2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

hıımmmm anladım demekki sora sora öğrencem
2 kaybın için öncelikle çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın çok zor cidden..
peki bu gebelikler doğal yollamı oldu devam etmeme sebebini arştırdınızmı?
bak gel güzellikle anlat bana yoksa sorularımla işkence yaparım sana

peki hulisi hoca hakkında bilgi versene canım
Başkent hastanesi öözel mi
Birde rapor geçiyor mu fiyatı nekadar

peki hulisi hoca hakkında bilgi versene canım
Başkent hastanesi öözel mi
Birde rapor geçiyor mu fiyatı nekadar

tatlım bir yıl oldu ben gitmeyeli ama aktif giden hatunlar var gebe kalanlar hatta son zamanlarda yine bi bereketli başkent..
hulusi hoca benim tanıdığım en iyi doktor...
başkent yarı özel diyelim ssk varsa ki sende var muayene ücretinin farkını ödüyorsun benim zamanımda bu fark 55 tl idi şimdi 122 tl olmuş neden arttı bu kadar bilmiyorum...rapor geçiyor hatta raporu hemen kendileri çıkarıyorlar istersen ek bi ücret talep etmiyorlar bunun için...bir arkadaş raporla olursa 1700 raporsuz 2700 civarı bir rakam vermişti tüp için..

Valla kafam okadar karışıyo ki güldenim yaa
Bi diyorum en iyi yerde tteavvi olayım diyorum
Sonraa yişne paralar havaya uçarsa diye korkuyorum
Bakalım iyice düşünüp karar vermem lazım

Valla kafam okadar karışıyo ki güldenim yaa
Bi diyorum en iyi yerde tteavvi olayım diyorum
Sonraa yişne paralar havaya uçarsa diye korkuyorum
Bakalım iyice düşünüp karar vermem lazım

aynen canım bebeğimizin geleceğinden emin olsak en pahalı merkezde para saçalım ama bilmiyoruz ne olacak negatif alıyorsun üzülüyorsun birde maddi yıkım oluyor..sende bende iyice bi düşünelim bu ay son düşünmek için sonraki ay harekete geçelim artık akarsın memorial açılır o sırada görüşmeye giderim sanada fikir olur böylece...

berceste dogru soyluyosun kime nereye guvenecegini insan sasiriyor hakkiyla ugrasa merkezlere helal olsun ama ugrasmayan yerleri Allah havale ediyorum sende akarada misin¿

aynen birde İstanbul bizim için çok uzak
ankaraya daha yakınım ve istanbula gidesim gelmiyor nedense içimden
hayırlısı bakalım
birde bana havuz yapılacak ya rezerv azlığından
İstanbul çok çetrefilli gibi geliyor

dediğin gibi olacağını bilsem vereyim parayı
ama nasip işte ben hulisi hocayı markaja alayım bakem

evet canım sen hulusi hocayı ciddi ciddi düşün bencede...

Allah kabul etsin canim ben simdi ara verdim ozel gunlerden oturu bi de burun kulak tutmuyo is guc de yok bol bol laf yetistiriyorum size

sağol kuzum hepimizinkini kabul etsin inşallah...
özel günlerde mecbur kılamıyoruz tatile giriyoruz

Aslinda bunu eslerine de kullandiran var ama morfolojiye bir etkisi yok sanirim

Aslinda bunu eslerine de kullandiran var ama morfolojiye bir etkisi yok sanirim

bende hiç duymadım canım morfolojiye iyi geliyor diye ama arı sütü belkide bir faydası olur ayırt etmeksizin eşlere arı sütü poleni öneriyorlar çünkü

berceste dogru soyluyosun kime nereye guvenecegini insan sasiriyor hakkiyla ugrasa merkezlere helal olsun ama ugrasmayan yerleri Allah havale ediyorum sende akarada misin¿

yok canım ben çorumdayım geçen sene
timur gürgana gittim tam bir göz boyama
bana dedik senin tedavin bir sene sürecek
ilk donduracaz sonra histreskopiyle temizleyip sonra transfer dedi
bi baktık hadi transfere dediler cahillik işte hoplaya zıplaya transfere gittim
tabii sadece uğraşmamak için üstünkörü bir tedavi işte
o yüzden şimdi daha iyi bir doktor istiyorum

benim 2. denememi yaptidigim ankara tup bebek metkezi o kadar ustunkoru bitakip yapti ki hormon tahlili bile yapmadilar hic butun testleri disarda yaptittilar

Son düzenleme:
benim 2. denememi yaptidigim ankara tup bebek metkezi o kadar ustunkoru bitakip yapti ki hormon tahlili bile yapmadilar hic butun testleri disarda yaptittilar

aslında ben bir dönem orayı aklıma takmıştım sanki bana sessiz sakin bir merkez gibi gelmişti...
bugüne kadar hep yoğun hastane ortamlarında tedavi oldum sakin bir yer istiyordum ama yeterli gelmedi sonrasında vazgeçtim...

hamile kalıp bebeğimizi kucağımıza alacağımız bir yıl olması dileğiyle... ben de 5. denemem için Başkent Üniversitesini seçtim. Dr. çok yoğun çok ilgili ilk defa bir merkezde hamile kalacağımı hissediyorum ve o kadar çok hamile görüyorum onları görmek beni heyecanlandırıyor umarım umutlarım(ız) boşa çıkmaz sevgiyle (u)mutlu kalın

şimdi nereyi düşünüyorsun canım
dediğin gibi herşey üstünkörü
ben tedavi zamanı kendimi mezbahanede hissetmiştim
çok değersiz hissettirdiler
yinede olsunda ne hissettiğim önemli değil
ama o da olmadı
inşallah şimdi olacak bakem

hoşgeldin tatlım demek sende başkentçilerdensin...
son 2 tedavimide orda oldum benim doktorum hulusi hoca sen hangisindesin hulusimi göğşen beymi...
hemde çooooook yoğun bir merkez...
5.denemenmiş daha öncekileri nerde yaptırdın bahsetsene biraz sorun ne mesela:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…