Kızlar merhaba.esila tebrik ederim.negatif sonuç alan arkadaşlarımada allah sabır versin üzmeyin canınızı vardır bir hayır.benim bugün son iğnem yarın kontrolüm var.bugünle beraber 2250 dozaj menapur olcak.perşembe solda tek yumiş vardı.kızlar sizce artar mı yumişler bu dozla.menapur kullanan var mı kızlar.
Ama finali güzel yaptınbu arada bilgi sahibi olduk
aa çıkıyo mu o şey bende görmüyom çıkmıyo heralde diyodumben 24 yaşındayım sonra düğün olarak 6 ay olmak üzere, resmi nikah olarak bi seneyi geçti, evlilik olarak da bi sene olmak üzere ayy ne karışıgım
öle hatamı hemencik telafi ederim valla çok utandımçok güldüm kendimeee
Dur dur sen simdi isim var onunla daha sonra ilgilenicem.
canım yaşına ve evlilik yılına göre nekadar bilinçlisin hemen sorununu anlamışsın ve tedaviye başlamışsın bu konuda gerçekten seni tebrik etmek gerek..
bazı kişiler yıllarca sorununu kabul etmiyor tüp bebek fikrinden kaçıyor...bebek oldu olacak boşuna bekliyor yıllarını geçiriyor..
bende evliliğimin 2. ayında tedaviye başlamıştım..
Bilmem napsak acaba
Dur dur sen simdi isim var onunla daha sonra ilgilenicem.
Eyvahyandı blgk ama ablası hatasını telafi etti
canm biz farklı sebeple tüpe yöneldik eşim kanseri atlattı da o sebepten tüp bebek yaptırıyoruz
unutalım ki yok öle bişe ben bişi mi dedim aaaa
amaaaa yaaa
melindam kurtar beni parsen beni affetmiyooo
canm biz farklı sebeple tüpe yöneldik eşim kanseri atlattı da o sebepten tüp bebek yaptırıyoruz
amaaaa yaaa
canimm cok gecmis olsun.. insallah ilk denemende bebisine kavusursun:)) gencc anneler arasina girersin..
Geç arkama kuzum parseni ikna etmeye çalışayım yoksa yandin ben bile kurtaramam
amaaaa yaaa
Yok canım sen hiç birey demedin aaaaa olur mu öyle şeysen ben misin
evet evet ben bişi demedim kiyok kız sen ortalık karıştırıyon bazen ama ben kendim karısıgım az önce ne kadarlık evli oldugumu söylemeye bi kalkıştım ben bile karıstırıyodum
evet evet ben bişi demedim kiyok kız sen ortalık karıştırıyon bazen ama ben kendim karısıgım az önce ne kadarlık evli oldugumu söylemeye bi kalkıştım ben bile karıstırıyodum
Harbiden o yazını bende gördüm anlamadım anlayayım diye 2. ye okudum sonra neyse artık dedim
Ankara da güneş totosunu dönmüş yağmurlu birgüne uyandım pek severim yağmurlu havaları
Harbiden o yazını bende gördüm anlamadım anlayayım diye 2. ye okudum sonra neyse artık dedim
aslinda bende anlamadim kizlarrr:)) ama galiba nikah dugunden alti ay once olmus..
bugün kontrole gittim,tedavimin 8. günü.34 tane yumurtam varçok iyi dedi doktor.perşembe en geç cuma çatlatma iğnesi yapacakmışız.e2 2561 çıktı,iyice heyecanlandım yaaa
Benimde kadın doktorum ilaç için sana rapor çıkartırım dedi kendi hastanesinden nasıl yapacak anlamadım. Heyete girmeden ilaçlar için rapor çıkarta biliyor mu ki?
Maşallah canım hadi hayırlısı.hangi ilaçları kaç doz kullandın.başlangıçta kaç yumurtayla başladın tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?