Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
egunalcim tup bebekte uzun ve kisa protokol hakkinda bilgilendirirmisin rica etsem
benim topiğe geldiğim saatlerde kimsecikler kalmıyor ama
bugun nursude nin kontrolu var gelismelerden haberdar eder insallah
insallah bu sene hepmiz o hayalini kurdugumuz kucuk kucuk coraplari yelekleri zibinlari giydirecegimiz pembisli mavisli odalar yapicagimiz kucagimiza aldigimizda cennet kokusunu icimize cektigimiz bebeklerimize kavzsuruz
yeni topik hayırlı olsun benide katın
sorun: pco
merkez: istanbul eurofertil
4.deneme
4.5 yıllık evlilik
1 doğal yolla gebelik rahim içi gelişme geriliği erken doğumla bebek kaybı..
.........haziran 2013 te başlayan tüpbebek serüveni.........
1.deneme 1 adet 5.gün 1.kalite embriyo ile -negatif
2.deneme dondurulmuş 1 adet 1.kalite embriyo ile-kimyasal gebelik
3.deneme2 adet 5.gün 1.kalite embriyo ile -kimyasal gebelik
4.deneme bu ay yapılacak olan karyotip analiz(kromozom testi)rahim filmi,histereskopi sonrasında ocak adetiyle Allah kısmet ederse başlayacak
herkese bolşanslı bol bebeişli 2014 yılı olsun inşallah :)))
Kizlarr ben arisutu kullanayim diyorum bu aydan itibaren, kullanan oldumu hic aranizda?
Kızlar sizlerden ricam herkes yaş,deneme sayısı,merkez,tedavi sebebi ve tedaviye başlayacağı muhtemel zamanı yazsın liste oluşturacağım ve listemiz topiğin ilk sayfasında ilk mesajda sabit olarak kalacak düzenlemeleri güncellemeleri yapacağım zaman ilerledikçe...
şu ana kadar defalarca aşılama ve tüp bebek yaptırıp sonuca ulaşmayan arkadaşlar görüyorum.ve inanın çok üzülüyorum.benim ilk tedavimde tutmuştu.9 ay boyunca hiç sorunsuz bir gebelik yaşadım.ama doğumdan bir gün önce bıraktı kızım beni....o günden beri neden neden diye soruyorum ama cevap yok.sakın yanlış anlaşılmasın, sizi üzmek için değil moral vermek için anlatıyorum. olmuyorsa da bir sebebi vardır, hayırlısı böyledir, daha zamanı değildir diye düşünün lütfen.unutmayın herşeyin başı moral. her tedavinizde hakkınızda hayırlısını isteyin...
ben kullanmadım ama kullananlar çok oldu canım zararı yoktur fayası var sonuçta bence kullan..
arı sütü kullananların gebelik haberlerini aldım tabii direk etkilimidir bilmiyorum yumi kalitesinde fayda sağlıyordur kesin
polen ve arı sütünü bir arada kullanıyorlar genelde bende bir ara taktım buna ve önce polen sipariş verdim ona başladım alerjik bir bünyem var bir iki kullanımdan sonra alerji oldum ve arı sütüde almadım polenide bıraktım bu konuda başarısızım ben anlayacağın ama aklıma tek başına arı sütü kullanmak da gelmedi düşünebilirim...
Merhaba, pko'lular toplanmış madem bensiz olmaz.
Listeye beni de ekleyin lütfen...
Yaş 31, ilk denemem, yarın (10 Aralık) transferim var, Bahçeci Fulya'ya gidiyorum. Bende pko eşimde sayı-hareketlilik-morfoloji problemleri var. Yarın 5. gün embriyosu transfer edilecek. 9 tane toplandı, 6'sı yola devam ediyor.
Hamile kalsam da kalamasam da yanınızda olmak ve desteklemeyi çok isterim...
Merhaba, pko'lular toplanmış madem bensiz olmaz.
Listeye beni de ekleyin lütfen...
Yaş 31, ilk denemem, yarın (10 Aralık) transferim var, Bahçeci Fulya'ya gidiyorum. Bende pko eşimde sayı-hareketlilik-morfoloji problemleri var. Yarın 5. gün embriyosu transfer edilecek. 9 tane toplandı, 6'sı yola devam ediyor.
Hamile kalsam da kalamasam da yanınızda olmak ve desteklemeyi çok isterim...
Cok gecmis olsun cicim. Polen alerji yapiyo ama arisutunun alerjik biseyi yok diye biliyorum. Acikcasi ben karisim olarak kullanmak istemiyorum cunku kilo yapiyor, zaten igneler yeterince sisiriyo bide o eklensin istemiyorum. Gecenlerde okudum yumurta rezervi az olan bir arkadas kullanmis o ay 5 yumurtasi da 5. Gune gitmis ve suan hamileymis. Onu okuyunca bi arastirayim dedim. Senden de gazi aldim hemen bulayim da baslayayim :)