• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hamile kalıp bebeğimizi kucağımıza alacağımız bir yıl olması dileğiyle... ben de 5. denemem için Başkent Üniversitesini seçtim. Dr. çok yoğun çok ilgili ilk defa bir merkezde hamile kalacağımı hissediyorum ve o kadar çok hamile görüyorum onları görmek beni heyecanlandırıyor umarım umutlarım(ız) boşa çıkmaz sevgiyle (u)mutlu kalın

hoş geldin canım
ne güzel dilekler bunlar böyle :16:
peki başkentte kim dr un
bu kez inşallah son olur da meleğine kavuşursun canım:49:

guldencim bana da sakin bir geldi ama fakettimki hastalrin yuzunde hep bi memnuniyetsizlik vardi iyi ki baslamamissin

erkek infertilitesi diye başladık anatolia ilk denemem tuttu ve 16. haftada ikizlerimi kaybettim. sonra 2 dondurulmuş orada, 1 tane medicanada denedik olmadı şimdi hulusi beye büyük bir umutla gidiyorum. medicana da çikolata kistim var dendi ama hulusi bey bir şey söylemedi yarın randevum var büyük sabırsızlıkla onu bekliyorum

guldencim bana da sakin bir geldi ama fakettimki hastalrin yuzunde hep bi memnuniyetsizlik vardi iyi ki baslamamissin

sağol canım bilgilendirdiğin için...
ben öyle doktorlardan çok çektim o nedenle hulusi hoca diye tutturuyorum işte...
ilk tedavim ve aşılamalarım ilgisiz bir yerde oldu o kadar ilgisizlerdiki ohss olmuşum kimseye ulaşmam mümkün değildi gece acile gidiyorum asistanların elinde mahvoldum muayene etmeyen asistan kalmadı teşhis koyamıyorlar bana ben diyorumki ohss oldum fazla doz ilaç kullandırıldım ondan oldum diyorum anlamıyorlar tüp bebek ayrı bir dal çünkü yeni asistanların bilgisi yok ohss den vs..sonra bir zahmet ulaştılar tüp bebek biriminden bi doktora değerlerimi öğrenince acil yatırdılar beni muhatab alabileceğim kimse yoktu vs..4 gün yattım anlat anlat bitmez efkarlandım bak şimdi :ssz::ssz::ssz:

bercestecim esimle anatolia hakan yarali diye konustuk sonra okudugum yorumlar bende kotu etki yapti arayis icindeyiz Allah dogru yerler ve insanlarla karsilastirsin insallah hepimizi zor bi karar

Son düzenleme:
erkek infertilitesi diye başladık anatolia ilk denemem tuttu ve 16. haftada ikizlerimi kaybettim. sonra 2 dondurulmuş orada, 1 tane medicanada denedik olmadı şimdi hulusi beye büyük bir umutla gidiyorum. medicana da çikolata kistim var dendi ama hulusi bey bir şey söylemedi yarın randevum var büyük sabırsızlıkla onu bekliyorum

daha önce gebelik elde edilmiş olması şansının yüksek olduğunu gösteriyor bence hulusi hoca gibi işini bilen bir doktor bence seni boş çıkarmaz ordan...bu arada başın sağolsun bebeklerini kaybetmişsin son olsun gelecek bebeğinle herşeyi unutursun inşallah:5::5:

sağol canım bilgilendirdiğin için...
ben öyle doktorlardan çok çektim o nedenle hulusi hoca diye tutturuyorum işte...
ilk tedavim ve aşılamalarım ilgisiz bir yerde oldu o kadar ilgisizlerdiki ohss olmuşum kimseye ulaşmam mümkün değildi gece acile gidiyorum asistanların elinde mahvoldum muayene etmeyen asistan kalmadı teşhis koyamıyorlar bana ben diyorumki ohss oldum fazla doz ilaç kullandırıldım ondan oldum diyorum anlamıyorlar tüp bebek ayrı bir dal çünkü yeni asistanların bilgisi yok ohss den vs..sonra bir zahmet ulaştılar tüp bebek biriminden bi doktora değerlerimi öğrenince acil yatırdılar beni muhatab alabileceğim kimse yoktu vs..4 gün yattım anlat anlat bitmez efkarlandım bak şimdi :ssz::ssz::ssz:

tüp bebekte aslında insan en çok bilgisiyle muhattap olacak birini arıyor ve insanca değer görmek istiyor çok geçmiş olsun umarım bir daha problem yaşamazsın

bercestecim esimle anatolia hakan yarali diye konustuk sonra okudugum yorumlar bende kotu etki yapti arayis icindeyiz Allah dogru yerler ve insanlarla karsilastirsin insallah hepimizi zor bi karar

inşallah senin için en iyi sonucu verecek bir yer bulursun canım:26:
ben bir senedir tüp bebekle ilgileniyorum
daha öncesinden burdaki dr uma göre önemsizdi hastalığım
ben hemen hamiş kalacam zannediyordum
ne kadar safmışım
dr un amacıda her ay para gelen hastayı uyandırmamak
2.5 yıl gittim o dr ahh ah deli kafam nasıl inandım bilmem
bir ayda para almayım demedi :52:

tüp bebekte aslında insan en çok bilgisiyle muhattap olacak birini arıyor ve insanca değer görmek istiyor çok geçmiş olsun umarım bir daha problem yaşamazsın

