ama sen yeşil olmuşsun
tebrik ederim canımyeşillerde çook yakışmış sana
günaydın şekerimmm
yeşillenmişsin hayırlı olsun yakısıııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrr h.sonum o kadar yoğun geçti ki pc başına hiiiç oturamadım..
hava güneşli diyee bütün evi temizledim..
camlardan tutunda kapılara yerlere kadar..
perdelerin yıkadım ütüledim astımm..oooof çok yoruldumm..
herkes iyidirrr inşallah..geçmişi okuyamadımmm çok konuşmuşsunuzz bıcır bıcır
bu ne beeeee günüm aymaktan vazgeçti günaydın diyene bak
günaydın elam
kanda yaptıramamki burda canım ilçede oturuyorum ve sonuclar merkeze gidip geliyo güvenemem
ayrıca elbette annemin izinden gidicem başka nolucak dimi amaaa
günaydın şekerimmmmm ne var ne yok
farkındayım canım gelemedin yokluğun farkedilmezmi senin..
ne güzel evin misss olmuş...
iyyiim canım nasıl olsun bildiğin gibi işteyim uğrasıyorum..günaydınn tatlışımm iyiyimm sen nasılsın?
ne olsun kızz h.sonu baya iş yaptım cok yoruldum..sende ne var ne yok?
aa ne var kızz ne sevimlii
nasılsın canımm ?
bende sizin yokluğunuzu farkettim amaaaa bi daha gircem valla napayım..
gerçi cumartesi istanbula gitcezzzz o günde tum gun olamam ama 2 gün arada baya uzunn olduu şekerimm...
neler oldu bitti kimbilirr :44:
editörlüğün de hayırlı olsun bacımmm....
Herkese gnaydın canlar okadar hastayımki bugün okula gidemedim
Takipteyim güzel haberlerinizi bekliyorummm
Monıcagallerım pazartesı yıne test yaptıracaksın değil mi ınsallah değersin yukselmıstır canım
Canım sonuç ne tekrar test yaptırdın mı
İnşaallah yükselmiştir deeğerin canım
Canım sonuç ne tekrar test yaptırdın mı
İnşaallah yükselmiştir deeğerin canım
işte yokluğunu hissettiğim hatunlardan biri daha geldi..
çok geçmiş olsun canım...
grip mi oldun...
Canlar çok teşekkür ederim iyi dileklerinize. Ben dün testi tekrarladım. 10. gün 16 olan değerim 12. gün 34 oldu. Değer katlamış ama hala çok düşük. Sanırım gebelik devam etse bile düşükle sonuçlanması muhtemel, siz ne dersiniz? 4 gün sonra (perşembe) tekrar test yaptırmamı istedi doktor. Sabrımın sonuna geldim sanıyordum, meğer büyük konuşmuşum. Bu o kadar sinir bozucu bir şey ki; negatif desen değil, pozitif desen değil. Aileme, yakınlarıma nasıl anlatacağımı şaşırdım, ben de anlamıyorum çünkü. İçimin neşesi kaçtı.
Canlar çok teşekkür ederim iyi dileklerinize. Ben dün testi tekrarladım. 10. gün 16 olan değerim 12. gün 34 oldu. Değer katlamış ama hala çok düşük. Sanırım gebelik devam etse bile düşükle sonuçlanması muhtemel, siz ne dersiniz? 4 gün sonra (perşembe) tekrar test yaptırmamı istedi doktor. Sabrımın sonuna geldim sanıyordum, meğer büyük konuşmuşum. Bu o kadar sinir bozucu bir şey ki; negatif desen değil, pozitif desen değil. Aileme, yakınlarıma nasıl anlatacağımı şaşırdım, ben de anlamıyorum çünkü. İçimin neşesi kaçtı.
Sağol canım grip oldum
cumartesi anneler geldi çok terledim koştuurmaktan evde hasta olan tek kişiyim ben
Pazar günü hep yattım okulda veli topllaantısı vardı
Geldim hala yatıyorum
veliler yüzünden hasta olmuş arkidişimmm...
dikkat et kendine kaç gün evdesin peki
Sağol canım grip oldum
cumartesi anneler geldi çok terledim koştuurmaktan evde hasta olan tek kişiyim ben
Pazar günü hep yattım okulda veli topllaantısı vardı
Geldim hala yatıyorum
berceste çok geçmiş olsun, iyi dinlen yorma kendini arkadaşım...Hişt önemli olan ikiye katlanması ve ikiye katlanmış çok şükür
Bak gör hamileliğin devam edecek
Güldencim negatifi alsaydım, ilaçları bırakıp normal hayatıma dönseydim inan bu kadar dağılmazdım. Eşimle plan yapmıştık, sonuç negatif olursa hafta sonu termale gideriz, pamuk gibi oluruz, akşama dışarı çıkarız belki biraz kafa dağıtırız falan diye. İlaçları bırakmadım, gebelik ihtimalim hala var diye hamama falan da gidemiyorum, gıcık crinone jel hala canımı sıkıyor. Tüm bunlara seve seve katlanmak için kendimi kandıramıyorum. Normalde iğne yapılırken bakamazdım bile, ben ki kendi kendime kaç gün iğneler yaptım, kaç kere kan verdim, sürecin hiçbir noktasında bu kadar yıpranmadım. Pozitifi alırsam hayal ettiğim hiçbir şeyi de yapamadım. İnsan "biraz hamile" olur mu? Ben basbayağı öyleyim. Duygularım karma karışık. Yine de verdiğin örnek gibi örnekler bana umut olduğunu hissettiriyor, hayırlısını diliyorum... çok teşekkür ederim.diğer topikte mesajını gördüm...
ben bu durumu bu psikolojiyi 2.tüpte yaşadım değeri 9 çıktı sonra 23 sonra 160 sonra 200 diye devam etti o zaman demiştim ki keşke negatif alaydım git gel kan ver sonuç bekle eziyetti resmen...
değerin düşük olabilir evet ama olması gerektiği gibi katlanmış...
11.gün değeri 10 küsür olan bir arkadaş doğurdu çoktan ben bunları görmüşken bu gebelik kesin kimyasaldır vs..diyemem...
muallakta kalman cidden zor ama bir test daha lazım en azından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?