2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

seni bulduğuma o kadar çok sevindimki hep orada birilerini görüyorum fakat hiç birbirimize soru soramıyoruz ancak gözlerimiz dolu dolu birbirimize bakıp duruyoruz beklerken.aynen Süleyman bey 13.gün çağırırdı ulun bey 15.gün çağırdı beni.tabi o gün gittiğinde kan alınacak ve sana transfer gününü söylecek endometriumun kalınlığına göre.mesela Süleyman bey ikisinde de 17.gün transfer yapmıştı ulun bey 21.gün transfer yaptı mesela.

aklına takılan herşeyi sorabilirsin tatlım bana

inşlh cnm bizde o heyecanları yaşayalım
haftaya verecek tatlım bekliyorum:18:

Allah yüzünüzü güldürsün canım, ben iyi şeyler olacağına inanıyorum. Bu arada çıkan sperm olduğunda donduracaklar mı yoksa boşa mı gidecek?

Herkeze izmirden kucak dolusu sevgiler dünya güzelleri
kızlar ya ben ignelere başladım ama hemen batmiyo göbişe
aşılamada oluyodu ucunu değişiyordum
ama bu igneler bütün enjeksiyon dizdede oluyomudu

Bende çoook mutlu oldum cnm pozitif sonuç alırsan dahada mutlu olucam :)merkezde dediğin gibi herkez birbirine bakıyor bazen konuşasım geliyor ama çekiniyorum :)
cnm sende kapsül kullanıyorsun dimi nasıl rahatmı benim elimde 2 kutu jel var onları kullanmak istedim ama ulun bey son zamanlarda kanama şikayeti çok duyduğu için kapsüle geçmiş sanada öyle bişi dedimi:26:

Kızlar artık bi bebeğim yok.değerim 10.37 den 6.18 e düşmüş.anne olamıyorum.Allahım böyle uygun görmüş.inşallah bigün anne olurum.....

Canım çok üzüldüm ama pes etmek yok, Rabbim bebişlerimizi nasip edene kadar denemeye devam, zor, yıpratıcı süreçler ama hepimiz bigün anne olacağız yeterki içimizdeki umut çiçeği yeşermeye devam etsin...

cnm nerede yaptirdin tahlilini.. bende yaptirmayi dusunuyorum..

arkadaşım ankalife tüp bebek merkezinde verdim kanları onların anlaşmalı olduğu labaratuarda yapılıcak önemli bunlar dediler ,normal hormon kanları deren labaratuarında 10 20 tl arası nda yaptırıyorum

aynen bende de elimde crinojel var hemşire transfer sonrası anlatırken progestan kapsülü duyunca ama ben crinojel kullanıyodum dedim hemşire de Süleyman bey onu istiyodu ama ulun bey bunu öneriyo bu daha iyi dedi bana sabah öğlen akşam 2 adet vajidana atacaksın dedi hemşire ve 15 dakika kalkmayacaksın dedi yatıyorum bi kalkıyorum hep içimden akıyo ama 15 dakikada zaten yapacağı etkiyi yapar dedi hemşire

Tam jele alışmışken şimdide kapsül çıktı İnşallahhh işe yarar cnm
Jeli sürdüğümüzde en az 15 dakika yürümemiz gerekiyordu ve yürümek beni çok geriyordu demek kapsülde yürümek gerekmiyor bak buna sevindim

Son düzenleme:

aynen bende çok geriliyodum hep bir endişe vardı içimde ama mecbur yürüyodum.bana 15 dakika yat dedi ben 1 saat yatıyorum valla.normalde o ağızdan alınan bi hapmış ama vajinadan atıldığında daha çabuk etki ediyormuş.

Cnm bi sorum daha olacak normalde bende pıhtı sorunu var süleyman bey aspirin veriyordu ulun bey ise aspirin vermedi bemimde kafama takıldı aradım neden vermedinizdiye gerek yok dedi sen içiyormusun aspirin :26:
Burdan bi arkadaşta yararından çok zararı olduğunu yazdı :44:

mesela Süleyman beyle transfer günü ameliyathanede görüşüyordum.ulun bey o gün odasına çağırdı beni embryomuuzu sabah çıkarttık dış ortama çok güzel uyum sağladı hareketleri ve kalitesi de gayet güzel bu sefer inşallah olucak dedi ve ben çok duygulandım hatta ağladım.ve ulun beyi odasına çağırıp bilgi vermesi hoşuma gitti rahattlattıı beni

benim öyle bi problemim olmadığı için herhalde devam dedi şimdi ki tedavimde estrofem 2 adet.coraspin 1 adet.progestan 2 adet sabah öğlen akşam.bir de vitamin var

arkadaşım ankalife tüp bebek merkezinde verdim kanları onların anlaşmalı olduğu labaratuarda yapılıcak önemli bunlar dediler ,normal hormon kanları deren labaratuarında 10 20 tl arası nda yaptırıyorum

canım senin Ankarada olduğunu farketmemişim.. ben İstanbuldayım Mecidiyeköy Düzen Lab aradım 3 saatte çıkıyor dediler fiyatı 345 TL miş.. sence uygunmu yoksa araştırsammı biraz daha..
senin sonuçlar çıktımı umatım sıkıntı yoktur..

yok tatlım önce sinde de içitim her gün 1 adet.ama kafama takıldı şimdi sen düşük felan yaptınmı öncesinde yada o pıhtılaşma sorunu hangi testte çıktı

Cnm ben daha önceden genetik testi yaptırmıştım benim ailemdede pıhtı sorunu var o yüzden özellikle baktırdık bendede çıktı :85:
İlk tedavim kimyasal gebelikle sonuçlandı ikinci tedavimde öyle olacak diye korkuyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…