çok teşekkür ediyorum hiç kimse yaşamaz inşallah...
herşey olabilir aksilikler vs..önemli olan doktoruna ulaşabilmek muhatap bulabilmek..
işte ben hulusi hocaya cep tel inden sürekli ulaşabiliyorum çok önemli..
yarın gidince gülden in selamı var hocam de selamımı götür olurmu:1:
kadınlar kulübünden dersen hemen anlar zaten bi sürü gülden vardı bi dönem sadece gülden dersen anlamayabilir:1:

Merhaba bende katilnak istiyorum benide alin araniza :) ben 3 yillik evliyim normal yolla gebelik olmadi 2, 5 yildir bebis istiyoruz bizim sorunuz sayi,morfoloji ve hareketsizlik bu ilk denememiz bahceci fulyada tedavi goruyorum emriyolarim hazir dondurulmud transferi olucak bu ay sonuna dogru bu kadar :)

Merhaba bende katilnak istiyorum benide alin araniza :) ben 3 yillik evliyim normal yolla gebelik olmadi 2, 5 yildir bebis istiyoruz bizim sorunuz sayi,morfoloji ve hareketsizlik bu ilk denememiz bahceci fulyada tedavi goruyorum emriyolarim hazir dondurulmud transferi olucak bu ay sonuna dogru bu kadar :)

Yas 30 yazmayi unutmusum ;)

hoşgeldin tatlım hemen ekliyorum listemize:16:
neden dondurulmuş transferi oluyorsun peki ilk deneme demişsin döllenme olduktan sonra transfer yapılmayıp dondurma işlemimi yapıldı ama benim aklım karıştı aydınlat beni:1:

2014 hımmmm:26::26:
bilmiyorum ama hala bebeğim olmazsa 4.denemem olabilirrrr:34:
hayırlı uğulru bol bebekli topik olsun inşaallah arkadaşımm..
hatta en başta sen gebe kal 2014ün ilk aylarında grup başkanı olarakk inlşaallahhhhhhhh:48::49:

2014 hımmmm:26::26:
bilmiyorum ama hala bebeğim olmazsa 4.denemem olabilirrrr:34:
hayırlı uğulru bol bebekli topik olsun inşaallah arkadaşımm..
hatta en başta sen gebe kal 2014ün ilk aylarında grup başkanı olarakk inlşaallahhhhhhhh:48::49:

şaka maka 2014 e geldik hala bebek yok canımcım umutsuz olmaz bu yılda umudumuz var boş girip dolu çıkalım inşallah bu yıldan...
4.denemen olursa seni bu kez Ankara değil İstanbul paklar kanımca:1:

şaka maka 2014 e geldik hala bebek yok canımcım umutsuz olmaz bu yılda umudumuz var boş girip dolu çıkalım inşallah bu yıldan...
4.denemen olursa seni bu kez Ankara değil İstanbul paklar kanımca:1:

aynen geldik canım benim...
inşaallah anne olduğumuz yıldır mevlam yazımızı yazmıştır böylee...
sormaa memleketim dedim tam 3 tüp orda denedim dahada gelmem...
hiç şansım kalmadıı bebemde ankaralı olsun ddidim ama:9:
inşaallah istanbul bebesi olur napalım dimiii:5:

yok arkadaş ben bu adamı bebe yapmadan boşicam..
pazartesi karadayı
perşembe kurtlar vadisi
pazar tatar ramazan dizilerine beni mahkum ettiği için kendisini şiddetle kınıyorum...
delikanlı abiler silahlar vs..içim şişti aynı tarz dizilerden banada günah ama dimiiiiii:37::1:

aynen geldik canım benim...
inşaallah anne olduğumuz yıldır mevlam yazımızı yazmıştır böylee...
sormaa memleketim dedim tam 3 tüp orda denedim dahada gelmem...
hiç şansım kalmadıı bebemde ankaralı olsun ddidim ama:9:
inşaallah istanbul bebesi olur napalım dimiii:5:

Amin inşallah bu yıl bebeklerimiz gelmeyi düşünüyorlardır hatta yola çıkmışlardır sinirleniyorum yani :1:

Hosgeldin canim aramizaaa :) doktorun kimm? Bende bahceci de tedaviye basliycamm insallah

Back