2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hikayen beni çok etkiledi, çok üzüldüm. Büyük bir acı yaşamışsın, umarım son olur. Allah sana en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, başka acı göstermesin.

amin arkadaşım sağol, allah düşmanımın başına vermesin.
inşallah topicin ilk hamişi sen olursun. yarın için bol şans...

Selamlar bende ocak yada şubatta başlayacam tedaviye
Sebbep rezerv azlığı sol tüp tıkalı
İnşallah topik herkese hayırlı olur yaş 33
2. Denemem olacak memorial istiyorum

Kizlarr ben arisutu kullanayim diyorum bu aydan itibaren, kullanan oldumu hic aranizda?

kesin faydasına inanıyorum ancak saf arı sütü olması lazımmış, şu an dönemi değil, ancak bildiğiniz tanıdığınız arıcılarda varsa bulabiliyorsunuz ki ben 1 aydır bulamadım.(bulan olursa lütfen bana da haber verin:)

Kizlarr ben arisutu kullanayim diyorum bu aydan itibaren, kullanan oldumu hic aranizda?

Bben kullanmıştım
Sadece. Bir tane yumurtam oluştu ama birinci kalite
Bence yararı kesin var bende başllayım artık

Canim ben bi siteden siparis ettim 1. Kalite istersen adini verimm

Selamlar bende ocak yada şubatta başlayacam tedaviye
Sebbep rezerv azlığı sol tüp tıkalı
İnşallah topik herkese hayırlı olur yaş 33
2. Denemem olacak memorial istiyorum

hoşgeldin tatlım
sana diğer topikte yazdım memorial hakkında gördünmü

sende hoşgeldin canım
4 yıllık eliyken bende bebeğimiz olmuyor diye araştırmalara giriştim sebepsiz infertilite dediler sana olduğu gibi ve 2 aşılama yaptım ard arda ikiside negatif oldu sonra tüp bebek süreci derken 8 yıl oldu ve 4.denememi yapıcam tüpte..sonumuz benzemesin inşallah sen 2.aşılamada kavuşursun bebeğine...içini kararttım dimi

Bende hep öyle istemişdim ama kısmetlerim hep Ankara dışıydı. Eşimle görüşürkende çok düşündüm, yapabilirmiyim diye. Allahtan eşim ve ailesi iyi insanlar, her ne kadar alışamasamda bu şehre, onların varlığı kendimi iyi hissettiriyor. Ailemi çok özlüyorum, şimdi tüp bebek yaptırcam, öncesinde mi bir gitsem, yada sonrasında mı karar veremedim. . Özlem bitmiyor canım ya.Bir yandanda düşünüyorum, Mevlam ölüm ayrılığı vermesin, tek sıkıntım özlem olsunda..

slm kızlar bol bebişli bi topik 2014 olur inş hepimiz için

ampul şeklinde ilk kez görüyorum 20 günlükmüş 120tl...
içinde de organik portakal suyu varmış hemende inceledim

Iyi yaptin :) senin gordugun nasildi? Canim zaten yumurtanin catlamasi zaten yaklasik 17 gun suruyo iki adet doneminde 2 kutu yeterli olur bence. Ampul olmasi da iyi hergun 1 tane, doz olarak hazir.

Iyi yaptin :) senin gordugun nasildi? Canim zaten yumurtanin catlamasi zaten yaklasik 17 gun suruyo iki adet doneminde 2 kutu yeterli olur bence. Ampul olmasi da iyi hergun 1 tane, doz olarak hazir.

kullanışlı gerçekten...
benim gördüğüm minik bir şişede idi güvendiğim bir market var orda satılır yıllardır ama hiç almaya yeltenmedim ilk gidişimde bakacam hemen inceleyecem aklıma yatarsa alırım olmadı bu siteden alırım...

selam canım hoşgeldin
inşallah 2014 dediğimiz gibi bizim yılımız olur bol bol hamiş haberleri alırız
anlatsana biraz kendinden bahset

benim hikayem biraz uzun canım kısacası 2düşüğüm var beklemedeyim şu an aslında bu ay tüp bebek düşünüyodum ama yaşım küçük diye beklememi sölüyo herkes bende en azından yaza kadar beklemeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsem

bende mesir macunu arı sütü ve poleni getirtdim g.antepte sanırım hepsini karıştırıp eşime yediriyorum kendimde yesem mi acaba :26:tadıda kötü biraz

tabii canım kısmet işi evlilik hayat belli olmazki bende burdayım garanti değil hiç birşey bir bakarsın iş güç derken memleket değiştirmek surumunda kalırız...benimde kardeşim ve paşalarım var şehirdışında tedavilerimi hep onlara göre ayarladım yani ya öncesinde ya sonrasında gidip görürdüm uzun bir süre görüşememe durumuna göre hasretlik zor gerçekten...eşinin ailesinin iyi olmasıda büyük şans..

Hoşbulduk canım
Yoo görmedim hangi sayfada peki :44:

bakma canım bulamazsın zaten burdan yazayım ben sana..
mermorial in sitesine girdim ve binanın resmini ve adresini yazmışlar üzerinde de çok yakında ankaradayız vs.. yazmışlar bende hemen aradım bunu görünce bilgi istiyorum ne zaman aktif olcak dedim tam zamanı belli değil ama herşey hazır açılış yapılcak dedi tel deki bayan yakınmış yani belli zaten bina hazır bitmiş..

bende mesir macunu arı sütü ve poleni getirtdim g.antepte sanırım hepsini karıştırıp eşime yediriyorum kendimde yesem mi acaba :26:tadıda kötü biraz

tamda yerinden getirmişsin ye tabii yumi kalitesini olumlu etkiler canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…