• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hamişler nolur değerlerinizi yazın. Benim 9.günde 148 doktor çoğul olabilir dedi. .. Ayaklarım yerden kesildi ama sonucu aldığımda bile aklıma gelen nickleri saydım içimden yeminle.. 😁😁 hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.. 🙏🙏

🌸🌸🌸

Canım değerin çok güzel maşallah :nazar: Rabbim kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla :16::16::16:

Kızlar 2. Testimide werdim.inşallah kanı değerim yükselmiştir.bebeğim büyümeye başlamıştır.lütfen banna cok dua edin.ihtiyacım var.Öptüm hepinizzi

Canım inşallah yükselir değerin korkma benimde ilk transferimin 12. günü 17 çıkmıştı yükselmeye devam etti.

Çok üzüldüm.Allahım kimseye yaşatmasın.inşallah değerim kat kat artar.çok dua edin.sağlıklı sıhatli bebeğimi kucagıma almayıda nasip etsin Allahım.

Hiç korkma canım güzel düşün güzel olsun Rabbim nasip etmişse değerin hiç önemi yok inan bana, Rabbim seninde diğer arkadaşlarımında duasını kabul etsin, hepinize dua ediyorum canım :16::16::16:

Hamişler nolur değerlerinizi yazın. Benim 9.günde 148 doktor çoğul olabilir dedi. .. Ayaklarım yerden kesildi ama sonucu aldığımda bile aklıma gelen nickleri saydım içimden yeminle.. 😁😁 hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.. 🙏🙏

🌸🌸🌸

cnm....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallaaaaaahhhhhh.... hayırlı olsun hayatım.. cnm benim... çok sevindim.....:21::21::21::21::21::21:

arkadaşım sende umut tüp bebekte yaptırmışsıın memnun kaldınmı doktorun kimdi

Canım benim ilk doktorum süleyman beydi sağolsun kendileri merkezi terk etti şimdi ulun beyle devam ediyorum şimdilik memnunum ilgili bi doktor sadece ben değil bi çok arkadaşda ulun beyden memnun
Sen şuan gidiyormusun umut tüp bebek merkezine yoksa düşnme aşamasındamısın cnm :26:

Canım benim ilk doktorum süleyman beydi sağolsun kendileri merkezi terk etti şimdi ulun beyle devam ediyorum şimdilik memnunum ilgili bi doktor sadece ben değil bi çok arkadaşda ulun beyden memnun
Sen şuan gidiyormusun umut tüp bebek merkezine yoksa düşnme aşamasındamısın cnm :26:

aynı durumdayız canım saolsun Süleyman bey gitmiş ilk 2 sini o yapmıştı mecbur ulun beye devam ettim pazartesi günü transferim yapıldısonuç 18 nisanda baktırcam.ama ulun beyi daha çok beğendim ben

aynı durumdayız canım saolsun Süleyman bey gitmiş ilk 2 sini o yapmıştı mecbur ulun beye devam ettim pazartesi günü transferim yapıldısonuç 18 nisanda baktırcam.ama ulun beyi daha çok beğendim ben

Herşeyde bi hayır var demekten başka caremiz yok :50:
İnşallahhh son tedavin olur cnm benim:16:
Kaç tane embriyo transfer yapıldı cnmm:26: Benim ikinci denemem olacak ilkinde 2 tane istedim süleyman bey olmaz dedi inşallahh ulun bey iki tane buzbebiş transfer yapar :1:

Kızlar artık bi bebeğim yok.değerim 10.37 den 6.18 e düşmüş.anne olamıyorum.Allahım böyle uygun görmüş.inşallah bigün anne olurum.....

Herşeyde bi hayır var demekten başka caremiz yok :50:
İnşallahhh son tedavin olur cnm benim:16:
Kaç tane embriyo transfer yapıldı cnmm:26: Benim ikinci denemem olacak ilkinde 2 tane istedim süleyman bey olmaz dedi inşallahh ulun bey iki tane buzbebiş transfer yapar :1:

canım banada ilk de 1 tane transfer etti ikinci de Süleyman bey 2 embiriyo transfer etti bunda da ulun bey bir tane kaldığı için mecbur bi tane etti.senin transfer ne zaman allahın izniyle

canım banada ilk de 1 tane transfer etti ikinci de Süleyman bey 2 embiriyo transfer etti bunda da ulun bey bir tane kaldığı için mecbur bi tane etti.senin transfer ne zaman allahın izniyle

Bende senin gibi donmuşları denicem cnm ulun bey 15 gün sonra gel dedi salı gününe denk geliyor sence o zaman transfer günü belli olurmu birde benim merak ettiğim bişi var süleyman bey 13.gün çağırıyordu ulun bey ise 15. Gün çağırıyor sence çok uzun değilmi :26: Ayyy sana soracak o kadar çok sorum varki :1:

Back
X