• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ilk başlarda gerçekten çok zor oluyor ama zamanla alisiyorsun dertlerini sorularını bizimle paylasabilirsin 7/24 yanındayız:42::42:

Izmirden ben varım:3::3: ama irenbe de tedavi görmedim
1 tüp Erol tavmergen ege Ünv
2.ve3. Tüp izmir eurofertil(su hast) 4.denemeyi kahraman kolayı düşünüyorum Mayıs gibi görüşmeye gideceğim

Teşekkür ederim kuzum:16::16:ama internet sitesinde yazıyordu:44:

Canim gozunaydin çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah

Melindam tşk ederim 😘😘

🌸🌸🌸

Merhaba kızlar bende tekrar tedaviye başladım umarım bu kez olumlu sonuçlar alırım ..Rabbim bu yolda ilerleyenlerin yanında olsun:16:

Canım nasıl sevindim bilemezsin, kendi sonucumu duymuş gibi oldum :))) Sen geç gelince kötü bir sonuç aldın diye çok korktum....dilerim değerin kat kat katlanır, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin, allah sağlıkla kucağınıa aldırsın canım... Senden cesaret alarak yarın da ben kan testi yapıcam benim için dua et canım....

Matilda unuttuysam kusuruma bakma kafam allak bullak. Kaçıncı günün yarın?? Allahım sanada kat kat yüksek değerler göstersin..çok şükür ben gördüm o değeri sende görürsün umarım

🌸🌸🌸

Hamişler nolur değerlerinizi yazın. Benim 9.günde 148 doktor çoğul olabilir dedi. .. Ayaklarım yerden kesildi ama sonucu aldığımda bile aklıma gelen nickleri saydım içimden yeminle.. 😁😁 hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.. 🙏🙏

🌸🌸🌸

Tebrik ederim cnmm.insallah degerin kat kat katlanır ve dokuz ay sonunda kucagına almak nasip olsun.:)))

Hamişler nolur değerlerinizi yazın. Benim 9.günde 148 doktor çoğul olabilir dedi. .. Ayaklarım yerden kesildi ama sonucu aldığımda bile aklıma gelen nickleri saydım içimden yeminle.. 😁😁 hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.. 🙏🙏

🌸🌸🌸

GÖZÜN AYDIN CANIM:nazar::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek: SAĞLIKLA DEVAM ETSİN İNŞŞ:49::49::49::49::49::49:

İnşallah canım.testim pozitif cıktı ama değerim düşük çıkmıştı.inşallah yarın değerim yükselmiş bebeğimin büyüme haberini getiririm sizlere.benim için bolca dua edinn...

canım inşallah kat be kat artar değerin, inşallahhhhh:16::16::16::16:

Canım benim öyle yoğundum ki yazamadım. Eşim şehir dışında şimdide onu almaya gitcem havaalanına. Çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin. 148 değerim. 🙏🙏

🌸🌸🌸

canım gözün aydınnnnn, Rabbim kucağına sağlıkla aldığın günleri de göstersin inşallahhhhh :16::16::16::16:

Iyisin sukur.bayadir konusamadik.ben bugun regli oldum tedavi mayis adetine kaldi sanirsam.uzadikca uzuyor..hayirlisi olsun.sen evine donde uzun uzun konusuruz.:))
tam bahar zamanında yani, bahar iyidir.... doğa canlanır, belki içimizde yeni yeni filizler oluşur... :16::16:

ne güzel şansına ilgili alakadar bi dr. çıkmış senin içini de rahatlatmış umarım sonuçlarında güzel çıkar:16:
aminnn canım inşallahhhhh.... hepimiz yıl bitmeden güzel haberler alalım inşallah, sonrasında da sağlıkla kucağımıza alalım yavrucuklarımızıııııı :16::16:

