Hikayen beni çok etkiledi, çok üzüldüm. Büyük bir acı yaşamışsın, umarım son olur. Allah sana en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, başka acı göstermesin.
Kizlarr ben arisutu kullanayim diyorum bu aydan itibaren, kullanan oldumu hic aranizda?
Kizlarr ben arisutu kullanayim diyorum bu aydan itibaren, kullanan oldumu hic aranizda?
kesin faydasına inanıyorum ancak saf arı sütü olması lazımmış, şu an dönemi değil, ancak bildiğiniz tanıdığınız arıcılarda varsa bulabiliyorsunuz ki ben 1 aydır bulamadım.(bulan olursa lütfen bana da haber verin:)
kesin faydasına inanıyorum ancak saf arı sütü olması lazımmış, şu an dönemi değil, ancak bildiğiniz tanıdığınız arıcılarda varsa bulabiliyorsunuz ki ben 1 aydır bulamadım.(bulan olursa lütfen bana da haber verin:)
Canim ben bi siteden siparis ettim 1. Kalite istersen adini verimm
evet evet istiyorum
Selamlar bende ocak yada şubatta başlayacam tedaviye
Sebbep rezerv azlığı sol tüp tıkalı
İnşallah topik herkese hayırlı olur yaş 33
2. Denemem olacak memorial istiyorum
sayfanıza yeni katıldım 4 yıllık evliyiz fakat bebeğimiz olmadı doktorlar hiç bir sorun yok gizli infertilite dediler bende geçen ay bi aşılama yaptırdım fakat testimiz negatif çıktı şimdi ikinci aşılama için klomen kullanmaya başladım inşallah önümüzdeki hafta 2. aşılamamız yapılacak dualarınızı bekliyorum rabbimin izni ile inşallah bu defa olur sevgiler....
Buyur canim insallah hepimize sifa olurr
ÜRÜNLERİMİZ / Arı Sütü / Eğriçayır Organik Arısütü Ampülü - Eğriçayır Bal - Organik Bal - Organik Arısütü - Organik Propolis - Organik Polen
aynen canım soğuk ama güzeldir Ankaramız bende evlenmeden önce hep eşimi Ankaradan seçecem beni Ankara dışına çıkarcak bi eş istemiyorum diye söylemiştim çok şükürde öyle oldu...Eşi bile Ankaraya göre seçtim ben o derece bağlıyım ve başka bir memlekette yaşayamam gibi gelir hep.
ampul şeklinde ilk kez görüyorum 20 günlükmüş 120tl...
içinde de organik portakal suyu varmış hemende inceledim
slm kızlar bol bebişli bi topik 2014 olur inş hepimiz için
Iyi yaptin :) senin gordugun nasildi? Canim zaten yumurtanin catlamasi zaten yaklasik 17 gun suruyo iki adet doneminde 2 kutu yeterli olur bence. Ampul olmasi da iyi hergun 1 tane, doz olarak hazir.
selam canım hoşgeldin
inşallah 2014 dediğimiz gibi bizim yılımız olur bol bol hamiş haberleri alırız
anlatsana biraz kendinden bahset
Hoşbulduk canımhoşgeldin tatlım
sana diğer topikte yazdım memorial hakkında gördünmü
Bende hep öyle istemişdim ama kısmetlerim hep Ankara dışıydı. Eşimle görüşürkende çok düşündüm, yapabilirmiyim diye. Allahtan eşim ve ailesi iyi insanlar, her ne kadar alışamasamda bu şehre, onların varlığı kendimi iyi hissettiriyor. Ailemi çok özlüyorum, şimdi tüp bebek yaptırcam, öncesinde mi bir gitsem, yada sonrasında mı karar veremedim. . Özlem bitmiyor canım ya.Bir yandanda düşünüyorum, Mevlam ölüm ayrılığı vermesin, tek sıkıntım özlem olsunda..
Hoşbulduk canım
Yoo görmedim hangi sayfada peki :44:
bende mesir macunu arı sütü ve poleni getirtdim g.antepte sanırım hepsini karıştırıp eşime yediriyorum kendimde yesem mi acaba :26:tadıda kötü biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?