• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hiç sesin çıkmıyor cnm kaçtır:)) iyisin dimi.
ben bu ay tekrar denemeye karar verdim regly olmayı bekliyorum 8-9 güne başlamış olacam canım..
sizi okuyorum hergün biraz ama pek yazmıyorum biraz alışmaya çalışıyorum daha iyi olacak inşallah :) biraz zaman :) ben de haziranda yapacağım galiba :) hayırlı olsun canım sana da şimdiden inşallah güzel haberler alalım :)

ilk anlatışım değil şekerim bende böyle hikaye çoktur o nedenle bir çok kişi bilir yani bu hallerimi:1::1:
ışık tutuldu ve aydınladı her taraf:27::27::1::1::1:

:60::60::60::60::60: Allah ım sana ikiz bebiş versin inşallahhhhhh
topiğimizin hem editörü hemde neşesisin vallahi okuyunca sabah güldüm baya bi :16::16::9::9:

canım nasılsınnn:16: ne zamandır göremedim seni iyisin dimi

biliyorum tatlım kocişim bu hafta akşamları evde o yüzden onla vakit geçiriyorum da ondan gelemedim:34:
gündüzleride erken kalktıgımdan burlardayım bu hafta böyle :6:
hımm sen şimdi izmirdesin ozaman hee :) eee tedavi ne zmn başlıcak nasipse ?
ne kdr daha izmirdesin belli mi ?

canım ben şimdi eve dönüyorum,cuma günü muayene için tekrar gelcem.sonrasında 6 mayıs da tedaviye başlıyoruz inşallah:16::16:

Merhaba cnm Güvenç Beyin hastasıyım.İlk 2013 ekim gibi gitti gitmeden tüm tahlillerimi yaptırdım hemen başlayalım dedi ben ocak da olsun istedim doğum kontrol hapı verdi insülin direncim vardı onun için endokrine yönlendirdi sonrasında başladık iğnelere şubatta yumurta toplama işlemimiz yapıldı 42 yumurta oldu 37 si kaliteliydi 3.gün 15 tane dondurdular 12 tanede 5.güne bıraktılar ama devam etmediler yaşamına sonuç olarak 15 tane kaldı elimizde ve donduruldu.opu dan 4 gün sonra regli oldum o ayda doğum kontrol hapı kullandım ve nisan 2 de transferim oldu çok şükür her şey yolunda 9.gün idrarda pozitif gördüm 10.gün kanda 131 çıktı bu perşembede bahçeciye gideceğim orada bakılacak inş değer artmıştır.işte hikaye kısaca bu cnm sen hangi seviyedesin transfer oldumu.
.
Rabbim daha guzel gunlerini gostersin bebisinin cnm...bende bi taze bi donmus transferi oldum olmadi maalesf..bizde morfoloji kotu
maaleef.mustafa bey genetik test isrltedi onlari yaptirdim cok.sukur temiz cikti..gorusmeye gitttim bu ay herseyi yapalim
hocam oyle baslayalim dedim..bu ay cd56 die bi bagisiklik testi yapacak...gelecek ay histeroskopi insaallah...sonraki ay
Tedavi insaallah...bakalim benim ilk denememde 5 embriyom 5.gune gitmisti...hersey harika dediler ama olmadi.
benim bi kurtajim.var bi de dis gebeliklgim..rahim de bise var die dusunuom...hayirlisi Allah tan...Rabbim bu konuda
Ugrsan herkesin yardimcisi olsun...

Kizlar slmmm
Bise sorucam.transfer oldugumuz gunu 1. Gun olarak saymiyorduk di mi ? 3 nisanda transfer olan biri testi 15 inde yani bugun yapmali degil mi ?

.
Rabbim daha guzel gunlerini gostersin bebisinin cnm...bende bi taze bi donmus transferi oldum olmadi maalesf..bizde morfoloji kotu
maaleef.mustafa bey genetik test isrltedi onlari yaptirdim cok.sukur temiz cikti..gorusmeye gitttim bu ay herseyi yapalim
hocam oyle baslayalim dedim..bu ay cd56 die bi bagisiklik testi yapacak...gelecek ay histeroskopi insaallah...sonraki ay
Tedavi insaallah...bakalim benim ilk denememde 5 embriyom 5.gune gitmisti...hersey harika dediler ama olmadi.
benim bi kurtajim.var bi de dis gebeliklgim..rahim de bise var die dusunuom...hayirlisi Allah tan...Rabbim bu konuda
Ugrsan herkesin yardimcisi olsun...
morfolojiniz kacti cnm ?

