• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kuzum tebrik ederim editör olmuşsun kesinlikle hakediyosun sayfaların cok güzel iyiki varsın zor zamanlarımızda hem destek hem moral oldun Rabbim en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin o zamanda tüp bebek anneleri topiğinde buluşuruz bu seferde cocuklarımızın yediklerinden yaptıklarından bahsederiz :16::16:

canım çok sağol...
Amin inşallah güzel diklerin temennilerin gerçek olur anne olarak toplarız gurubu:16:

Kızlarrrrr bugün transferimin 2. Günü kasıklarımda cok ağrı var Regli gibi cok korkuyorum bişeymi oldu :43:Geçmezse yarın Dr arayacağım 1. Denemede hiç böyle birşey yoktu ondan korktum :18:Başına böyle bişey gelen varmı:26:

ohhh süper bir haber buuu:32::32::32::21::21::21::21:

3 Tüp denemesi yaptım 2 si negatif 1 inde kimyasal gebelik yaşadım 4.tüp bebek denemesi için ocak şubat aylarını düşünüyorum.
Katılan arkadaşlarla birlikte durumlarımızı belirten bir liste oluşturacağım...

merhabalar benim eşim azospermdi çok şükür şimdi çıkış oldu sayı az dolayısıyla tüp bebek deneyecez ama nerede baslıcaz bilemiyorum hala araştırıyoruz. en iyi neresi acaba.

merhabalar benim eşim azospermdi çok şükür şimdi çıkış oldu sayı az dolayısıyla tüp bebek deneyecez ama nerede baslıcaz bilemiyorum hala araştırıyoruz. en iyi neresi acaba.

Hoşgeldin tatlım:16:
Merkeze karar vermek cidden zor iştir..
Merkezi beğensen doktorla olan iletişimi beğenmezsin vs..
Hem merkezden hem doktordan memnun olacağın bir yer bulursun inşallah yardımcı olmak istiyorum tabii ama hangi ildesin onu paylaşırmısın.Bir de şehirdışınada giderim tedavi için yeterki iyi bir merkez olsun dermisin.

Son düzenleme:
iyiyim canım..
beklemede olsan nolcakki asıl bekleyen benim ocakta bir yıl olcak son tüpün üzerinden 1 yıl geçmiş gitmiş beklemedeyim hala:1:

hamilelik takvimi görüyorum hamilesiiinnnnnn harika bir haber bu hulusi hoca bebeğimi geliyor yine çok sevindim çok tebrik ederim canım..:16::16::16:

ınsallah 2014 denedıgın tup bebekde bebegın senınle olur gulden hangı ay denıceksın bende donmusla denıcem ama ayı bellı degıl aslında ocaktı ama kararsızım doktor ılkınden farklı olarak transfer sonrası serum verıcez dedı bu rahım emrıyoyu kabul etmıyorsa yabancı madde olarak algılıyosa dıyemıs bunla ılgılı bılgın varmı?

Hoşgeldin tatlım:16:
Merkeze karar vermek cidden zor iştir..
Merkezi beğensen doktorla olan iletişimi beğenmezsin vs..
Hem merkezden hem doktordan memnun olacağın bir yer bulursun inşallah yardımcı olmak istiyorum tabii ama hangi ildesin onu paylaşırmısın.Bir de şehirdışınada giderim tedavi için yeterki iyi bir merkez olsun dermisin.

canım hoşbuldum. çok şükür 1 yılda topik değiştirdim :D
canım ben suan mersindeyim ama mutlaka gitmen gerekir dediiğiniz yer varsa il dışına cıkabiliriz :D şimdiden tesekkürler

ınsallah 2014 denedıgın tup bebekde bebegın senınle olur gulden hangı ay denıceksın bende donmusla denıcem ama ayı bellı degıl aslında ocaktı ama kararsızım doktor ılkınden farklı olarak transfer sonrası serum verıcez dedı bu rahım emrıyoyu kabul etmıyorsa yabancı madde olarak algılıyosa dıyemıs bunla ılgılı bılgın varmı?

inşallah canım..
2014 e girelim her ay tedavi potansiyelim olabilir beklediğim bazı durumlar var çünkü onların çzöümlenmesi lazım.
rahmin embriyoyu yabancı madde olarak algılama durumu olabiliyor bağışıklık sisteminin çok güçlü olmasıyla ilgili bir durum bu.
bunun için serum verildiğini bilmiyorum ama bir kez denememde banada verildi serum 3 şişe serum yedim transferden sonra ohss ile ilgili birşeydi nasıl bir serum verecekler bilemiyorum..bende gebelik oluşmuştu ilk kez...aynı tarz bir serumsa bana faydası oldu her anlamda...

