2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
burda da bahçeciye gidenler var sanırım memnunlar mı acaba tedavi süreci için ben bu sefer dr çok güveniyorum bi türlü dr konusunda dikiş tutturamadım da

canım hiç sıkılmadan okudum valla ama güzel bir hikaye değil haliyle üzülerek okudum
gebe kalabiliyor olman çok güzel ve dediğin gibi beklemen en doğrusu yine gelebilir kuzun..
testler yapıldı diyorsun ya bunların arasında kan pıhtılaşması testleri varmıydı peki..
bebek tutunduktan sonra yaşamıyorsa genelde kan pıhtılaşması rol oynuyor bunda..

burda da bahçeciye gidenler var sanırım memnunlar mı acaba tedavi süreci için ben bu sefer dr çok güveniyorum bi türlü dr konusunda dikiş tutturamadım da

bahçeciye güvenilmezmi kuzum ben çok olumlu yazılar okuyorum haklarında tedavi olan kızlarda yazarlar sana ama bende fikrimi söylemek istedim memorial ve bahçeci bu konuda bir numara bence...

Kızlar narsude günaydın demiş çıkmış randevusu vardı dün yazmamış bişiler ama ben size vereyim haberlerini
Herşey yolunda cuma ya da cumartesi opu olabilirmiş..
Sağlıklı embriyo elde edilemiyor sorunları bu inşallah bu kez herşey çok güzel olacak 5.denemesinde yavrusuna kavuşacak

yapıldı canım kanla ilgili yapılabilecek bütün testler yapıldı şeker yüklemesi yapıldı genetik tarama hsg histereskopi ne arasan var yani birazda nasip kısmet sanırım zamanı var demek ki diyoruz yaza kadar bekleyelim bakalım tabi dayanabilirsem

bahçeciye güvenilmezmi kuzum ben çok olumlu yazılar okuyorum haklarında tedavi olan kızlarda yazarlar sana ama bende fikrimi söylemek istedim memorial ve bahçeci bu konuda bir numara bence...

bende öle düşünüyorum canım ama tabi tecrübesi olan birinden duymak daha başka en başta dr güven zaten ben dr çok güveniyorum

heee anladım demekki sizde bi tek oluşan embriyonun genetiğine bakılmamış oluyor bi o kalmış çünkü...
dediğin gibi nasip Allah bi daha yaşatmasın gebe kal en doğalından inşallahhhh

heee anladım demekki sizde bi tek oluşan embriyonun genetiğine bakılmamış oluyor bi o kalmış çünkü...
dediğin gibi nasip Allah bi daha yaşatmasın gebe kal en doğalından inşallahhhh

inş canım isteyen herkes kalır sağlıklısıyla hayırlısıyla

bende öle düşünüyorum canım ama tabi tecrübesi olan birinden duymak daha başka en başta dr güven zaten ben dr çok güveniyorum

aynen canım doktoruna güvenmen en önemlisi sonrasında labaratuvar şartları giriyor devreye..
mesela ben Ankadayım ve başkent üni.tedavi gördüm oraya devam etmek istiyorum doktorumu çok seviyorum ama hastanenin labaratuvar konusunda yetersiz olduğunu düşünüyorum uygulanan işlemler sınırlı gibi geliyor bana girip incelemedim incelesemde anlamam zaten edindiğim izlenimler bu yönde...

Canim cok zor gunler gecirmissiniz, Allah yardimciniz olsun. Ama bak hic bi testte problem cikmamis, bu cok iyi bence. Benim esimde de morfoloji problemi var, hic gebelik olmadi 1,5 yildir. Sizde de bu problem ortaya ciktiktan sonra olmamis gebelik, ben acikcasi erkeklerin bu sorununu strese bagliyorum. Onlar bizden daha hassaslar, birde sorunun onlarda oldugu cikinca hemen panik oluyolar. Insallah hersey yoluna girer canim, yaza kalmadan kendiliginden hamis kalirsin :) bu arada ben Bahceci Fulyaya gidicem haftaya randevum var, sana hbr veririm nasil olduklarini

günaqydın kızlarr..
hepimiz için son tedavilerimizin oldugu yıl olur inşallah...

güldencim benim tedaviyi daha düşünmüyoruz ama olursada son bahar gibi olur büyük ihtimalle eklemek istersen listeye sebepleri söyleyeyim

günaydın canım tabiki eklemek isterim listemize sonunda da hamileeeee diye yazarım inşallah
ver sen bilgilerini bakiimmmm

sabah sabah muhabbet güzel oldu ama ölüyorum açlıktan kahvaltımı hazırlayıp geliyorum yerken muhabbete devam

yaş 23 canım
sebep eşimde sperm sayı hareket azlığı ve morfoloji
bende ise pko
deneme 3. olacak (1 pozitif 1 negatif tüp bebek denemem oldu)
merkez jinemed tüp bebek (ama değiştirebilirim)
tedavi zamanı belli değil
aşama doğal yollarla yılmadan usanmadan denemeye devam

benim dr güvenç bey sen hangisine gidiceksin ilk gittiğimde biraz daha mesafeli soğuk gelmişti bana ama yinede içim ısınmıştı

sevmiştim sonradan kontrollere falan gidip geldikçe alıştık birbirimize hatta en son histereskopiye gittiğimde geldi yanıma beni

uyutuyolardı tam geldi kolumu sıvazladı elimi sıktı herşey çok güzel olucak ben seni bu merkezden hamile göndericem ben buna

inanıyorum dedi sonra ben gitmişim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…