2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım çok sağol...
Amin inşallah güzel diklerin temennilerin gerçek olur anne olarak toplarız gurubu

ohhh süper bir haber buuu

merhabalar benim eşim azospermdi çok şükür şimdi çıkış oldu sayı az dolayısıyla tüp bebek deneyecez ama nerede baslıcaz bilemiyorum hala araştırıyoruz. en iyi neresi acaba.

merhabalar benim eşim azospermdi çok şükür şimdi çıkış oldu sayı az dolayısıyla tüp bebek deneyecez ama nerede baslıcaz bilemiyorum hala araştırıyoruz. en iyi neresi acaba.

Hoşgeldin tatlım
Merkeze karar vermek cidden zor iştir..
Merkezi beğensen doktorla olan iletişimi beğenmezsin vs..
Hem merkezden hem doktordan memnun olacağın bir yer bulursun inşallah yardımcı olmak istiyorum tabii ama hangi ildesin onu paylaşırmısın.Bir de şehirdışınada giderim tedavi için yeterki iyi bir merkez olsun dermisin.

Son düzenleme:

ınsallah 2014 denedıgın tup bebekde bebegın senınle olur gulden hangı ay denıceksın bende donmusla denıcem ama ayı bellı degıl aslında ocaktı ama kararsızım doktor ılkınden farklı olarak transfer sonrası serum verıcez dedı bu rahım emrıyoyu kabul etmıyorsa yabancı madde olarak algılıyosa dıyemıs bunla ılgılı bılgın varmı?

canım hoşbuldum. çok şükür 1 yılda topik değiştirdim
canım ben suan mersindeyim ama mutlaka gitmen gerekir dediiğiniz yer varsa il dışına cıkabiliriz şimdiden tesekkürler

inşallah canım..
2014 e girelim her ay tedavi potansiyelim olabilir beklediğim bazı durumlar var çünkü onların çzöümlenmesi lazım.
rahmin embriyoyu yabancı madde olarak algılama durumu olabiliyor bağışıklık sisteminin çok güçlü olmasıyla ilgili bir durum bu.
bunun için serum verildiğini bilmiyorum ama bir kez denememde banada verildi serum 3 şişe serum yedim transferden sonra ohss ile ilgili birşeydi nasıl bir serum verecekler bilemiyorum..bende gebelik oluşmuştu ilk kez...aynı tarz bir serumsa bana faydası oldu her anlamda...

sagol tesekkur ederım

ınsallah bende faydasını gorurum dr serumun adınıda verdı ama ben unuttum

ınsallah senınde bekledıgın durumlar çözulur tedavıye basladım haberınıde okurum

canım hoşbuldum. çok şükür 1 yılda topik değiştirdim
canım ben suan mersindeyim ama mutlaka gitmen gerekir dediiğiniz yer varsa il dışına cıkabiliriz şimdiden tesekkürler

hıımmm bi düşünelim mersinde neresi olabilir senin aklında bir yer varmı peki..özel mersin tüp bebek merkezi duymuştum bir aralar ama mersinde tedavi olana pek dek gelmediğimden aklımda kalmamış yorumlar...Ankarada sana başkent üniveristesi hastanesini önerebilirim bildiğim için...İstanbulda memorial olabilir...Antalya daha yakın dersende Antalya gelecek tüp bebek merkezinde gebe kalanlar oldu..

sagol tesekkur ederım

ınsallah bende faydasını gorurum dr serumun adınıda verdı ama ben unuttum

ınsallah senınde bekledıgın durumlar çözulur tedavıye basladım haberınıde okurum

merak ettim bak serumun adını öğrenirsen yaz olurmu...
inşallah canım bende artık tedavi sürecine girmek istiyorum 1 yıl oldu..
bu arada avatarına bayıldım çok güldüm

teşekkür ederim... bunları da bir araştırayım... bişe daha sorsaö bu rapor ile ilgili 3 yıl şartı varmış ama eşimin azosperm rahatsızlığından dolayı 3 yıl olasına gerek yok diye okudum doğru mu acaba ?

Sagol canim bende ara ara avatarimi degistiriyorum serumun adini ogrenince yazarim insallah faydasinida gorurum

canim vucut degerlerine gore transferden bir hafta once yada transferden sonra bebegin tutmasi icin bu serumu veriyorlar genelde iki defa vermeye calisiyorlar bana serumun bir seferlik fiyati icin 1700 tl fiyat vermislerdi hatta iki defa vermeliyiz testiyle 3500 tl ye geliyor demisti Murat Berksoy, onceden Bahcecide parayla veriyormus kaldirmislar. Bende Murat beye inancimi katbettigim icin yaptirmamistim ama bu yeni hastanemede soracagim yapiliyorsa yaptirmayi dusunuyorum.

Kızlar başka topiğe yazdım buraya da yazayım 2010 da kendi isteğimizle sonlandırdığımız 1 gebeliğim var benim.5.5 haftalıktı kuzum

rica ederim...
3 yıl şartı her zaman olmuyor evet eşinin durumundan hemen rapor çıkarabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…