Merhaba kızlar bende tekrar tedaviye başladım umarım bu kez olumlu sonuçlar alırım ..Rabbim bu yolda ilerleyenlerin yanında olsun:16:
amin canım, cümlemizinnnn:54:

canım inşallah kat be kat artar değerin, inşallahhhhh:16::16::16::16:

canım gözün aydınnnnn, Rabbim kucağına sağlıkla aldığın günleri de göstersin inşallahhhhh :16::16::16::16:

tam bahar zamanında yani, bahar iyidir.... doğa canlanır, belki içimizde yeni yeni filizler oluşur... :16::16:

aminnn canım inşallahhhhh.... hepimiz yıl bitmeden güzel haberler alalım inşallah, sonrasında da sağlıkla kucağımıza alalım yavrucuklarımızıııııı :16::16:

amin canım, cümlemizinnnn:54:

evet baharda patır patır herkes hamile kalıyor,inşallah aralarında bizde varızdır..:16::16::16::16:

Kızlar Amh testi yaptırdım düşük çıktı bu testi yaptıran arkadaşlarım ne olur bana değeri bizi yaziin Amh sonucu düşük olup tüp bebekle hamile kalan var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esi la gözün aydın canım bu arada rabbim kucağına almayı hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin

amin..sen artık dua edivericeksin bizee..inşallah tatlı mı tatlı tosun mu tosun yavruların olurr:nazar::nazar::nazar:

Inan sonucu alınca ilk aklıma siz geldiniz yeminle :)) tanımadığım insanlara dua ediyorum allahım dedim güldüm .. Tabiki her zaman. Siz de bana edin herşey yolunda gitsin.

🌸🌸🌸

Cnm bende iki kere polip aldırdım gerçekten gebeliğe engel oluyor inşallah birdaha oluşmaş:16:

nasıl iki kere alındı ilk histeroskopide aldılar sonra bida mı histeroskopi oldun ve yine polip mi çıktı:44:
tanıyı nasıl koydular bende de ne zmndır vardı bilmiyorum bgn öğrendim polipim oldugunu

Iyisin sukur.bayadir konusamadik.ben bugun regli oldum tedavi mayis adetine kaldi sanirsam.uzadikca uzuyor..hayirlisi olsun.sen evine donde uzun uzun konusuruz.:))

bnde mayıs başında başlayacağım tedavime 30 nisanda geri gelcm izmire :16:
inşallah hepimiz hamile oluruzzzzz:46::46::46::46:

Ilk başlarda gerçekten çok zor oluyor ama zamanla alisiyorsun dertlerini sorularını bizimle paylasabilirsin 7/24 yanındayız:42::42:

Izmirden ben varım:3::3: ama irenbe de tedavi görmedim
1 tüp Erol tavmergen ege Ünv
2.ve3. Tüp izmir eurofertil(su hast) 4.denemeyi kahraman kolayı düşünüyorum Mayıs gibi görüşmeye gideceğim

Teşekkür ederim kuzum:16::16:ama internet sitesinde yazıyordu:44:

Canim gozunaydin çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah

evet canım da aklıma internet sayfasında yazıyordu demek gelmedi :1: keşke deseydim dimi :9:
belkide yakın zamanda imsiyede başlayacaklardır ne bileyim tatlım bnde anlamadım

Kızlar Amh testi yaptırdım düşük çıktı bu testi yaptıran arkadaşlarım ne olur bana değeri bizi yaziin Amh sonucu düşük olup tüp bebekle hamile kalan var mi

bende amh testi yaptırdım 2012 de 1.15 çıktı sonuç 1 ve üzeri iyi diyorlar ama şuan değerim kaç hiç bilmiyorum inan
senin kaç değerin ?

Son düzenleme:
ben laptop taşımak zorundayım:(bu yüzden transfer sonrası işe sırtçantamla döndüm ...Streste göbek adım oluyor:)hayırlısı diyorum salı günü test yaptırıcam ve eşimin doğum günü umarım iyi haber olur.

Canım inşallah o gün üç kişi doğum günü kutlarsınız

Back
X