Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben baktırdım dediğin mesajını bulurum bak
demekki başka konulardan bahsetmişiz..
AYNEN canım napalım kısmet..
canımm ınsallah güzel haberler ile gelirsin..
rabbım buyuk
süper haber bu
inşallah böyle devam eder canım
devam ediyormusun kürlere daha?
ben dr a biesteron kullanayım mı diye sormayı unuttum
bütün geçmişteki tahlillerime baktı sanırım verirdi gerek görseydi dimi
o yzden artık kullanmayım madem dedim kendimce
Heh işte ultrasonda şüpheli bir durum varsa polip,miyom,kist vs.. o zaman yapılıyor ama ultrasonda bişi yoksa illaki tüpte başarısız olman lazım yapmaları için..ya da gider bastırır paranı ben yaptırmak istiyorum dersin bi yerler yapar..
Benim tedavi işim muallakta her an herşey olabilir...
İşte o yüzden yapmadılar bana
günaydın hatunlar, mutlu haftalarımız olsun inşallahhhh....
kocam gececi diye gece uyku tutmadı yine, akşam baktım ama şu an hatırlayamadım tatlım, sen erkeklerin morfoloji sorunu için saraçoğlu bi şey demiş demiştin sanki
çay kaşığı ile sabah akşam çiğnemeden yutulcaktı... ne tohumuydu kuzum o yaaa
canım sen smdı tedaviye başladın mı acıbadem de..
fiyat ne kadar?
phala merhaba beni hatırladınmı bilmiyorum ama şahin beyde tedavi görüyordum daha önce yazışmıştık.transferimin 10 günündeyim.7.günü eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım nasılsa çıkmaz onun gönlü olsun diye,teti yaptım yanına getirdim ve 2 dk sonra bak yok işte dedim tabi o ana kadar teste bakmamıştım bi baktımki ikinci çizgi silik çıkmış tabi başladım ağlamaya 4 yıldır hiç görmediğim silik çizgi karşımda duruyordu.Tabi ertesi gün hemen kan tahlili yaptırdım yani 8 gün değerim 89 çıktı pozitif dediler ama ben halan daha inanamıyorum.Çarşamba acıbademe gidip kan testini tekrarlatıp şahin beyle görüşücem.allahında izniyle umarım devamı gelir.
Günaydın canımmm nasılsın?
son 7 gün![]()
phala merhaba beni hatırladınmı bilmiyorum ama şahin beyde tedavi görüyordum daha önce yazışmıştık.transferimin 10 günündeyim.7.günü eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım nasılsa çıkmaz onun gönlü olsun diye,teti yaptım yanına getirdim ve 2 dk sonra bak yok işte dedim tabi o ana kadar teste bakmamıştım bi baktımki ikinci çizgi silik çıkmış tabi başladım ağlamaya 4 yıldır hiç görmediğim silik çizgi karşımda duruyordu.Tabi ertesi gün hemen kan tahlili yaptırdım yani 8 gün değerim 89 çıktı pozitif dediler ama ben halan daha inanamıyorum.Çarşamba acıbademe gidip kan testini tekrarlatıp şahin beyle görüşücem.allahında izniyle umarım devamı gelir.
Ayyyy harika çok çok çok sevindim. Gözün aydın, 8. gün değerin 89 harika yaabana moral oldun. Senin fsh veya amh değerin kaçtı canım ve Şahin bey nasıl bir doktor ben haziranda başlayacağım.
Bu arada hatırladım tabi birde bir arkadaş daha vardı nicki burmuş gibi bir şeydi o da Şahin Bey'in hastasıydı ama ondan haber alamadım bak ne güzel senden haber aldım
Öncelikle çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına benim hormonlarla ilgili bi problemim yoktu yani erkek inferlitesiydi bizimkisi.şahin bey çok samimi,anlayışlı ve güler yüzlü her soruyu yanıtlıyor seni rahatlatmak için elinden geleni yapıyor.umarım senin içinde hayırlısı olur.
Yok canım Haziranda başlayacağım, 5 küsür canım ama bir dernek var üye olursan 4 bi küsüre düşüyor.
Amiiiin inşallah benim içinde öyle olur. Siz hastaneye ne kadar ödeme yaptınız?