bilmemmi canim faydam dokunduysa ne fayda artik sen uc canlisin iki tane daha pit pit var icerde artik hareketlerine yediklerine ictiklerine cok dikkat et.Allahim kucagimiza almayi saglik sihatle nasip etsin.birdaki bize destek olan tum arkadaslarada nasip et Allahim Allah hepsinden razi olsun.
inanmıyorum bu kadar olur bende kartalll cevizli
Kızlar artık bi bebeğim yok.değerim 10.37 den 6.18 e düşmüş.anne olamıyorum.Allahım böyle uygun görmüş.inşallah bigün anne olurum.....
umut tüp bebek canım
Ensuece arkadaşımız süleyman beyden dolayı baya sıkıntı çekmiş çok üzmüş kızcağızı :85:
çok sevindim canim hayirli olsun inşallah rabbim tamamina erdirsin inşallah seninde tüp bebekmiydi
Kızlar artık bi bebeğim yok.değerim 10.37 den 6.18 e düşmüş.anne olamıyorum.Allahım böyle uygun görmüş.inşallah bigün anne olurum.....
Özledim sizi yaaasadece dün gece ayrıldım sayfadan ama bana sanki haftalar olmuş gibi geldi, o kadar yani düşünün
:))) evet alışkanlik yapiyor burasi ya :))
by24;34844324]Kizlar selam ben bgn sabah histeroskopimi oldum
Polip varmis onu almislar cok sukur baska bisey yokmus
Polip de bebek olmasina ve tutunasina engelmis iyiki
Yaptirmisim histeroskopiyi dr da oyle soyledi.
Simdi alttan hafif kanamam var yatiorum
Yrn evime donecegim bol bol konisuruz ozledim sizlride
Sizlerde durum nedir?
:)) ulun beydesin sanırım
canımmsın yaaa:)) aklım histereskopiye takıldı.. yeni doktorum Aret beyi ikna edemedim kabul etmiyor bende histereskopiyi..
sen yaptırmışmıydın cnm..
Kesinlikle canım, o kadar mutlu oluyorum ki burda, sen yaptın değerlerin düşüyor mu?
Çok üzüldüm.Allahım kimseye yaşatmasın.inşallah değerim kat kat artar.çok dua edin.sağlıklı sıhatli bebeğimi kucagıma almayıda nasip etsin Allahım.
Yok artık bende esentepe
Ayyy ben çok heyecanlandım şimdi yaaaa düşünsene ikimizde hamileyiz ve bebeklerimiz hemen hemen aynı zamanlarda doğacak beraber parklarda buluşucaz doğum günleri kutlarız düşüncesi bile süper
Fıstığım ben de iki kere polip çıkmıştı ikiside de histeroskopi oldum
korkulacak bişi yok zaten sen mışıl mışıl uyuyorsun
çok geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda
emeklerimiz bosuna gitmez allah tez zamanda nerde varsa
Şifa versin
ben çok istiyorum ama doktor kabul etmiyor..
poliple ilgili bir belirtin varmıydı neden histereskopiye karar verdiniz..
Cnm ben tüp bebeğe ilk başladığımda doktor alttan bakınca gördü o zaman alınması gerekiyor dedi o yüzden histereskopiye karar verildi
bende çok polip vardı inan belirtisi yoktu adetim bile normaldi
İnşallahhhhh cnm benimne kadar heycanlandım bi bilsen allahım ya inşallah bu güzel hayallerimiz bir an önce gerçekleşsin lütfen allahımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?