• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
:46::46::46: süper haber bu
inşallah böyle devam eder canım
devam ediyormusun kürlere daha?
ben dr a biesteron kullanayım mı diye sormayı unuttum :17:
bütün geçmişteki tahlillerime baktı sanırım verirdi gerek görseydi dimi
o yzden artık kullanmayım madem dedim kendimce

Kürlere tam hız devam. Bıosteronu doktoruna sormadan kullanma tabi

Heh işte ultrasonda şüpheli bir durum varsa polip,miyom,kist vs.. o zaman yapılıyor ama ultrasonda bişi yoksa illaki tüpte başarısız olman lazım yapmaları için..ya da gider bastırır paranı ben yaptırmak istiyorum dersin bi yerler yapar..
Benim tedavi işim muallakta her an herşey olabilir...

İşte o yüzden yapmadılar bana

günaydın hatunlar, mutlu haftalarımız olsun inşallahhhh....

kocam gececi diye gece uyku tutmadı yine, akşam baktım ama şu an hatırlayamadım tatlım, sen erkeklerin morfoloji sorunu için saraçoğlu bi şey demiş demiştin sanki
çay kaşığı ile sabah akşam çiğnemeden yutulcaktı... ne tohumuydu kuzum o yaaa

phala merhaba beni hatırladınmı bilmiyorum ama şahin beyde tedavi görüyordum daha önce yazışmıştık.transferimin 10 günündeyim.7.günü eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım nasılsa çıkmaz onun gönlü olsun diye,teti yaptım yanına getirdim ve 2 dk sonra bak yok işte dedim tabi o ana kadar teste bakmamıştım bi baktımki ikinci çizgi silik çıkmış tabi başladım ağlamaya 4 yıldır hiç görmediğim silik çizgi karşımda duruyordu.Tabi ertesi gün hemen kan tahlili yaptırdım yani 8 gün değerim 89 çıktı pozitif dediler ama ben halan daha inanamıyorum.Çarşamba acıbademe gidip kan testini tekrarlatıp şahin beyle görüşücem.allahında izniyle umarım devamı gelir.

günaydın hatunlar, mutlu haftalarımız olsun inşallahhhh....

kocam gececi diye gece uyku tutmadı yine, akşam baktım ama şu an hatırlayamadım tatlım, sen erkeklerin morfoloji sorunu için saraçoğlu bi şey demiş demiştin sanki
çay kaşığı ile sabah akşam çiğnemeden yutulcaktı... ne tohumuydu kuzum o yaaa

Hardal tohumu canım, ilk defa söylüyorum dedi. Moroloji içinmiş.

phala merhaba beni hatırladınmı bilmiyorum ama şahin beyde tedavi görüyordum daha önce yazışmıştık.transferimin 10 günündeyim.7.günü eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım nasılsa çıkmaz onun gönlü olsun diye,teti yaptım yanına getirdim ve 2 dk sonra bak yok işte dedim tabi o ana kadar teste bakmamıştım bi baktımki ikinci çizgi silik çıkmış tabi başladım ağlamaya 4 yıldır hiç görmediğim silik çizgi karşımda duruyordu.Tabi ertesi gün hemen kan tahlili yaptırdım yani 8 gün değerim 89 çıktı pozitif dediler ama ben halan daha inanamıyorum.Çarşamba acıbademe gidip kan testini tekrarlatıp şahin beyle görüşücem.allahında izniyle umarım devamı gelir.

ay canmm çook mutlu oldum hadi inşallah devamı gelir kucagına da alırsın hayırlısıyla:49::nazar::16::16:

Ayyyy harika çok çok çok sevindim. Gözün aydın, 8. gün değerin 89 harika yaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bana moral oldun. Senin fsh veya amh değerin kaçtı canım ve Şahin bey nasıl bir doktor ben haziranda başlayacağım.

Bu arada hatırladım tabi birde bir arkadaş daha vardı nicki burmuş gibi bir şeydi o da Şahin Bey'in hastasıydı ama ondan haber alamadım bak ne güzel senden haber aldım

Ayyyy harika çok çok çok sevindim. Gözün aydın, 8. gün değerin 89 harika yaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bana moral oldun. Senin fsh veya amh değerin kaçtı canım ve Şahin bey nasıl bir doktor ben haziranda başlayacağım.

Öncelikle çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına benim hormonlarla ilgili bi problemim yoktu yani erkek inferlitesiydi bizimkisi.şahin bey çok samimi,anlayışlı ve güler yüzlü her soruyu yanıtlıyor seni rahatlatmak için elinden geleni yapıyor.umarım senin içinde hayırlısı olur.

Bu arada hatırladım tabi birde bir arkadaş daha vardı nicki burmuş gibi bir şeydi o da Şahin Bey'in hastasıydı ama ondan haber alamadım bak ne güzel senden haber aldım

tüp bebek kolay bir süreç değil hepimiz sürekli birşeylerden medet ummaya çalışıyoruz.olumlu yada olumsuz haber vericektim.

Öncelikle çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına benim hormonlarla ilgili bi problemim yoktu yani erkek inferlitesiydi bizimkisi.şahin bey çok samimi,anlayışlı ve güler yüzlü her soruyu yanıtlıyor seni rahatlatmak için elinden geleni yapıyor.umarım senin içinde hayırlısı olur.

Amiiiin inşallah benim içinde öyle olur. Siz hastaneye ne kadar ödeme yaptınız?

tebrikler canımmm..
maşallah değerin güzelmiş...
rabbım devamını getirsin.

Yok canım Haziranda başlayacağım, 5 küsür canım ama bir dernek var üye olursan 4 bi küsüre düşüyor.

5 bin küsür iyimiş canım ben 7-8 bın bekliyordum..

Amiiiin inşallah benim içinde öyle olur. Siz hastaneye ne kadar ödeme yaptınız?

Ben utanmaadam pazarlık yaptım:) 5200 dedi ben 2013 fiyatını söyledim yani 4950 sonra sperm seçme işlemi için 600 dedi onuda bedavaya yaptırdım.son olarak sağlık siğortamda vardı ama çok geçerliliği olmadı.net olarak 4680+1200 ilaçlar tuttu.ilaçlar içinde şahin bey tanıdık eczaneye yönlendiriyor ordanda indirim isteyin.

Back
X