2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
herkeslere günaaydınlar musmutlu bi hafta olsun inşallaaah

kızlar yarın kocacımın kontrolu var dualarınızı eksik etmeyin nolurr:18::18::18::18::18::18:

Acıbadem bursa da canım. Dediğim gibi transeferim daha olmadığından tutar mı tutmaz mı bilmediğim için yapılmaya gerek duyulmadı. Polip nedir?

Benimki iş kolik cnm sabah gözünü açar açmaz işe gitmem lazım diyor kendileride patron ama maşallahh işciden önce gidiyor

Aynılar aslında ama bugün bişi olmuş kendilerine...

kızlar yarın kocacımın kontrolu var dualarınızı eksik etmeyin nolurr:18::18::18::18::18::18:

Günaydın tatlım..
Yarın inşallah herşey yolunda gider
Güzel haberle gelirsin...

evet canımcım aynı şeyden bahsediyoruz
bende polip çıkınca etrafımdaki herkes meger polipten olmuyormuş diyip beni tüp bebek maceramdan vazgeçirmeye çalıştılar
ama mayıs başı başlacagım. nasipse olur inşallah! Allahım ol derse olur zamanı değilse zaten olmucaktır diye düşünüyoum
Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah en yakın zamanda
sen ne zaman başlıcaksın tedaviye zaman belli mi ?

Acıbadem bursa da canım. Dediğim gibi transeferim daha olmadığından tutar mı tutmaz mı bilmediğim için yapılmaya gerek duyulmadı. Polip nedir?

rahim duvarımda yapışık et beni gibi bişeymiş işte
eve gelince interneten de araştırdım bebeğin oluşmasına ve tutunmasına engel diyor
inşallah tekrar oluşmaz...
senin tedavin haziranda başlıcaktı dimi değişiklik yoksa ?
inşallah histeroskopiye falan gerek kalmaz da bebişin gelir canım
geçmişteki dua gününüzde aranızda yoktum ama kalbim sizlerleydi hepinizin duasına yürekten amin dedim
dularımız kabul olur inşallah

9 aylığına ara vermelerini diliyorum

sen baktırdım demedinmi histeroskopiye..
Hayır tatlım ben baktırmadım. Çünkü daha transfer olamadı ki tutup tutmadığı anlaşılsın. Her halde o yüzden doktor istemedi. Üstelim benim doktorum o konuda uzmanmış kimseyi onu yapmadan bırakmazmış. Ama benden istemedi ben sadece hsg ilaçlı film çekildim o kadar.

Bizimde kalbimiz herkesleydi. Evet tatlım kısmet olursa Haziranda başlayacağım. Bu arada fsh 17 diydi, tedavi aşamasında sonra 7 ye bir daha ki ay 6 ya indirdim.

Allahın izniyle her şey mükemmel gidecek tatlım, sen hiiiiç merak etme canım

Heh işte ultrasonda şüpheli bir durum varsa polip,miyom,kist vs.. o zaman yapılıyor ama ultrasonda bişi yoksa illaki tüpte başarısız olman lazım yapmaları için..ya da gider bastırır paranı ben yaptırmak istiyorum dersin bi yerler yapar..
Benim tedavi işim muallakta her an herşey olabilir...

Maşallahhh sizin sevginiz herşeyi yendi allahın izniyle bişicik çıkmayacak cnm yarın çoook mutlu geleceksin inşalahhh

saol tatlım inşallah her şey yolunda gider çok stres berbat bişe ya hastalık süreci berbat sonrası da berbat stres istemeyen bi hastalık ama mümkün mü karnım sancıyo resmen dünden beri

Allahın izniyle her şey mükemmel gidecek tatlım, sen hiiiiç merak etme canım

inşallah canm benm çok saolun hepiniz çok tatlısınız

ben baktırdım dediğin mesajını bulurum bak
demekki başka konulardan bahsetmişiz..

Bizimde kalbimiz herkesleydi. Evet tatlım kısmet olursa Haziranda başlayacağım. Bu arada fsh 17 diydi, tedavi aşamasında sonra 7 ye bir daha ki ay 6 ya indirdim.
süper haber bu
inşallah böyle devam eder canım
devam ediyormusun kürlere daha?
ben dr a biesteron kullanayım mı diye sormayı unuttum
bütün geçmişteki tahlillerime baktı sanırım verirdi gerek görseydi dimi
o yzden artık kullanmayım madem dedim kendimce

aynen dediğin gibi oldu valla histeroskopi tanısal değilde operatif olunca daha fazla para ödedim
tek bebeğim gelsinde inşallah bu emeklerimiz boşa çıkmaz.
inşallah her an bebeğin gelir doğal yoldan
bugün adet olmuşsun yeni yumilerle inşallah müjdeni paylaşırsın canım
senden de hamileyim haberini duymak çok istiyorum nedense

tedaviden beri hep korunuyoduk artık yeter etkisi kalmamıstır sperm az hareket az fln ama tutar belki dedik ni ümit işte denemeye başladık tam yumurtlama dönemimde oldugum için pek mutluyum sanki hamileyim öle düşünüyom kendimi acaba tüpe başlayıp transfer fln olsam kesn hamileym diye dolanırım ortalıktaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…