2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar ESİLA dan bİ Haaber varmı.saat 4 de demişti.gelmedimi hala yaa.inşlh güzel haberlerle gelir

Yaşınız daha çok genç bence başka bir doktorla da görüş derim ondan sonra kararını ver.

Bir yorum da bana yaparmisiniz lutfen..
Canım bence hemen tüp bebeğe başlayın.yaş ilerlemeden.her defasında ayrı ücret ödeniyor.bu en Son düşüneceğin sey olsun ama.ilkinde hamile kaldıgını düşün sadece.benim eşimdede benzer hastalıkta sayılır.anlıyorum seni.hiç zaman kaybetmeyin derim

Merhaba canım, Benimde eşimde varikosel var ama sperm sayısı 31 milyon doktorlar pek fazla tavsiye etmiyor ameliyat olanlardada çok fazla çok iyi sonuç aldıklarını hiç görmedim taş çatlasın 2-3 milyon anca olabilir. Bende tüp bebek yaptırdım ilk seferde ilaç hariç 3750 tl verdim 4 tane daha kaldı geri kalanlar için ise 1600 alacaklarını söylediler yani her seferinde ilk seferindeki kadar olmasada para mecbur çıkıyor ben özelde yaptırdım bide benim yerinde olsam direk düşünmeden doktorlarında tabi ne tavsiye ettiğini bilemem ama tüp bebek denerdim

Canım ameliyat olsa bile 1 milyon sperm asla 500 milyon olmaz, o yüzde bence de tüpe yönlen derim. Hareketlilikte 0 olunca iş daha da zorlaşıyor. Hayır canım her denemede ayrı ücretlendiriliyorsun. Bu arada üniversiteden çok rahatlıkla rapor ala bilirsin çünkü eşinin sperm sayısı epey düşük o yüzden hemen çıkar ve anlaşmalı özel hastanelerde bile raporla tedavi görebilirsiniz.

Merhaba;

Benim eşiminde varikoseli vardı.Doktor dediki ameliyat olsanızda düzelme olmayabilir sperm hareketiliğinde...Denemeye devam edebilirsiniz çocuğunuz normal yollarlada olabilir ama garanti değil.Vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlayın diye önerdi.Her seferinde ayrı bir ücretlendirme yapılıyor ve oldukça masraflı...

merhaba cnm. varikosel ameliyatı tek çözüm olmayabilir bu ameliyatı olduktan sonra yine tüp bebek denemesi çok büyük olasılıkla olmanız gerekebilir.. sayınız az bu ameliyat sayıyı fazla etkilemez sadece spermiyogram yapısındaki değerlerinde ortalama % 50-60 oranında düzelme sağlanabilir.. başka bir doktorla daha görüşün isterseniz belki ameliyata gerek kalmadan direk tüpte yapılabilir.. her doktor farklı birşey diyor..
her tüp tedavisi ayrı ücretlendiriliyor..

Bende bunlara kafama çok takardım ama sonrada düşündüm bu bir rahatsızlık herkesin başına gelebilir, hiçte çekinmeme gerek yok kim öğrenirse öğrensin umurumda değil dedim, zaten zor bir süreç birde onları düşünüpde tedavimi tehlikeye atamam.

peki gerçekten morali yüksek tutmak yada ne biliyim mutlu ve sakin bi bekleyiş etkiliyo mu bebeği?ya da yatıp yatmamak..

Herkezin düşüncesi farklı benimde söylememe nedenim bana akıl vermesinler diye şimdi her kanalda tüp bebek anlatılıyor benim tedavi olduğumu duysalar yok şunu yap yok bunu yap tvdeki doktor şunu dedi vs vs hiç gelemem bunlara kafam rahat kimse akıl vermiyor çocuk konusunda bana acıyan yok negatif sonuç aldığımda kimseye dert anlatmak zorunda kalmadım mis valla

peki gerçekten morali yüksek tutmak yada ne biliyim mutlu ve sakin bi bekleyiş etkiliyo mu bebeği?ya da yatıp yatmamak..

bence kesinlikle etkiliyor, daime pozitif olmalisin beynine oyle sinyaller yollamalisinki oda o yonde calissin:) ben dusunce gucune cok inaniyorum, elbette dua da et, oda cok ise yariyor..elimden geleni yaptim gerisi Allaha kalmis de..ben oyle yaptim ve pozitifi gordum, insallah Allahim devaminida nasip eder...isteyen herkese annelik duygusunu tattirir insallahh

aynı şeyi düşünüyorum bende.Dert kendinin olmayında akıl veren çok oluyo.Sadece bu süreci yaşayanlarla paylaşmak iyi geliyo.Çünkü gerçekten konuşucak birilerine ihtiyaç duyuyosun.Bi arkadaşımın tüp bebek tedavisi sonunda bebeği oldu.Arada onu arıyorum konuşuyorum.Sizin yazdıklarınız rahatlatıyo çünkü yanlız olmadığımı hissediyorum.Eşimin anlama ihtimali yok.Çünkü bi erkeğin bu süreci yaşayabileceğine ve bizim gibi hissedebileceğine inanmıyorum.Sadece bizim yaşadıklarımıza tanıklık edebiliyolar..

Yatıp yatmamak değil de ama kesinlikle moral inanılmaz derecede etkiliyor. Transferden sonra ağır iş yapma yeter ama olacak mı tutacak mı aman biri öğrenmesin vs gibi şeyleri asla aklına getirme. Stres her şeyi altüst eder. Derin nefes al ver ve sakinle her zaman ve bol bol dua et

İş yerinde farklı oluyor ama sen yoksan o gün işe gelmemişsen nerde nesi var diye soruyorlar peşini de bırakmıyorlar, ben yıllık izin alır gibi çıkacağım tedavi göreceğim ama öğrenirlerse de veya tahmin ederlerse de banane

ben laptop taşımak zorundayımbu yüzden transfer sonrası işe sırtçantamla döndüm ...Streste göbek adım oluyor:)hayırlısı diyorum salı günü test yaptırıcam ve eşimin doğum günü umarım iyi haber olur.

Aynı beni tarif ettinn no stres no dırdır free takılıyorum bugün 6. günüm test yapsam çıkarmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…