- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
phalaaaa.... sen de yorumla durumumuHer şey güzel olacak canım Allahın izniyle rahat ol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
phalaaaa.... sen de yorumla durumumuHer şey güzel olacak canım Allahın izniyle rahat ol
phalaaaa.... sen de yorumla durumumusen olsan napardın? klomenle tedaviyi denemelimiyim, kürlere devam etmelimiyim? napıyım ben şimdi
![]()
Canım fsh bende de yüksekti. Yumurta rezervim de çok iyi değildi. 5 yumoş toplandı. Ikisi yerleşti ikisi donduruldu. Dördü döllenmişti.
🌸🌸🌸
kızlar sonuçlarımı aldım.... fsh pek düşmemiş ama diğer değerlerim az daha normalleşmişler, benim e2 de yerlerdeydi de toparlanmış....ak saçlı doktorum, bu ay klomen denemek istiyor bende.... fsh yüksek çıkmış ama bide görünen durum var, bence bu ayı değerlendirelim dedi bende tamam dedim.... daha önce klomen kullanan var mı? ben soğan kürüne geçmiştim 2 gündür yapıyorum, acaba soğan kürü klomeni etkiler mi? ben şimdi napıyım???? kürlere mi devam ediyim yoksa klomen mi alıyım? 5 günlük zaten bu klomen ve pazartesi yumurta ölçümü yapmak için çağırdı doktor.....
doğal yolla... yani kontrollü doğal yolla... 5 gün içcem sonra pazartesi gitcem (haftasonuna denk geldiğinde 2 gün beklicem) pazartesi yumi ölçcek... sonra tahmin ettiğime göre doktor bize bi cinsellik takvimi vercekKlomen kullanarak doğal yolla mı hamileliği deneyeceksin tüp tedavisi için mi içeceksin?
Bana umut oldun esila yarın kontrol günüm günlük 450 dozdan toplam 2250 doz. Menapur vuruldum.
doğal yolla... yani kontrollü doğal yolla... 5 gün içcem sonra pazartesi gitcem (haftasonuna denk geldiğinde 2 gün beklicem) pazartesi yumi ölçcek... sonra tahmin ettiğime göre doktor bize bi cinsellik takvimi vercek![]()
Senin raporun çıktı bir kere senin ihtiyacın yok ki, bundan sonrada inşallah olmaz
var ben8-9 yumi ölçüsü alıyolardı, yüksek doz ilaç kullandık tedavi de 3 yumi toplandı, 2 si döllendi 1i transfer edildi biri donduruldu. transfer negatif, dondurulmuş çözülemedi.... ama şimdi fsh değeri azda olsa düşme gösterdi, devamı da gelecek inşallahh... fsh ın yüksek olduğu ay tutunmanın zor olacağı yönünde başarı hikayeleri var, inanış bu yönde, ancak doktorlara göre fsh bi kez yüksek çıktıysa daha düşük değerler baz alınmaz, en yüksek değeri baz alınır deniliyor....
bu arada benim durumum sana umutsuzluk vermesin, fsh dalgalı diye bide amh testi yaptırılıyor, normalde 1in üzerinde olması lazım amhnin, benimki 0,79... bi arkadaş 0,12 ile hamile kaldı.... genelde 1-8 arası yumurta toplanabiliyor malesef...
ya ben şunu anlamadım canım doktor ilaclar için rapor çıkartırken o rapora 1 tanade tedavi hakkın bağlanmış oluyor..1 tane tedavi hakkınıda kullanmış sayılmıyormusun..
Bence tatlım tüp bebek tedavisi için verilen ilaçlar aynı zamanda kadın doğumcularında kendi hastaları için verdiği iğneler olabilir. Hatta kadın doktorum bana Şahin bey sana bu bu ilaçları verecek hatta o ilaçların ismini de kağıda yazdı. Yani kadın doğumcularında kendi hastalarına vere bildiği ilaçlar bunlar. Sadece tüp tedavisi görenlerin kullandığı ilaçlar değil bunlar. Ağrı kesici gibi kadın doktoru da sanki onun hastasıymış gibi bana o ilaçları tavsiye edecek rapor yazacak. O yüzden kurula ihtiyaç yok ilaç için.
çok mantıklı tatlım..... bulunabilecek tüm açıklıkları kullanmak lazım....Bence tatlım tüp bebek tedavisi için verilen ilaçlar aynı zamanda kadın doğumcularında kendi hastaları için verdiği iğneler olabilir. Hatta kadın doktorum bana Şahin bey sana bu bu ilaçları verecek hatta o ilaçların ismini de kağıda yazdı. Yani kadın doğumcularında kendi hastalarına vere bildiği ilaçlar bunlar. Sadece tüp tedavisi görenlerin kullandığı ilaçlar değil bunlar. Ağrı kesici gibi kadın doktoru da sanki onun hastasıymış gibi bana o ilaçları tavsiye edecek rapor yazacak. O yüzden kurula ihtiyaç yok ilaç için.
bugün kontrole gittim,tedavimin 8. günü.34 tane yumurtam varçok iyi dedi doktor.perşembe en geç cuma çatlatma iğnesi yapacakmışız.e2 2561 çıktı,iyice heyecanlandım yaaa
![]()
anladim canim.. baska sebeple yaziyormus gibi yapacaklar.. hadi hayirlisiii..
çok mantıklı tatlım..... bulunabilecek tüm açıklıkları kullanmak lazım....
cnm sabırlar dilerim bundan sonra umarım güzel günler görürsün...
yarın değerlerin çok çok katlanmış olarak görürsün kagıtta
hayırlı olsun tebrik ederim umarım değerlerin artar bebeğin hep seninle olur...
dualarım seninle git bebeklerini al ve hep seninle olsunlar![]()
Amin cankm hepimizin ins.CANIMM ılaç ıcın rapor cıkartabılır belkı bılmıyorum..
ama sanırım heyete gırmek sart..
umarım doktorun halleder rapor işini..
canımm transferın hayırlı olsun rabbım sonun da yüzünü güldürsün..
Sana yorum yaptım gördün mü?
zorla yorum aldım dimi senden?? gördüm canım benim sağol.... o kadar birdenbire kendimi böyle bi şeyin içinde buldum ki bilemiyorum....sayı 72 milyon hereketlilik normal demişlerdi morfoloji kağıdını sonradan aldım %2 diyo.... bence bu bi problem ama tüp doktorum bunu sorun olarak görmüyodu.... aslında denenebilir diye düşündüm, zaten tedavide değilim, sadece bu hafta soğan kürüm vardı onu yapmam civan perçemini içerim pazartesiden sonra....
Bebeklerimi aldim geldim bundan sonrasi dua ve bekleme zamani...