2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

hıımmm o zaman bu serum başka serum...
ciddi ücret alıyorlarmış...
teşekkür ediyorum bilgilendirdiğin için

geçmişi unut artık . o zaman o karar doğru ve gerekli gelmiş olmuş..
bebeğim olmuyor çünkü ben daha önce bebeğimi aldırdım Allahta bana ceza veriyor psikolojisine girersen çıkamazsın...

İşte ben de tamda buyum!! Bu yüzden taktım kafaya...hislerime tercüman oldun çiçeği burnunda editörüm

Serumun adini biliyomusun
Valla fiyatla ilgili bisey demediler ama bu rakam korkuttu beni aslinda gittigimde ucretinide soruyim transfer sonrasi ilaclari biz almistik ama serum transferin icindemi acaba ay bak fiyat konusunu hic sormadim

İşte ben de tamda buyum!! Bu yüzden taktım kafaya...hislerime tercüman oldun çiçeği burnunda editörüm

çiçeğim burnumda solcak koparmayacam.. çiçek dediğin dalında güzeldir dimi
hislerine tercüman olduğum konuyu kapat artık yarın doktorla görüşeceksin ve belkide bebeğine giden yolda ilk adımı atacaksın bu süreci geçmişle kıyaslama yorumlama lütfen aaaaaaa kızcam ama kendine gel kadın

Güldenim kuzum nasıl yani bende cok tırsıyorum :18:Güzel bişeymiki 1.denemede olmadı ondan panikledim Benim 4 hücreli bölünüyomuki:26:

içerde hareket olması iyi bişey canım ağrılı sızılı beklemeler genelde pozitif sonuçlanıyor sana umut vermek adına söylemiyorum bir genellemeyi paylaşıyorum...ağrıların dayanılmaz haldeyse doktorunla görüş mutlaka..

Eneeeeeeeee editörüm civanım korkutma beni kızma yaa:18:
Tamam tamam o moddan çıkıyo.....çıktı

Serumun adini biliyomusun
Valla fiyatla ilgili bisey demediler ama bu rakam korkuttu beni aslinda gittigimde ucretinide soruyim transfer sonrasi ilaclari biz almistik ama serum transferin icindemi acaba ay bak fiyat konusunu hic sormadim

cnm adini yazdilarda kigidi bulamadim:) fiyatta bana serum verecek yer ucmus olabilir cunku zaten Nisantasinda cok luks bir tup bebek hazirlik yeri ve aylarca ucuk rakamlara bana tonla sey yaptirdilar.. bizde bebek umuduyla eyvallah demistik, belki sen cok daha makul fiyat alabilirsin zaten bende artik fiyatlarina ve doktora guvenim sarsildigi icin yaptirmadim ogrenince bizlerle paylasabilirsen sevinirim.

Eneeeeeeeee editörüm civanım korkutma beni kızma yaa:18:
Tamam tamam o moddan çıkıyo.....çıktı

bi sürü şey yapabilirim ona göre bak
şaka bir yana cidden geçmişi düşünmenin bir faydası yok olan oldu...
önümüzdeki tedaviye bakalım biz

Dr gorusmeye gittigimde daha ayrintili bilgi alicam yazarim mutlaka sen simdi hangi merkeze gitceksin bellimi ben ist.tup bebege gidiyorum dr emre bey ilk denememiz negatif oldu donmuslarla denicez ve ilkine farkli olarak bu serumu kullancam

Güzel anne adaylarım gelecekteki minnoşumun teyzeleri ben bu akşamlık kaçıyorum yarın görüşmek üzere...

Kızlar ben yatışa geçiyorum regl olcak gibi bir halim var dinleneyim biraz
Hepinize iyi geceler...

Hepinize iyi geceler...

sayın editörüm hayırlı uğurlu olsun, bu sene kucağın dolsun, kk da geçirdiğin bu günleri özle inşallah

canımmm, sabahtan beri telden bakıyorum, senden bi haber arıyorum bulamıyorum, meğer bu sayfayı atlamışım.tebriklerrrrrrrr allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

İnşallahhhh tatlım sonu güzel olsun eğer yarında devam ederse Dr arayacağım çünkü daha cok erken oyüzden korkuyorum

Hepinize iyi geceler...

Ne güzel erken kalkıyor iyi bi saatte yatıyor benden güldenime kocaman bi alkışşşşşş :)))
Buarada bende tebrik ediyorum yeşil olmuşsun benim de bugün 1 kalbim artmış neden artıyor anlamadım herhalde iyi bişeydir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…