Günaydın canlarrrrr..
Bugun buyuk gün . Şimdi hazırlanıyorum kan vermeye gidicem. Benim için dua edin lütfen.
Karnım, başım çok ağrıyor birde lekelenmem arttı. Sanki söktü sökecek gibi hissediyorum.
Hayırlısı olsun, hayırlısıyla olsun...

Canım naptın sonucunu aldın mı inşallah pozitiftir rabbim tez zamnda kucaklarımızı doldursun

mervsh

canım ben şimdi eve dönüyorum,cuma günü muayene için tekrar gelcem.sonrasında 6 mayıs da tedaviye başlıyoruz inşallah:16::16:

oleyyyyyy yuppiiiiiiiiiiiiiiii :46::46::46::46:
bende mayısın ilk haftası başlıcam beraber gün saycazzzzzzzz ozaman desene :52::52::52:
hakkımızda hayırlısı tatlım hepimiz güzel haberler veririz inşallahhhhhh çok sevindim vallahi
phala da mayısa yetişirse süper olur esuece de var sanırm ohh mayıs başı baya yogunuzz desene:9::9::9:

Anladım canım, benimde tam tersi işte daha az yoğunum evde daha fazla yoğunum :1:

gündüz aralarda yakaladıkça gelmeye çalışıyorum.şimdi yemek saati olunca biraz rahatladım.nasılsın neler yapıyorsun.ben ege ünz.ege hanıma gidiyorum.tüp yapacak diye beklerken aşılama yapmaya karar verdi.2 kere aşılama yapalım dedi.daha önce kentte negatif tüp sonucumu biliyor..durumun aşılama için çok uygun neden direk tüp yaptığını da anlamadı kentin.tüp de aşılamada garanti değil sonuçta.üstelik yaşımda 37 neyse kafanı şişirdim canım bende durumlar böyle..

sizi okuyorum hergün biraz ama pek yazmıyorum biraz alışmaya çalışıyorum daha iyi olacak inşallah :) biraz zaman :) ben de haziranda yapacağım galiba :) hayırlı olsun canım sana da şimdiden inşallah güzel haberler alalım :)

sağoll canım.. hayırlısı herşeyin diyelim.. başka çaremiz yok..

Anammmmmm biri tedaviye mi basliyooooooooo:10::10:......uuuuwww cok.hizlisin bebegimmmm:16
senden guzel haber gelecek insaallah..bizde arkandan geliyoruz:10::10::

Aslında biliyorsun Haziranda başlayacaktım ama dediğim nedenlerden dolayı Mayısta olabilir, ay kız şimdiden heyecanlandım:1::1:

oleyyyyyy yuppiiiiiiiiiiiiiiii :46::46::46::46:
bende mayısın ilk haftası başlıcam beraber gün saycazzzzzzzz ozaman desene :52::52::52:
hakkımızda hayırlısı tatlım hepimiz güzel haberler veririz inşallahhhhhh çok sevindim vallahi
phala da mayısa yetişirse süper olur esuece de var sanırm ohh mayıs başı baya yogunuzz desene:9::9::9:

hadi ya oleyyyyy bende çok sevindim...yaşasınnnnnn.....:16::16::16::16::16:

gündüz aralarda yakaladıkça gelmeye çalışıyorum.şimdi yemek saati olunca biraz rahatladım.nasılsın neler yapıyorsun.ben ege ünz.ege hanıma gidiyorum.tüp yapacak diye beklerken aşılama yapmaya karar verdi.2 kere aşılama yapalım dedi.daha önce kentte negatif tüp sonucumu biliyor..durumun aşılama için çok uygun neden direk tüp yaptığını da anlamadı kentin.tüp de aşılamada garanti değil sonuçta.üstelik yaşımda 37 neyse kafanı şişirdim canım bende durumlar böyle..

estağfurullah canım burada konuşmak için buradayız. Bizim aşılama için sayı yetersiz. İlk tedavim transfer aşamasında iptal oldu, mayıs haziran gibi Allah kısmet ederse tekrar başlayacağız. Ocak tedavim süresince kürler yaptım kendime, bakalım hayırlısı olur inşallah.

Back