• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım senin Ankarada olduğunu farketmemişim.. ben İstanbuldayım Mecidiyeköy Düzen Lab aradım 3 saatte çıkıyor dediler fiyatı 345 TL miş.. sence uygunmu yoksa araştırsammı biraz daha..
senin sonuçlar çıktımı umatım sıkıntı yoktur..

canım betahcg için mi o fiyat pardon yazışmanıza katıldım ama eğer beta hcg içinse çok aşırı pahalı araştır bence.ama herhangi bi devlet hastanesine gidip baktırabilirsin de

by24;34844324]Kizlar selam ben bgn sabah histeroskopimi oldum
Polip varmis onu almislar cok sukur baska bisey yokmus
Polip de bebek olmasina ve tutunasina engelmis iyiki
Yaptirmisim histeroskopiyi dr da oyle soyledi.
Simdi alttan hafif kanamam var yatiorum
Yrn evime donecegim bol bol konisuruz ozledim sizlride
Sizlerde durum nedir?[/QUOTE]

çok geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda
emeklerimiz bosuna gitmez allah tez zamanda nerde varsa
Şifa versin :16:

Cnm ben daha önceden genetik testi yaptırmıştım benim ailemdede pıhtı sorunu var o yüzden özellikle baktırdık bendede çıktı :85:
İlk tedavim kimyasal gebelikle sonuçlandı ikinci tedavimde öyle olacak diye korkuyorum:18:

pozitif düşün canım benim inşallah olacak bu sefer ikimiznde vardır bunda da bi hayır ulun bey bak görürüsün ikimize de uğurlu gelecek inşallah.benim de sebepsiz infertilite de ne eşim de ne bende sıkıntı yok ama olmuyo işte.eğer bu da olmazsa dedi ulun bey histereskopi ve pgt yapılmasını önerdi

by24;34844324]Kizlar selam ben bgn sabah histeroskopimi oldum
Polip varmis onu almislar cok sukur baska bisey yokmus
Polip de bebek olmasina ve tutunasina engelmis iyiki
Yaptirmisim histeroskopiyi dr da oyle soyledi.
Simdi alttan hafif kanamam var yatiorum
Yrn evime donecegim bol bol konisuruz ozledim sizlride
Sizlerde durum nedir?

çok geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda
emeklerimiz bosuna gitmez allah tez zamanda nerde varsa
Şifa versin :16:[/QUOTE]

çok geçmiş olsun canım polipler de alınınca bebiş inşallah gelicek kendilinden

mesela Süleyman beyle transfer günü ameliyathanede görüşüyordum.ulun bey o gün odasına çağırdı beni embryomuuzu sabah çıkarttık dış ortama çok güzel uyum sağladı hareketleri ve kalitesi de gayet güzel bu sefer inşallah olucak dedi ve ben çok duygulandım hatta ağladım.ve ulun beyi odasına çağırıp bilgi vermesi hoşuma gitti rahattlattıı beni

Süleyman bey zaten pek konuşmazdı :50:
Ama ulun beyin özellikle odasına çağırıp bilgi vermesi süperrr acaba banada senin yaptığın gibi yaparmı :26:
Ayyyy çok sevindim cnm Olacak inşallahh bu sefer :16:

pozitif düşün canım benim inşallah olacak bu sefer ikimiznde vardır bunda da bi hayır ulun bey bak görürüsün ikimize de uğurlu gelecek inşallah.benim de sebepsiz infertilite de ne eşim de ne bende sıkıntı yok ama olmuyo işte.eğer bu da olmazsa dedi ulun bey histereskopi ve pgt yapılmasını önerdi

Çok şükür eşimde ve bende pek sorun yok sadece bende pıhtı çıktı sözde gebeliğe engel değilmiş
inşallahh cnm bende senin gini düşünüyorum bundada var bi hayır :16:

Süleyman bey zaten pek konuşmazdı :50:
Ama ulun beyin özellikle odasına çağırıp bilgi vermesi süperrr acaba banada senin yaptığın gibi yaparmı :26:
Ayyyy çok sevindim cnm Olacak inşallahh bu sefer :16:

çağırır odasına tabiki ulun beyin demekki yaklaşımı böyle sanada yapar tatlı tabiside ayyy inan senin ki için nasıl heycanlandı bi bilsen ama bu sefer bence sanada 2 tane embryo koncak.:52::52::52:

çağırır odasına tabiki ulun beyin demekki yaklaşımı böyle sanada yapar tatlı tabiside ayyy inan senin ki için nasıl heycanlandı bi bilsen ama bu sefer bence sanada 2 tane embryo koncak.:52::52::52:

Yaw sen niye daha önce karşıma çıkmadın şuan ağzım kulaklarımda mesaj yazıyorum sana :9:
Düne kadar negatiftim sayende bugün pozitif oldum :52:

Yaw sen niye daha önce karşıma çıkmadın şuan ağzım kulaklarımda mesaj yazıyorum sana :9:
Düne kadar negatiftim sayende bugün pozitif oldum :52:

aynen canım benim inan da bende sabah kalktım bi umutsuzluk vardı bir anda bende pozitifleştim canım benimm senden güç aldım inan bana iiyiki karşılaştık tatlım sonuna kadar bebeklerimizi kucağımıza alana kadar hatta sonrasında görüşelim derim ben

aynen canım benim inan da bende sabah kalktım bi umutsuzluk vardı bir anda bende pozitifleştim canım benimm senden güç aldım inan bana iiyiki karşılaştık tatlım sonuna kadar bebeklerimizi kucağımıza alana kadar hatta sonrasında görüşelim derim ben

Görüşelim valla ben çok mutlu olurum
umut tüp bebek merkezinden görüştüğüm arkadaşlar var sende katıl aramıza nerde oturuyorsun cnm ben kartalda oturuyorum

Back
X