• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Cancağızlarım bilgilerini veren herkesleri ekledim listemize:16:
Hepimizin sonu gebelik olsun inşallah:16:

yazdıklarınızı okuyunca benimde aklıma takıldı kullansam mı acaba arı sütünü.
bal gibi tatlı bişey değil değil mi?malum insülin direnci var sıkıntı olmasın sonra

egunalcim canim liste guzel olmus eline saglik hem listemizi duzenliyorsun hem de mesajlarimiza yetismeye ugrasiyorsun buraya vaktini ayiriyorsun bizim icin hakkini helal et canim
ben de incir gelmesini bekliyorum incir kurune baslicam:))

bal gibi tatlı bişey değil değil mi?malum insülin direnci var sıkıntı olmasın sonra

ben tadını bilmiyorum canım ama kullananlardan anladığım tatlı değil acı bir tadı olduğuydu:26:

Canim bal kadar tatli degil ama yinede serbetli suyun icinde satiliyor genelde, oyle muhafaza ediliyor bildigim kadariyla. Sen bi bak istersen simdi yanlis bilgi vermiyim

egunalcim canim liste guzel olmus eline saglik hem listemizi duzenliyorsun hem de mesajlarimiza yetismeye ugrasiyorsun buraya vaktini ayiriyorsun bizim icin hakkini helal et canim
ben de incir gelmesini bekliyorum incir kurune baslicam:))

ne demek canım lafı bile olmaz helal olsun..
sizler olmasanızda ne liste olur ne paylaşım sizde hakkınızı helal edin..
incir kürünede bir ara niyetlendim bi sürü incir aldım suyunu kaynatıp içene kadar yerim ben bunları dedim ve yedim:1:
soğan kürü yaptım hayatımda tek bir ay o ayda gebe kaldım:53:
dış gebelikle sonlandı bir dahada yapmadım ben tembelim bu kür işlerinde sanırım..
eşimede keçiboynuzu kürü yapmıştım sayısını cidden artırmıştı ama morfolojiye etkisi yok keçiboynuzunun..
morfoloji içinde haşlanmış nohut ve havuç öneriyorlar..

Son düzenleme:
ütü yapıyorum bir yandan gidip gelip bakıyorum hemen cevap yazamıyorum:50:

ben de sogan kuru denedim ama adetlerimin duzelmesini kilo vermem hayit ve metformin kullnamama da bagliyirum ayrica arkaslar erkek infertilitesine gelince esime de sperm azligi ve hareketinde sorun vardi her ne kadar alicagim tepkikerden cekinsemde bu yolda faydam olucagini biliyorsam bunu soylemeye cekinmeyecegim esim bitkisel gida takviyelerinden kullanarak gercektende degerlerinde buyuk iyilesmeler oldu ben kendim dahi faydasi olacagina inanmazken 2. tup bebek denemmizdeki spermiyogram testinde bizzat gordum
ben o yuzden artik esimin probleminden bahsetmedim ha bebek yok henuz o ayri:))) bene 5 aydir kullaniyorum bakalim sonuc ne olacak

Son düzenleme:
ben de sogan kuru denedim ama adetlerimin duzelmesini kilo vermem hayit ve metformin kullnamama da bagliyirum ayrica arkaslar erkek infertilitesine gelince esime de sperm azligi ve hareketinde sorun vardi her ne kadar alicagim tepkikerden cekinsemde bu yolda faydam olucagini biliyorsam bunu soylemeye cekinmeyecegim esim bitkisel gida takviyelerinden kullanarak gercektende degerlerinde buyuk iyilesmeler oldu be kendim dahi faydasi olacagina inanmazken 2. tup bebek denemmizdeki spermiyogram testinde bizzat gordum
ben o yuzden artik esimin probleminden bahsetmedi ha bebek yok henuz o ayri:))) bene 5 aydir kullaniyorum bakalim sonuc ne olacak

