızı doldursun

mervsh

Yok tatlım almadım daha kan vermeye gittim sabah bu arada sabahtan beri lekelenme yok belirti yok ama bugünün heycanından mı kesildim bilemiyorum. Akşam saat 16:30 da pozitif sonucumu alacağım inşallah.
Sen nasılsın belirtiler ne durumda ?

hadi bakalım bişey çıkmayacak inş.herşey güzel olacak..kıyamam ben sana ya bugün iiyi günümdeyim.altı mayısta tedaviye başlıyorum,onun için seviyorum senide:16::16::16::16::16::16::16:

inşallah canm 6mayıs benm için kötü bi gün senin için çooook güzel bi gün olur inşallah tatlm:16: bnde çok seviyom kiii:17:

Sonuç ne zaman çıkıcak canım. Hayırlı güzel haberler ile gel inşallah...
:16::16::16:

İnşallah arkadaşlar saat 16:30 da çıkacak pozitif sonucum inşallah;)
İçimde dengesiz bir rahatlık var bu transferin başından beri. Hayır olsun negatifte olsa üzülmek istemiyorum rabbim öylesinin daha hayırlı olacağını bilmiştir demek ki.

Back