• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba.esila tebrik ederim.negatif sonuç alan arkadaşlarımada allah sabır versin üzmeyin canınızı vardır bir hayır.benim bugün son iğnem yarın kontrolüm var.bugünle beraber 2250 dozaj menapur olcak.perşembe solda tek yumiş vardı.kızlar sizce artar mı yumişler bu dozla.menapur kullanan var mı kızlar.

canım bende menegon gonolf in yanında kullanmıştım.. menegonda menapur tarzı bi ilaç. gerçi bir ara menapurda kullanmıştım..
ama yumurta sayım hiç farketmemişti..
yıllardır gördüğüm tedavilerde şunu anladım doktorun söylediği ilk yumurta sayısını sonralarda artmıyor..
sadece içinden bazıları büyüyor iyi cevap veriyor ilaca igneye bazılarıda kötü cevap veriyor ama extra bir yumurta daha fazladan sonradan çıkan olmuyor..
her adetle yeni bir paket açılıyor ve sonradan o pakete katılan olmuyor.. kaliteli olsunda bize gerekli olan 1 tane yumurta zaten canım..

aa çıkıyo mu o şey bende görmüyom çıkmıyo heralde diyodum:9: ben 24 yaşındayım sonra düğün olarak 6 ay olmak üzere, resmi nikah olarak bi seneyi geçti, evlilik olarak da bi sene olmak üzere ayy ne karışıgım:9::9::9::9::8::8:

öle hatamı hemencik telafi ederim valla çok utandım:17: çok güldüm kendimeee:9::9::9:

canım yaşına ve evlilik yılına göre nekadar bilinçlisin hemen sorununu anlamışsın ve tedaviye başlamışsın bu konuda gerçekten seni tebrik etmek gerek..
bazı kişiler yıllarca sorununu kabul etmiyor tüp bebek fikrinden kaçıyor...bebek oldu olacak boşuna bekliyor yıllarını geçiriyor..
bende evliliğimin 2. ayında tedaviye başlamıştım..

canım yaşına ve evlilik yılına göre nekadar bilinçlisin hemen sorununu anlamışsın ve tedaviye başlamışsın bu konuda gerçekten seni tebrik etmek gerek..
bazı kişiler yıllarca sorununu kabul etmiyor tüp bebek fikrinden kaçıyor...bebek oldu olacak boşuna bekliyor yıllarını geçiriyor..
bende evliliğimin 2. ayında tedaviye başlamıştım..

canm biz farklı sebeple tüpe yöneldik eşim kanseri atlattı da o sebepten tüp bebek yaptırıyoruz

Bilmem napsak acaba:30::30::30::30:

unutalım ki yok öle bişe ben bişi mi dedim aaaa:53::53::53:

Dur dur sen simdi isim var onunla daha sonra ilgilenicem.

amaaaa yaaa:14::14::14:

Eyvah:53::53::53::53::30::30::30::30: yandı blgk ama ablası hatasını telafi etti :1:

melindam kurtar beni parsen beni affetmiyooo:9::9::9:

canm biz farklı sebeple tüpe yöneldik eşim kanseri atlattı da o sebepten tüp bebek yaptırıyoruz

canimm cok gecmis olsun.. insallah ilk denemende bebisine kavusursun:)) gencc anneler arasina girersin..

Geç arkama kuzum parseni ikna etmeye çalışayım yoksa yandin ben bile kurtaramam:9::9::9:

Yok canım sen hiç birey demedin aaaaa olur mu öyle şey:21::21: sen ben misin :1::1:

Yok canım sen hiç birey demedin aaaaa olur mu öyle şey:21::21: sen ben misin :1::1:

evet evet ben bişi demedim ki:9::9: yok kız sen ortalık karıştırıyon bazen ama ben kendim karısıgım az önce ne kadarlık evli oldugumu söylemeye bi kalkıştım ben bile karıstırıyodum:60::60::9:

evet evet ben bişi demedim ki:9::9: yok kız sen ortalık karıştırıyon bazen ama ben kendim karısıgım az önce ne kadarlık evli oldugumu söylemeye bi kalkıştım ben bile karıstırıyodum:60::60::9:

Harbiden o yazını bende gördüm anlamadım anlayayım diye 2. ye okudum sonra neyse artık dedim :9:

Harbiden o yazını bende gördüm anlamadım anlayayım diye 2. ye okudum sonra neyse artık dedim :9:

aslinda bende anlamadim kizlarrr:)) ama galiba nikah dugunden alti ay once olmus..

bugün kontrole gittim,tedavimin 8. günü.34 tane yumurtam var:nazar::nazar::nazar:çok iyi dedi doktor.perşembe en geç cuma çatlatma iğnesi yapacakmışız.e2 2561 çıktı,iyice heyecanlandım yaaa:27:

Ankara da güneş totosunu dönmüş yağmurlu birgüne uyandım pek severim yağmurlu havaları:16::16::16:

ben hiç sevmem yağmurlu havaları güldenim

demek kırmızılar geldi tedaviye başlamayı düşünmüyomusun artık bende mayıs gibi başlayalım diyorum ama hayırlısı :31::31::31::31::31::31::31:

kızlar sonuçlarımı aldım.... fsh pek düşmemiş ama diğer değerlerim az daha normalleşmişler, benim e2 de yerlerdeydi de toparlanmış.... :1: ak saçlı doktorum, bu ay klomen denemek istiyor bende.... fsh yüksek çıkmış ama bide görünen durum var, bence bu ayı değerlendirelim dedi bende tamam dedim.... daha önce klomen kullanan var mı? ben soğan kürüne geçmiştim 2 gündür yapıyorum, acaba soğan kürü klomeni etkiler mi? ben şimdi napıyım???? kürlere mi devam ediyim yoksa klomen mi alıyım? 5 günlük zaten bu klomen ve pazartesi yumurta ölçümü yapmak için çağırdı doktor.....

aslinda bende anlamadim kizlarrr:)) ama galiba nikah dugunden alti ay once olmus..

Konuya açıklık getireyim bari:) eşimle ikimiz öğretmeniz şubat ayında eş durumu atamaları olacağı için resmi nikah yaptık haziranda da düğün olacaktı ama eşim hastalanınca biz nisanda imam nikahını da yapıp evlenmiş olduk ama düğün tedavi bitip eşim iyileşince yani ekimde oldu o yüzden karışık oldu biraz evlilik zamanı:) ama biz düğünü kabul etmeye karar verdik eşimle o yüzden 6aylık evli oluyoruz:)

bugün kontrole gittim,tedavimin 8. günü.34 tane yumurtam var:nazar::nazar::nazar:çok iyi dedi doktor.perşembe en geç cuma çatlatma iğnesi yapacakmışız.e2 2561 çıktı,iyice heyecanlandım yaaa:27:

Maşallah canım hadi hayırlısı.hangi ilaçları kaç doz kullandın.başlangıçta kaç yumurtayla başladın tedaviye

Benimde kadın doktorum ilaç için sana rapor çıkartırım dedi kendi hastanesinden nasıl yapacak anlamadım. Heyete girmeden ilaçlar için rapor çıkarta biliyor mu ki?

evet canım çıkartabiliyor.ben öyle yaptım,kadın doğumcum rapr çıkardı ganol f ve ovitrella çatlatma iğnesini devlet karıladı diğer 2 iğneyi kendim aldım zaten onların fiyatı çok pahalı değil.ben 1600 yerine 600 lira ödedim ilaçlara.

Maşallah canım hadi hayırlısı.hangi ilaçları kaç doz kullandın.başlangıçta kaç yumurtayla başladın tedaviye

ganol f 112,5 doz birde merional kullandım 75 doz.son 4 gündür cetrotide çatlatmama iğnesi kullanıyorum.2 gün önce 28 yumurta saydık bugün 34 e çıkmış ama tabii hepsi kaliteli değilmiş,24 tane filan işe yarar varmış.

Back
X