inşallah canım..
2014 e girelim her ay tedavi potansiyelim olabilir beklediğim bazı durumlar var çünkü onların çzöümlenmesi lazım.
rahmin embriyoyu yabancı madde olarak algılama durumu olabiliyor bağışıklık sisteminin çok güçlü olmasıyla ilgili bir durum bu.
bunun için serum verildiğini bilmiyorum ama bir kez denememde banada verildi serum 3 şişe serum yedim transferden sonra ohss ile ilgili birşeydi nasıl bir serum verecekler bilemiyorum..bende gebelik oluşmuştu ilk kez...aynı tarz bir serumsa bana faydası oldu her anlamda...

sagol tesekkur ederım:34:

ınsallah bende faydasını gorurum dr serumun adınıda verdı ama ben unuttum :31:

ınsallah senınde bekledıgın durumlar çözulur tedavıye basladım haberınıde okurum :34:

canım hoşbuldum. çok şükür 1 yılda topik değiştirdim :D
canım ben suan mersindeyim ama mutlaka gitmen gerekir dediiğiniz yer varsa il dışına cıkabiliriz :D şimdiden tesekkürler

hıımmm bi düşünelim mersinde neresi olabilir senin aklında bir yer varmı peki..özel mersin tüp bebek merkezi duymuştum bir aralar ama mersinde tedavi olana pek dek gelmediğimden aklımda kalmamış yorumlar...Ankarada sana başkent üniveristesi hastanesini önerebilirim bildiğim için...İstanbulda memorial olabilir...Antalya daha yakın dersende Antalya gelecek tüp bebek merkezinde gebe kalanlar oldu..

sagol tesekkur ederım:34:

ınsallah bende faydasını gorurum dr serumun adınıda verdı ama ben unuttum :31:

ınsallah senınde bekledıgın durumlar çözulur tedavıye basladım haberınıde okurum :34:

merak ettim bak serumun adını öğrenirsen yaz olurmu...
inşallah canım bende artık tedavi sürecine girmek istiyorum 1 yıl oldu..
bu arada avatarına bayıldım çok güldüm:1::1::1:

hıımmm bi düşünelim mersinde neresi olabilir senin aklında bir yer varmı peki..özel mersin tüp bebek merkezi duymuştum bir aralar ama mersinde tedavi olana pek dek gelmediğimden aklımda kalmamış yorumlar...Ankarada sana başkent üniveristesi hastanesini önerebilirim bildiğim için...İstanbulda memorial olabilir...Antalya daha yakın dersende Antalya gelecek tüp bebek merkezinde gebe kalanlar oldu..

teşekkür ederim... bunları da bir araştırayım... bişe daha sorsaö bu rapor ile ilgili 3 yıl şartı varmış ama eşimin azosperm rahatsızlığından dolayı 3 yıl olasına gerek yok diye okudum doğru mu acaba ?

Sagol canim bende ara ara avatarimi degistiriyorum serumun adini ogrenince yazarim insallah faydasinida gorurum

canim vucut degerlerine gore transferden bir hafta once yada transferden sonra bebegin tutmasi icin bu serumu veriyorlar genelde iki defa vermeye calisiyorlar bana serumun bir seferlik fiyati icin 1700 tl fiyat vermislerdi hatta iki defa vermeliyiz testiyle 3500 tl ye geliyor demisti Murat Berksoy, onceden Bahcecide parayla veriyormus kaldirmislar. Bende Murat beye inancimi katbettigim icin yaptirmamistim ama bu yeni hastanemede soracagim yapiliyorsa yaptirmayi dusunuyorum.

Kızlar başka topiğe yazdım buraya da yazayım 2010 da kendi isteğimizle sonlandırdığımız 1 gebeliğim var benim.5.5 haftalıktı kuzum :43::43:

teşekkür ederim... bunları da bir araştırayım... bişe daha sorsaö bu rapor ile ilgili 3 yıl şartı varmış ama eşimin azosperm rahatsızlığından dolayı 3 yıl olasına gerek yok diye okudum doğru mu acaba ?

rica ederim...
3 yıl şartı her zaman olmuyor evet eşinin durumundan hemen rapor çıkarabilirsiniz.

Back