2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

cnm klomene başlayınca tedaviye başlamış sayılacaksın tedavi sürecinde pek kür tavsiye etmiyorlar amaa..

cnm klomene başlayınca tedaviye başlamış sayılacaksın tedavi sürecinde pek kür tavsiye etmiyorlar amaa..
ama bu tüp bebek tedavisi olmayacak.... normal devlet hastanesinde normal bi kadın doğumcuya gittim ben.... folikül sayın çok, istersen bu ayı boş geçirmeyelim dedi, klomen verdi.... yapmıyım dimi ben soğan moğan.... serseme döndüm ayol, nası heyecanlandım ki ben

Canım tedaviye başladıysan kullanma bence kür filan yapma.

🌸🌸🌸

Bu hikayenin hepsini biliyorum canım aşk olsun, ben sana takılıyorum.

Oooo süper o zaman

tatlım sana bir arkadaşın yazdığı yazıyı gönderiyorum
evet canım çıkartabiliyor.ben öyle yaptım,kadın doğumcum rapr çıkardı ganol f ve ovitrella çatlatma iğnesini devlet karıladı diğer 2 iğneyi kendim aldım zaten onların fiyatı çok pahalı değil.ben 1600 yerine 600 lira ödedim ilaçlara.

Kızlar kaç yumurta ile tedaviye başladınız.normali kaç olmalı.fsh ı yüksek olanlar var mı.gelişme nasıldı ilaçlara tepki kaç yumiş oldu.

canım sen en doğrusunu bilirsin ama ben olsam küre ara verirdim..
inşallah klomenle gebeliği yakalarsın canım..

çokk güzell canım.. ilaçlarını uygun fiyata alırsın.. sen yap bu yöntemi bizde seni takip ederiz:))

E aklın yolu bir amayaa bak herkes aynı şeyi söylemiş 😘😘

🌸🌸🌸

e şimdi bünye tabi bi tomar iğne ilaç beklerken günde 2 tane hapı tedaviden saymıyo şekerim napıyım tamam tamam soğan yapmıyım haftaya gidiyim bakıyım doktor amca ne diycek? ölçsün bakalım yumilerimi

bugün kontrole gittim,tedavimin 8. günü.34 tane yumurtam varçok iyi dedi doktor.perşembe en geç cuma çatlatma iğnesi yapacakmışız.e2 2561 çıktı,iyice heyecanlandım yaaa
hepsi döllenir de sonrada bebeklerin sana sımsıkı tutunur

çokk güzell canım.. ilaçlarını uygun fiyata alırsın.. sen yap bu yöntemi bizde seni takip ederiz:))

Senin raporun çıktı bir kere senin ihtiyacın yok ki, bundan sonrada inşallah olmaz

Kızlar kaç yumurta ile tedaviye başladınız.normali kaç olmalı.fsh ı yüksek olanlar var mı.gelişme nasıldı ilaçlara tepki kaç yumiş oldu.

Canım fsh bende de yüksekti. Yumurta rezervim de çok iyi değildi. 5 yumoş toplandı. Ikisi yerleşti ikisi donduruldu. Dördü döllenmişti.

🌸🌸🌸

var ben 8-9 yumi ölçüsü alıyolardı, yüksek doz ilaç kullandık tedavi de 3 yumi toplandı, 2 si döllendi 1i transfer edildi biri donduruldu. transfer negatif, dondurulmuş çözülemedi.... ama şimdi fsh değeri azda olsa düşme gösterdi, devamı da gelecek inşallahh... fsh ın yüksek olduğu ay tutunmanın zor olacağı yönünde başarı hikayeleri var, inanış bu yönde, ancak doktorlara göre fsh bi kez yüksek çıktıysa daha düşük değerler baz alınmaz, en yüksek değeri baz alınır deniliyor....

bu arada benim durumum sana umutsuzluk vermesin, fsh dalgalı diye bide amh testi yaptırılıyor, normalde 1in üzerinde olması lazım amhnin, benimki 0,79... bi arkadaş 0,12 ile hamile kaldı.... genelde 1-8 arası yumurta toplanabiliyor malesef...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…