kızlar sonuçlarımı aldım.... fsh pek düşmemiş ama diğer değerlerim az daha normalleşmişler, benim e2 de yerlerdeydi de toparlanmış....ak saçlı doktorum, bu ay klomen denemek istiyor bende.... fsh yüksek çıkmış ama bide görünen durum var, bence bu ayı değerlendirelim dedi bende tamam dedim.... daha önce klomen kullanan var mı? ben soğan kürüne geçmiştim 2 gündür yapıyorum, acaba soğan kürü klomeni etkiler mi? ben şimdi napıyım???? kürlere mi devam ediyim yoksa klomen mi alıyım? 5 günlük zaten bu klomen ve pazartesi yumurta ölçümü yapmak için çağırdı doktor.....
ama bu tüp bebek tedavisi olmayacak.... normal devlet hastanesinde normal bi kadın doğumcuya gittim ben.... folikül sayın çok, istersen bu ayı boş geçirmeyelim dedi, klomen verdi.... yapmıyım dimi ben soğan moğan....cnm klomene başlayınca tedaviye başlamış sayılacaksın tedavi sürecinde pek kür tavsiye etmiyorlar amaa..
kızlar sonuçlarımı aldım.... fsh pek düşmemiş ama diğer değerlerim az daha normalleşmişler, benim e2 de yerlerdeydi de toparlanmış....ak saçlı doktorum, bu ay klomen denemek istiyor bende.... fsh yüksek çıkmış ama bide görünen durum var, bence bu ayı değerlendirelim dedi bende tamam dedim.... daha önce klomen kullanan var mı? ben soğan kürüne geçmiştim 2 gündür yapıyorum, acaba soğan kürü klomeni etkiler mi? ben şimdi napıyım???? kürlere mi devam ediyim yoksa klomen mi alıyım? 5 günlük zaten bu klomen ve pazartesi yumurta ölçümü yapmak için çağırdı doktor.....
aslinda bende anlamadim kizlarrr:)) ama galiba nikah dugunden alti ay once olmus..
Konuya açıklık getireyim bari:) eşimle ikimiz öğretmeniz şubat ayında eş durumu atamaları olacağı için resmi nikah yaptık haziranda da düğün olacaktı ama eşim hastalanınca biz nisanda imam nikahını da yapıp evlenmiş olduk ama düğün tedavi bitip eşim iyileşince yani ekimde oldu o yüzden karışık oldu biraz evlilik zamanı:) ama biz düğünü kabul etmeye karar verdik eşimle o yüzden 6aylık evli oluyoruz:)
evet canım çıkartabiliyor.ben öyle yaptım,kadın doğumcum rapr çıkardı ganol f ve ovitrella çatlatma iğnesini devlet karıladı diğer 2 iğneyi kendim aldım zaten onların fiyatı çok pahalı değil.ben 1600 yerine 600 lira ödedim ilaçlara.
cnm klomene başlayınca tedaviye başlamış sayılacaksın tedavi sürecinde pek kür tavsiye etmiyorlar amaa..
Bu hikayenin hepsini biliyorum canım aşk olsun, ben sana takılıyorum.
ama bu tüp bebek tedavisi olmayacak.... normal devlet hastanesinde normal bi kadın doğumcuya gittim ben.... folikül sayın çok, istersen bu ayı boş geçirmeyelim dedi, klomen verdi.... yapmıyım dimi ben soğan moğan....serseme döndüm ayol, nası heyecanlandım ki ben
tatlım sana bir arkadaşın yazdığı yazıyı gönderiyorum
evet canım çıkartabiliyor.ben öyle yaptım,kadın doğumcum rapr çıkardı ganol f ve ovitrella çatlatma iğnesini devlet karıladı diğer 2 iğneyi kendim aldım zaten onların fiyatı çok pahalı değil.ben 1600 yerine 600 lira ödedim ilaçlara.
E aklın yolu bir amayaa bak herkes aynı şeyi söylemiş 😘😘
🌸🌸🌸
hepsi döllenir de sonrada bebeklerin sana sımsıkı tutunurbugün kontrole gittim,tedavimin 8. günü.34 tane yumurtam varçok iyi dedi doktor.perşembe en geç cuma çatlatma iğnesi yapacakmışız.e2 2561 çıktı,iyice heyecanlandım yaaa
Bugün benim saf günüm yarın kontrol olunca kafam yerinde degil pek canim
çokk güzell canım.. ilaçlarını uygun fiyata alırsın.. sen yap bu yöntemi bizde seni takip ederiz:))
Kızlar kaç yumurta ile tedaviye başladınız.normali kaç olmalı.fsh ı yüksek olanlar var mı.gelişme nasıldı ilaçlara tepki kaç yumiş oldu.
Kızlar kaç yumurta ile tedaviye başladınız.normali kaç olmalı.fsh ı yüksek olanlar var mı.gelişme nasıldı ilaçlara tepki kaç yumiş oldu.
hepsi döllenir de sonrada bebeklerin sana sımsıkı tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?