hazır olman mantıklı iyi düşünmüşsün canım yalnız raporu alacağın yer bazı işlemlerin kendilerinde yapılmasını şart koşabiliyorlar mesela rahim filmi çekilmişsindir kabul etmiyoruz burdaki rahim filmi olacak diyebilirler buna hazırlıklı ol..böyle birşey olmayada bilir.ben yaşamadım mesela 2 raporumda evrakları tamamlayınca hemen çıkarıldı sende de çabucak sorunsuz olmasını diliyorum..evraklara ek olarak birşey yok canım bende bunları vermiştim..
sağol canım benim inşallah öyle olur.... benden bir gün sonra Ozlem_Ahmet aradı mesela marta randevu verdiler... o yüzden iyi değerlendirmem lazım. ben hazırlıklı gideyim de onlar çevirirse yapcak bi şey yok derim :)
Kızlarrr iyi akşamlar topic'in delisi geldii
Kocam yattı ben PC başına
Yarın büyük gün doktorumla görüşüp ilk adetimle 2. tüp bebeğe doğru yol alıcaz inşallah
bu hazırlıklarımı da onların sayesinde öğrendim zaten, sağolsun....aaaa özlem e mart sana hemen randevu kesinlikle değerlendirmek lazım..muayane olursun en azından ne istiyorlar öğrenirsin onlar yönlendirirler seni sonrası için..aslında bursalı kızlar var yarın burda olurlar sormak lazım rapor çıkarmada sorun oluyormu diye...gerçi biz onlara sorana kadar yarın sen öğrenirsin
Eşime söyledim önce bizim doç. arkadaşı ara o yolunu yapsın dedi...Biz karı koca çatlağız ayoladama ne yaptında erkenden yattı garibim çene çene çene bıktırdın dimi o da uykuda buldu huzuru yazık
yarın ki görüşmeyi çok merak ediyorum bakalım doktormu seni ikna etcek yoksa senmi doktoru
bu hazırlıklarımı da onların sayesinde öğrendim zaten, sağolsun....
Eşime söyledim önce bizim doç. arkadaşı ara o yolunu yapsın dedi...Biz karı koca çatlağız ayol
çok az kaldı aktif sürece girmene çok heyecanlıyım ben inşallah bu kez olacak inşallah...
sıkma bunaltma kendini herşeyi dört dörtlük yaptıkta ne oldu sen yapılması gereken herşeyi yaptın öncesinde gerisi tıp ve Allahın takdiri...ne tatlısı yapcan..kurabiyemden yaptınmı benim..yeşil editör demek evet canım tüp bebek özel bölümünün editörüyüm artık.
o doktoru çok merak ettim karı koca size nasıl bir etki bıraktıysa başka doktorları devreye sokmak zorunda kalıyorsunuz[/QUOT/]
O da ayrı çatlakGerçi babam hep ''en iyi doktor en çatlak olanıdır.'' der
cnm editorluk icin tebrikler cok havali:))
kesinlikle sana katiliyorum asla sikmanin faydasi yok ben esimle 2013 Nisan ile 2013 Ekim arasi tam 7 ay tup bebek hazirlik doktoruna gittim o doktor ne ye derse onu yedik ictik tonlada ilac kullandik aylarca tonla seyi kisitladi harfiyen uyduk hic fayda etmedi tam tersi yumurta sayim bir taneye dustu ve esimin sperm sayisida hic yukselmemisti yine elde var sifir en iyisi keyfine bakmak:))
O da ayrı çatlakGerçi babam hep ''en iyi doktor en çatlak olanıdır.'' der
sağol canım
bazı takviyelerle tedaviyi desteklemek olumlu etkiliyor mutlaka ama abartmamak lazım nasip işi bir yerden sonra...
hiç bişey yapmadan gebe kalanları görüyoruz ben test gününü beklerken boşanma kararı alan bir çift biliyorum testi pozitif olmuştu gerilim yaşarken tutmuş bebeği düşün artık.
canım nasılsın?
gelsene sende aramıza
iyiyim canım sen nasılsın ?
ben maglum beklemedeyım
egunal cnm saol iyiki hulusi hocayı önermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?