canım ne biliyorsan neyden fayda gördüyseniz paylaş lütfen birilerine yol gösterici olursun belkide şifa olur vesilesi olursun gebe kalmaya...ben ne yapıyorsanız ve faydasını gördüyseniz bilmek istiyorum şahsen:29:

ben soyle dusundum ilk denememizde daha transfer yapilmadan doktorumuz embryolarin kalitesizliginden bahsetti ama.ne varki gebe kaldi fmakat 8. haftada meleklerime veda ettim doktorum esininde spermlerinde sorun vardi degil mi dedi ben de o zaman saglikli embryolar icin saglikli sperm ve yumurtalar olamsi gerektigini anladim zaten esim omer coskun ve mustafa eraslan kapsullerine basladi baskadiktan 6 aysonra 2. denemyo yaptik ondan sonra da ben kullanmaya basladim ne olur sonuc bilmiyorum ama spermiyogramda sperm sayisi 25 milyondan 70 milyona hareketlilk de yuzde 40 dan 60 a cikmisti

Son düzenleme:
ben soyle dusundum ilk denememizde daha transfer yapilmadan doktorumuz embryolarin kalitesizliginden bahsetti ama.ne varki gebe kaldi fmakat 8. haftada meleklerime veda ettim doktorum esininde spermlerinde sorun vardi degil mi dedi ben de o zaman saglikli embryolar icin saglikli sperm ve yumurtalar olamsi gerektigini anladim zaten esim omer coskun ve mustafa eraslan kapsullerine basladi baskadiktan 6 aysonra 2. denemyo yaptik ondan sonra da ben kullanmaya basladim ne olur sonuc bilmiyorum ama spermiyogramda sperm sayisi 25 milyondan 70 milyona hareketlilk de yuzde 40 dan 60 a cikmisti

aynen canım kaliteli yumi ve sperm sağlıklı embriyo için şart...
ne güzel değerlerde ciddi olumlu artış olmuş böyle karşılık alınmasıda insanın azmini artırır...

Eki Görüntüle 885557 2014 Yılı Bizim Yılımız OlsunEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Tüp Bebek Yapacak Tüm KK Üyelerini BekliyorumEki Görüntüle 885557

İşte 2014 Gebe Adaylarımız
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]NİCK[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]TEDAVİ SEBEBİ[/TD]
[TD]DENEME SAYISI[/TD]
[TD]MERKEZ[/TD]
[TD]TEDAVİ ZAMANI[/TD]
[TD]AŞAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD="align: left"]egunal[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD="align: left"]
Başkent Üniversitesi
Ankara
[/TD]
[TD]Ocak-Şubat[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD="align: left"]narsude[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]pko+azosperm[/TD]
[TD]5[/TD]
İrenbe
İzmir
[/TD]
[TD]Tedavide[/TD]
[TD]9 Aralık
Kontrol
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD="align: left"]ikramaya[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]tüpler yok
endometrium kalınlaşmıyor
[/TD]
[TD]2[/TD]
İstanbul Tüp Bebek
Aret Kamar
[/TD]
[TD]Şubat[/TD]
[TD]Raporun çıkmasını bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD="align: left"]yolgezer42[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sperm sayı ve hareket
azlığı+pko
[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Belli Değil[/TD]
[TD]Ocak[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD="align: left"]pegasusunicorn[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]İrenbe
İzmir
[/TD]
[TD]Ocak-Şubat[/TD]
[TD]Reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD="align: left"]zuhal turan[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]pko+hipotiroid[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Belli değil[/TD]
[TD]Mart[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD="align: left"]cantan3m[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]sperm sayı ve hareket
azlığı+varikosel
[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]
Belli değil​
[/TD]
[TD]Belli değil[/TD]
[TD]Varikosel için ilaç kullanıyor eşi şubatta kontrol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD="align: left"]melek181[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erkek infertilitesi[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]Belli değil[/TD]
[TD]Belli değil[/TD]
[TD]Bekleme sürecinde bazı testleri tamamlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD="align: left"]tugceserdar[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]pko+sperm azlığı[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Belli değil[/TD]
[TD]Belli değil[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD="align: left"]musmutlukiz[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]morfoloji[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Bahçeci Fuyla
İstanbul
[/TD]
[TD]Ocak[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD="align: left"]OzlTzk[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek infertilitesi[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]İrenbe
İzmir
[/TD]
[TD]Nisan-Mayıs[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD="align: left"]tasruk[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]sağlıklı embriyo oluşmaması[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]Hrs Hatanesi
Ankara
Muazzez Öztürk
[/TD]
[TD]Bahar ayları[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD="align: left"]merveeaydin[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]sperm sayı ve hareket azlığı[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]Eurofertil
İstanbul
[/TD]
[TD]Aralık-Ocak[/TD]
[TD]Reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD="align: left"]keroessa[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]Uludağ Üniv.
Bursa
[/TD]
[TD]Ocak-Şubat[/TD]
[TD]Raporun çıkmasını bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD="align: left"]kalinkam[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]Eurofertil
İstanbul
[/TD]
[TD]Ocak[/TD]
[TD]Ocak regli ile başlayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD="align: left"]monicagaller[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]pko+sperm sayı,hareket azlığı ve morfoloji[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]Bahçeci Fulya
İstanbul
[/TD]
[TD]Aralık[/TD]
[TD]10 Aralık transfer [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kuzum benide ekler misin listemize
pko yaş 33 4. tüp bebek sarp özcan acıbadem

