2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım ılacları raporlu alabılırım dıye duşundum de benım 1 hakkım daha var ya....
ama unıv. yenı doktor geliyor başarılı bır prof. onda da deneyebilirim..bakalım kısmet yaa

Benimde kadın doktorum ilaç için sana rapor çıkartırım dedi kendi hastanesinden nasıl yapacak anlamadım. Heyete girmeden ilaçlar için rapor çıkarta biliyor mu ki?

canım ben kesin adet oluyorum dedim o derece adet belirtilerim vardı.sen düşünme bunları o zaman dedimki demekki Rabbim böle uygun görmüş herşey allahtan inşallah güzel haberler alacaksın.

İnşallah canım ya birazcık umutlandım şimdi aama bu 3.ya diğerlerinde de aynı snacıları çektim ve negatif görünce mafolmuştum napalım beklemwkten başka çaremiz yokk eee nasıl gidiyor senin ki taze anne tekrar yaptırcakmısın kan testi

mervsh

Ewet canım ilk gün sayılmıyor pazardan itibaren 5.gün embryosu transfer edecekler demekki blastosist embryo yani en iyi embriyo demek.5.güne kadar gelebildiyse garanti embyo oluyoo

mervsh

bu sabah tekrar kan verdim sağlık ocağına kan değerlerimede bakılacak çarşamba alıcam perşembede Bahçecide randevum var zaten bakalım inşallah artmıştır değerler.iyi gidiyor diyebilirim jel kullanıyormusun bilmiyorum ben kullanıyorum o zorluyor beni bıktım ondan :)

Teşekkür ederim canım. Benimde yaşım 35. İlk tedavimde bir tane yumurtam oldu ki ben normalde klomenle bile 4-5 tane yumurtam oluyordu. İlaçsız 1 tanede illaki oluyordu. Transferim iptal oldu, o hastaneyi bıraktım, acıbademe başlayacağım inşallah.

Canım ben progestan kapsülü vajinadan atıyorum.aynen çok zor oluyooo ya bi kalkıyorum iç çamaşırımda.aen sanırım crinojel kullanıyosun

mervsh

Ewet canım ilk gün sayılmıyor pazardan itibaren 5.gün embryosu transfer edecekler demekki blastosist embryo yani en iyi embriyo demek.5.güne kadar gelebildiyse garanti embyo oluyoo

mervsh

Ay inşallahh ya ne bileyim gider mi gitmez hergün 1 tanesi fire veriyor elimizde 2-3 tane kalsa kardır
Rabbim nasip eder umarım bu heyecanlı bekleyişlerimiz güzel haberlerle taçlansın. Hepimizinnnnnnnnnnnn

Ay inşallahh ya ne bileyim gider mi gitmez hergün 1 tanesi fire veriyor elimizde 2-3 tane kalsa kardır
Rabbim nasip eder umarım bu heyecanlı bekleyişlerimiz güzel haberlerle taçlansın. Hepimizinnnnnnnnnnnn

İnşallah arkadaşım sen düşünme onlarıı dua et bol bolll sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah

mervsh

Canım ben progestan kapsülü vajinadan atıyorum.aynen çok zor oluyooo ya bi kalkıyorum iç çamaşırımda.aen sanırım crinojel kullanıyosun

mervsh
evet onu kullanıyorum 15 dk yürümem gerekiyor sıkıntı benim için ama katlanacağım bebiş için:)

mervsh

canım doktorun bana yazdığı uzun ince bişey ucu delik dışarda kalan kısmı sıkıyorsun ; Hemşire hanım 10 dk yatıp sonra 15 dk tempolu yürüş dedi... yürüyüşten sonra bile çamaşırıma az bişey geldi adını unutumm ama:26:

Canım benim normalde reglim çok sancılı olur aynı öncesinde çektiğim ağrılar gibi bu da offf çok korkuyorum bu swfer de olmadıysa diye

mervsh

Canım bende test günü bekliyorum şuan ve aset olacakmışım gibi geliyor lekelenmem var. Surekli tatlı bişeyler istiyor canım. Yani sanırım adet olucam bu belirtilere göre ama hala çok rahatım yarın işin aslını anlayacağım. Sabır güzel arkadaşım , sabrın sonu selamettir...inşallah güzel haberler veririm ve inşallah güzel haberlerini alırım ama endişe etme ,karamsR olma. Hayırlısı olsun canım...

evet onu kullanıyorum 15 dk yürümem gerekiyor sıkıntı benim için ama katlanacağım bebiş için:)

canım transfere kadar günde 1 kere mi kullandın ben akşamları yapıyorum bi de onun belli bi zamanı varmı. Opudan önce hemşire anlattı ama hatırlamıyorum ki...

İnşallah arkadaşım allahım bu emeklerimizi mükafatlandıraın tez zamanda.ne bileyim gün içinde sürekli değişik duygular içindeyimmm

mervsh

Canım, tabiki zamanını beklemek en iyisi ama acaba idrar testi seni rahatlatmaz mı var ya da yok Belirsizlikten kurtarır sanki. Ama kullanan ilaçlardan dolayı silik çizgi çıkabiliyormuş herhalde Neyse yinede sabret sen bi kaç gün daha Allahın izniylede al güzel haberleriniii

Son düzenleme:

Saol canım üzülmemek elde değil bide etraftan sıkıştırınca millet daha çok koyuyor.Allah herşeyin hayırlısını versin nasip deyip devam edeceğiz ....

Napalım canım katlanacağız minnoşlatımız için.bana bu sfer progestan kapsl verdi ondada en az 15 dakika yatacaksın dediler

mervsh

Cnm progestan kapsül kullanıyorum bende .yaptıktan sonra yatmıyorum.hemşire yap sonra hayatına devam et dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…