tebrikler canımmm..
maşallah değerin güzelmiş...
rabbım devamını getirsin.
5 bin küsür iyimiş canım ben 7-8 bın bekliyordum..
tebrikler canımmm..
maşallah değerin güzelmiş...
rabbım devamını getirsin.
5 bin küsür iyimiş canım ben 7-8 bın bekliyordum..
Ben utanmaadam pazarlık yaptım:) 5200 dedi ben 2013 fiyatını söyledim yani 4950 sonra sperm seçme işlemi için 600 dedi onuda bedavaya yaptırdım.son olarak sağlık siğortamda vardı ama çok geçerliliği olmadı.net olarak 4680+1200 ilaçlar tuttu.ilaçlar içinde şahin bey tanıdık eczaneye yönlendiriyor ordanda indirim isteyin.
Ben utanmaadam pazarlık yaptım:) 5200 dedi ben 2013 fiyatını söyledim yani 4950 sonra sperm seçme işlemi için 600 dedi onuda bedavaya yaptırdım.son olarak sağlık siğortamda vardı ama çok geçerliliği olmadı.net olarak 4680+1200 ilaçlar tuttu.ilaçlar içinde şahin bey tanıdık eczaneye yönlendiriyor ordanda indirim isteyin.
Belki ilaçlarla birlikte o kadar olur ama 8 bin olmaz. Benim hesaplarıma göre laçlarla 6.500 ü bulur
amin inşallah darısı isteyen herkese teşekkür ederim canım.
Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.
Cnm iyiyim hicbisey hissetmiyorum sanki hic transfer olmamışïm.(( sadece arada baş agrısı o kadar..
Günaydın kızlarrrr allahım çıldırıcam ateş basmasıyla uyandım tabi bir de kasık ağrısı.şu cuma günü hem gelsin istiyorum hem de korkuyorummm
mervsh
Günaydın kızlar bugün 7.günüm ateş basması başladı bende bir de tabiki kasıklarım ağrıyo bacaklarımma da vuruyo offf alllahım çıldırıcam ya şu cuma günü hem gelsin istiyorum hem de korkuyorum
mervsh
Canim bende pko var o yüzden fazla oluyormuş normal değil yani 225 bi iki sefer genel 150 dozdu 2 kutu kullandim gonal f
Inşallah gider canım kaliteli olsun inşallah
Hepimizin yüzü en kısa zamanda bebiş haberleriyle güler inşallahhh
Günaydın kızlar bugün 7.günüm ateş basması başladı bende bir de tabiki kasıklarım ağrıyo bacaklarımma da vuruyo offf alllahım çıldırıcam ya şu cuma günü hem gelsin istiyorum hem de korkuyorum
mervsh
Ay ne bileyim canım benim öncekilerede de bu adet belirtilerim hep oluyoduuAnammm senidemi ates basiyo kizlar bakin sabah yataktan kalmadan atesinizi olcun lutfen en guzel ipucu ordan geliyo.tabi kesim diyemem ama ben elimde dereceyle gezdim ates bastikca bakiyodum hala d aha evde atletle dolasiyorum oyle sicak basiyo.birde bacak agrisi olabilir ya bilmiyorum umitlandirmak istemiyorum ama sen yat dinlen yinede az kalmis zaten cumaya
Anammm senidemi ates basiyo kizlar bakin sabah yataktan kalmadan atesinizi olcun lutfen en guzel ipucu ordan geliyo.tabi kesim diyemem ama ben elimde dereceyle gezdim ates bastikca bakiyodum hala d aha evde atletle dolasiyorum oyle sicak basiyo.birde bacak agrisi olabilir ya bilmiyorum umitlandirmak istemiyorum ama sen yat dinlen yinede az kalmis zaten cumaya
Canım benim normalde reglim çok sancılı olur aynı öncesinde çektiğim ağrılar gibi bu da offf çok korkuyorum bu swfer de olmadıysa diyeNe güzel haberler benimde 7.günümde adet belirtileri başlamıştı ve bacaklarım ağrımıştı.İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım stres yapma lütfen...
herkesin farklı oluyor demek benim tam tersi oldu aşırı üşüdüm normalde üşümeyen bir insanım ateşimde hiç yükselmedi.
Canım benim normalde reglim çok sancılı olur aynı öncesinde çektiğim ağrılar gibi bu da offf çok korkuyorum bu swfer de olmadıysa diye
mervsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?