hayirlisiyla olsunda canim neyin vesile olacagi belli olmaz
hepimiz cabaliyoruz bir sekilde oylece yillar akip giderken ardimiza baktimigizda evet en azindan elimden geleni yaptik diyebiliriz takdir Yaranin vesile ne olursa olsun kucaklarimiz bebisle dolsun

hayirlisiyla olsunda canim neyin vesile olacagi belli olmaz
hepimiz cabaliyoruz bir sekilde oylece yillar akip giderken ardimiza baktimigizda evet en azindan elimden geleni yaptik diyebiliriz takdir Yaranin vesile ne olursa olsun kucaklarimiz bebisle dolsun

geçtiğimiz bir yılda ben hiç birşey yapmadım diyebilirim bir yıl oluyor nerdeyse son tüp bebekte negatif alalı o kadar soğumuşum ki hastane ve doktorlardan dış gebelik zamanı ne muayene ne tahlil ne yeni bir tedaviye hala gücüm yok aslında ama zaman akıp gidiyor sizleri gördükçe keşke bir yılda en azından vitamin takviyesi yapsaydım ek bişeyler kullansaydım diyorum ama nerdeee...

tatlım merak ediyorum seni acaba test sonucun ne oldu...
dış gebelikten bir an evvel kurtulup donmuşlarla evladına kavuşmanı diliyorum Rabbimden...
inşallah değerin düşmüştür:5:

kuzum benide ekler misin listemize
pko yaş 33 4. tüp bebek sarp özcan acıbadem

Sarp Özcan'a giden bir arkadaşımın kızı oldu. Ben de kendisine muayene olmuştum bir kere Ankara'ya gittiğimde. İnsanı baştan sona dikkatle dinleyen, motive eden ve konusuna hakim çok iyi bir doktor. Umarım sen de o mutlu sona ulaşan anne adaylarından olursun.

sayfanıza yeni katıldım 4 yıllık evliyiz fakat bebeğimiz olmadı doktorlar hiç bir sorun yok gizli infertilite dediler bende geçen ay bi aşılama yaptırdım fakat testimiz negatif çıktı şimdi ikinci aşılama için klomen kullanmaya başladım inşallah önümüzdeki hafta 2. aşılamamız yapılacak dualarınızı bekliyorum rabbimin izni ile inşallah bu defa olur sevgiler....

Back