- 31 Mart 2014
- 191
- 108
- 53
- 35
başka bi doktora daha mı göstersem sonuçları diyorummm..birde kendi hocam yaptıracam demesi tuhafıma gitti açıkçası üniversite hastdeymiş ama onda bile 3 bini buluyormuş zaten özelde cok iyi doktorlardan 4-5 bine yapan var..bende anlamadım vallahi canım yaaa :26::26: yaşım 25 eşim 32
canım aşılamaya zaten hiç sıcak bakmıyorum çünkü oranı cok düşük ama tüptende ttutmazsa diyede korkuyorum25 yaşındayım canımmm
klomen tedavisi gördüm 2 ay da bıktım doktora gitmekten ne bileyim 1 yıldır bebek istiyoruz bir tanede kimyasalım var daha erken gibime geldi :26::26:
bende 2 ay klomen tedavisi gördüm ama olmadı tutmadı yumurtlarım cok güzel ouyor tedaviye cok güzel yanıt veriyor dedi doktorum geçen ay 3 yumoşum vardı mesela arkadan geln yumurtalarda vardı ama olmadı tutmadı nasip...tutma oranı kaçlarda tüpte
Canım bence hemen tüp bebeğe başlayın.yaş ilerlemeden.her defasında ayrı ücret ödeniyor.bu en Son düşüneceğin sey olsun ama.ilkinde hamile kaldıgını düşün sadece.benim eşimdede benzer hastalıkta sayılır.anlıyorum seni.hiç zaman kaybetmeyin derimBir yorum da bana yaparmisiniz lutfen..
Kızlar ESİLA dan bİ Haaber varmı.saat 4 de demişti.gelmedimi hala yaa.inşlh güzel haberlerle gelir
Bir yorum da bana yaparmisiniz lutfen..
Merhaba arkadaslar esimin sperm sayisi 1milyon hareketlilik sifirvarikoseli var fakat ameliyatla ne kadar duzelir emin degilim.gittigimiz her doktor tupe yonlendirdi bizi bizde simdi karar asamasindayiz.sizce hangisi mantikli varikosel ameliyati mi yoksa direk tup bebek mi..iki senedir ugrasiyoruz yasim 27 esim de 29 birde sunu ogrenmek istiyorum tup bebekte bebek olana kadar deneniyor mu yoksa her defasinda ayrimi ucretlendiriliyor..?
Merhaba arkadaslar esimin sperm sayisi 1milyon hareketlilik sifirvarikoseli var fakat ameliyatla ne kadar duzelir emin degilim.gittigimiz her doktor tupe yonlendirdi bizi bizde simdi karar asamasindayiz.sizce hangisi mantikli varikosel ameliyati mi yoksa direk tup bebek mi..iki senedir ugrasiyoruz yasim 27 esim de 29 birde sunu ogrenmek istiyorum tup bebekte bebek olana kadar deneniyor mu yoksa her defasinda ayrimi ucretlendiriliyor..?
Bende onun için burdayım dışarı çıkmam lazım çıkamıyorum
İnşallahhh güzel haberler almıştır
Bir yorum da bana yaparmisiniz lutfen..
İnşallah canım.hemen bizede habber werse olucak ya.Çatladım.ama cok güzel habberler alıcaz en başından beri bunu esilada hissettim
canım birde bu durum varya ben ondan da cok cekiniyorumm çevredekilere bahsetsen bir dert bahsetmesen başka dert bu sefer ilerde ağzımdan kacırcam yalancı gibi olcam öncesinde söylicem ne oldu ne oldu diye kafamın etini yicekler birde tutmasa dediğin gibi yavru kedi gibi bakılcamm off offfffffff
34 yaiındayım.Normal bi süreç haklısın.Ama herkes aynı bilinç seviyesinde değil.İşyerinde sadece yöneticiye söyledim O da izim almak zorunda kaldığım için.Kİmseyle paylaşmamasını rica etmiştim.Sanırım paylaşmış.Herkes bana yavru kediymişim gibi bakıyo şimdi..Bir de çok soru sorabiliyolar insanlar böyle durumlarda...
Bende bunlara kafama çok takardım ama sonrada düşündüm bu bir rahatsızlık herkesin başına gelebilir, hiçte çekinmeme gerek yok kim öğrenirse öğrensin umurumda değil dedim, zaten zor bir süreç birde onları düşünüpde tedavimi tehlikeye atamam.
Bende bunlara kafama çok takardım ama sonrada düşündüm bu bir rahatsızlık herkesin başına gelebilir, hiçte çekinmeme gerek yok kim öğrenirse öğrensin umurumda değil dedim, zaten zor bir süreç birde onları düşünüpde tedavimi tehlikeye atamam.
peki gerçekten morali yüksek tutmak yada ne biliyim mutlu ve sakin bi bekleyiş etkiliyo mu bebeği?ya da yatıp yatmamak..
Herkezin düşüncesi farklı benimde söylememe nedenim bana akıl vermesinler diye şimdi her kanalda tüp bebek anlatılıyor benim tedavi olduğumu duysalar yok şunu yap yok bunu yap tvdeki doktor şunu dedi vs vs hiç gelemem bunlara kafam rahat kimse akıl vermiyor çocuk konusunda bana acıyan yok negatif sonuç aldığımda kimseye dert anlatmak zorunda kalmadım mis valla
peki gerçekten morali yüksek tutmak yada ne biliyim mutlu ve sakin bi bekleyiş etkiliyo mu bebeği?ya da yatıp yatmamak..
Kuzum sen ikinci kan testini ne zaman yaptıracaksın :26:
Herkezin düşüncesi farklı benimde söylememe nedenim bana akıl vermesinler diye şimdi her kanalda tüp bebek anlatılıyor benim tedavi olduğumu duysalar yok şunu yap yok bunu yap tvdeki doktor şunu dedi vs vs hiç gelemem bunlara kafam rahat kimse akıl vermiyor çocuk konusunda bana acıyan yok negatif sonuç aldığımda kimseye dert anlatmak zorunda kalmadım mis valla
Yatıp yatmamak değil de ama kesinlikle moral inanılmaz derecede etkiliyor. Transferden sonra ağır iş yapma yeter ama olacak mı tutacak mı aman biri öğrenmesin vs gibi şeyleri asla aklına getirme. Stres her şeyi altüst eder. Derin nefes al ver ve sakinle her zaman ve bol bol dua et
Yatıp yatmamak değil de ama kesinlikle moral inanılmaz derecede etkiliyor. Transferden sonra ağır iş yapma yeter ama olacak mı tutacak mı aman biri öğrenmesin vs gibi şeyleri asla aklına getirme. Stres her şeyi altüst eder. Derin nefes al ver ve sakinle her zaman ve bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?