Günaydın herkeseeee...
bende aynı aşamalardan geçtim dediğin gibi bende de bişey yoktu görünürde
ama polipim varmış histeroskopide çıktı ve bebeğin oluşmasına ve tutunmasına engel bişeymiş
histeroskopim olmasaydı bilmeyecektim çünkü bunca zaman görünmemişti hiç bir dr tarafından
o yüzden demiştim canım. sen nerde yaptırcaksın tüp bebişini ?
Benimki iş kolik cnm sabah gözünü açar açmaz işe gitmem lazım diyor kendileride patron ama maşallahh işciden önce gidiyor
herkeslere günaaydınlar musmutlu bi hafta olsun inşallaaah
kızlar yarın kocacımın kontrolu var dualarınızı eksik etmeyin nolurr:18::18::18::18::18::18:
histeroskopi olup tedaviye başlayan yok denecek kadar azdır o daha sonraki işlemdir..
tabi ben HSG den bahsetmiyorum şekerim ilaçlı rahim filmi değil bahsettiğim...
Histeroskopi aynı işlemden bahsediyoruzdur inşallah..
HSG çekilmeden tüpe başlanmaz..
Ama histeroskopi başarısız tüp bebek denemelerinden sonra yapılıyor ya da tüpe başlamadan önce başka bir sıkıntı varsa rahimle ilgili ondan emin olmak için yapıyorlar..İlk bakışta sorun görünmeyenlere yapmıyorlar.
:
kızlar yarın kocacımın kontrolu var dualarınızı eksik etmeyin nolurr:18::18::18::18::18::18:
Aynılar aslında ama bugün bişi olmuş kendilerine...
Günaydın tatlım..
Yarın inşallah herşey yolunda gider
Güzel haberle gelirsin...
Günaydın kuzum inşallahh kontrol süper geçerrrrrrr
Acıbadem bursa da canım. Dediğim gibi transeferim daha olmadığından tutar mı tutmaz mı bilmediğim için yapılmaya gerek duyulmadı. Polip nedir?
Hayır tatlım ben baktırmadım. Çünkü daha transfer olamadı ki tutup tutmadığı anlaşılsın. Her halde o yüzden doktor istemedi. Üstelim benim doktorum o konuda uzmanmış kimseyi onu yapmadan bırakmazmış. Ama benden istemedi ben sadece hsg ilaçlı film çekildim o kadar.
9 aylığına ara vermelerini diliyorum
sen baktırdım demedinmi histeroskopiye..
inşallah canm hersey bitti artık desek de her kontrolde içimiz içimizi yiyoo:18::18::18:
rahim duvarımda yapışık et beni gibi bişeymiş işte
eve gelince interneten de araştırdım bebeğin oluşmasına ve tutunmasına engel diyor
inşallah tekrar oluşmaz...
senin tedavin haziranda başlıcaktı dimi değişiklik yoksa ?
inşallah histeroskopiye falan gerek kalmaz da bebişin gelir canım
geçmişteki dua gününüzde aranızda yoktum ama kalbim sizlerleydi hepinizin duasına yürekten amin dedim
dularımız kabul olur inşallah
evet canımcım aynı şeyden bahsediyoruz
bende polip çıkınca etrafımdaki herkes meger polipten olmuyormuş diyip beni tüp bebek maceramdan vazgeçirmeye çalıştılar
ama mayıs başı başlacagım. nasipse olur inşallah! Allahım ol derse olur zamanı değilse zaten olmucaktır diye düşünüyoum
Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah en yakın zamanda
sen ne zaman başlıcaksın tedaviye zaman belli mi ?
Maşallahhh sizin sevginiz herşeyi yendi allahın izniyle bişicik çıkmayacak cnm yarın çoook mutlu geleceksin inşalahhh
Allahın izniyle her şey mükemmel gidecek tatlım, sen hiiiiç merak etme canım
Hayır tatlım ben baktırmadım. Çünkü daha transfer olamadı ki tutup tutmadığı anlaşılsın. Her halde o yüzden doktor istemedi. Üstelim benim doktorum o konuda uzmanmış kimseyi onu yapmadan bırakmazmış. Ama benden istemedi ben sadece hsg ilaçlı film çekildim o kadar.
Bizimde kalbimiz herkesleydi. Evet tatlım kısmet olursa Haziranda başlayacağım. Bu arada fsh 17 diydi, tedavi aşamasında sonra 7 ye bir daha ki ay 6 ya indirdim.
Heh işte ultrasonda şüpheli bir durum varsa polip,miyom,kist vs.. o zaman yapılıyor ama ultrasonda bişi yoksa illaki tüpte başarısız olman lazım yapmaları için..ya da gider bastırır paranı ben yaptırmak istiyorum dersin bi yerler yapar..
Benim tedavi işim muallakta her an herşey olabilir...
Çok şükür cnm iyiyim bebek olsa dahada iyi olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?