- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
İnşallah canım yaaa, çok sevindirdin beni![]()
MUTLULUĞUN BEBİŞİNLE TAÇLANSIN İNŞŞ

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım yaaa, çok sevindirdin beni![]()
Ya aslında şöyle hemen anlatayım
Benim bağlı olduğum başkan yardımcısı kalp krizi geçirdi (durumu iyi ama) Şimdi uzun süre gelmez, benden bu durumdan faydalanıp mayıs ayınıda düşünmeye başladım birde işi bırakmayacağım için (en azından taşınana kadar) hazirana sarkıtmanın anlamı kalmıyor, ön görüşmeye gideyim uzun protokol yapmazsa kendisi de uygun görürse başlarım mayısta. Nasıl beni yakaladın![]()
harikaa :)) fırsatın varsa uzatma canımm.. hemen başlaa
sen ne zaman başlıyorsun canım :)
Kuzum akşam bağlantı gitti giremedim eee ne yaptın ne dediler :26:
Uyandım kuzum anca geldim evi topla kahvaltı yap anca dün merak ettik ama okuyunca merakimi giderdin
Phala canımsabret bu sefer hep beraber tahlil gününü sayicaz
![]()
Elam canım bebeim saol. Amin inşallaahhh tez zamanda sizleri okucaz burda..
🌸🌸🌸
hiç sesin çıkmıyor cnm kaçtır:)) iyisin dimi.
ben bu ay tekrar denemeye karar verdim regly olmayı bekliyorum 8-9 güne başlamış olacam canım..
Ama ya ben bilmiyodum ki ole olduğunu sonra yanlış anladığımı anlayıp düzelttim ki ben hemen açıklama bile buldum hatamı düzeltmek için ağlarım bak![]()
Eşimin kontrolündeyız hastanede kan verdik tomografi sırası aldık herşey temiz çıkcak insallah
Sanada günaydın canım, akşam baya kaynatmışsınız kaçırdığıma üzüldüm
Yok hayatım ise yaramadı pek ama ilk adetimde incir kürü ve bal tarcin corek otu deneyeceğim. Aşılamada yumurtayı guzel etkilemişti
harikaa :)) fırsatın varsa uzatma canımm.. hemen başlaa
MUTLULUĞUN BEBİŞİNLE TAÇLANSIN İNŞŞ![]()
oh ohhhhhhhhrapor çıkmışşş ne güzel çok sevindim cnm hayırlısı olsun
dün sabah burdaydım ama öğlen işlere koyuldum malum çamaşır ütü vs işleri
akşamda kocişimle film izledik o yüzden gelemedim öslemişim tabikiiiii
sen tüp bebeği nerde yaptırıyorsun parsencim bide sis dediğiniz şey nedir ben anlamadım :26:
melindam canım sen uyanamadın mı daha![]()
hadi hayırlısı arkadaşımm
Uzatmamak lazım değil mi![]()
hayırlı olsun mayısta başlıyorsun herhalde :)
Amanın amanın
Neyse geçmiş gitmiş, bende aynı şeyi yaşadım ama bana senin gibi ışık tutmadılar
Bu arada bu hikayeni alıntı yaptığım için bu günde sayfada yer alıyor kusura kalma
evet ben akşamları daha müsait oluyorum.gündüz işlerim çok yoğun, ekran açık ama ben kapalı.
Ya aslında şöyle hemen anlatayım
Benim bağlı olduğum başkan yardımcısı kalp krizi geçirdi (durumu iyi ama) Şimdi uzun süre gelmez, benden bu durumdan faydalanıp mayıs ayınıda düşünmeye başladım birde işi bırakmayacağım için (en azından taşınana kadar) hazirana sarkıtmanın anlamı kalmıyor, ön görüşmeye gideyim uzun protokol yapmazsa kendisi de uygun görürse başlarım mayısta. Nasıl beni yakaladın![]()
canim benimde ikizElam canım bebeim saol. Amin inşallaahhh tez zamanda sizleri okucaz burda..
🌸🌸🌸
hayırlı olsun mayısta başlıyorsun herhalde :)
hoşgeldin canım,niye sen akşam geliyordun ki.bizim muhabbetler akşam oluyor biliyosun.
kızım biz güzellik uykusu uyuyoruz melindamla beraber,sizin gibi erkenden kalkmıyoruz
ben ege doğum evine gidiyorum canım.sis rahime sıvı verilerek ultrason çekimiymiş canım.cuma günü yaptıracağım ben.