benim hikayem biraz uzun canım kısacası 2düşüğüm var beklemedeyim şu an aslında bu ay tüp bebek düşünüyodum ama yaşım küçük diye beklememi sölüyo herkes bende en azından yaza kadar beklemeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsem
bakma canım bulamazsın zaten burdan yazayım ben sana..
mermorial in sitesine girdim ve binanın resmini ve adresini yazmışlar üzerinde de çok yakında ankaradayız vs.. yazmışlar bende hemen aradım bunu görünce bilgi istiyorum ne zaman aktif olcak dedim tam zamanı belli değil ama herşey hazır açılış yapılcak dedi tel deki bayan yakınmış yani belli zaten bina hazır bitmiş..
peki hulisi hoca hakkında bilgi versene canım
Başkent hastanesi öözel mi
Birde rapor geçiyor mu fiyatı nekadar
Valla kafam okadar karışıyo ki güldenim yaatatlım bir yıl oldu ben gitmeyeli ama aktif giden hatunlar var gebe kalanlar hatta son zamanlarda yine bi bereketli başkent..
hulusi hoca benim tanıdığım en iyi doktor...
başkent yarı özel diyelim ssk varsa ki sende var muayene ücretinin farkını ödüyorsun benim zamanımda bu fark 55 tl idi şimdi 122 tl olmuşneden arttı bu kadar bilmiyorum...rapor geçiyor hatta raporu hemen kendileri çıkarıyorlar istersen ek bi ücret talep etmiyorlar bunun için...bir arkadaş raporla olursa 1700 raporsuz 2700 civarı bir rakam vermişti tüp için..
Valla kafam okadar karışıyo ki güldenim yaa
Bi diyorum en iyi yerde tteavvi olayım diyorum
Sonraa yişne paralar havaya uçarsa diye korkuyorum
Bakalım iyice düşünüp karar vermem lazım
aynen canım bebeğimizin geleceğinden emin olsak en pahalı merkezde para saçalım ama bilmiyoruz ne olacak negatif alıyorsun üzülüyorsun birde maddi yıkım oluyor..sende bende iyice bi düşünelim bu ay son düşünmek için sonraki ay harekete geçelim artık akarsın memorial açılır o sırada görüşmeye giderim sanada fikir olur böylece...
Kızlar ben bi yatsı namazımı kılıp geleyim
aynen birde İstanbul bizim için çok uzak
ankaraya daha yakınım ve istanbula gidesim gelmiyor nedense içimden
hayırlısı bakalım
birde bana havuz yapılacak ya rezerv azlığından
İstanbul çok çetrefilli gibi geliyor
dediğin gibi olacağını bilsem vereyim parayı
ama nasip işte ben hulisi hocayı markaja alayım bakem
Allah kabul etsin canim ben simdi ara verdim ozel gunlerden oturu bi de burun kulak tutmuyo is guc de yok bol bol laf yetistiriyorum size
kullanışlı gerçekten...
benim gördüğüm minik bir şişede idi güvendiğim bir market var orda satılır yıllardır ama hiç almaya yeltenmedim ilk gidişimde bakacam hemen inceleyecem aklıma yatarsa alırım olmadı bu siteden alırım...
Aslinda bunu eslerine de kullandiran var ama morfolojiye bir etkisi yok sanirim
bende hiç duymadım canım morfolojiye iyi geliyor diye ama arı sütü belkide bir faydası olur ayırt etmeksizin eşlere arı sütü poleni öneriyorlar çünkü
berceste dogru soyluyosun kime nereye guvenecegini insan sasiriyor hakkiyla ugrasa merkezlere helal olsun ama ugrasmayan yerleri Allah havale ediyorum sende akarada misin¿
Ama zaten esim vitamin kullaniyo icinde arisutu vardi sanirim
benim 2. denememi yaptidigim ankara tup bebek metkezi o kadar ustunkoru bitakip yapti ki hormon tahlili bile yapmadilar hic butun testleri disarda yaptittilar
benim 2. denememi yaptidigim ankara tup bebek metkezi o kadar ustunkoru bitakip yapti ki hormon tahlili bile yapmadilar hic butun testleri disarda yaptittilar
hamile kalıp bebeğimizi kucağımıza alacağımız bir yıl olması dileğiyle... ben de 5. denemem için Başkent Üniversitesini seçtim. Dr. çok yoğun çok ilgili ilk defa bir merkezde hamile kalacağımı hissediyorum ve o kadar çok hamile görüyorum onları görmek beni heyecanlandırıyor umarım umutlarım(ız) boşa çıkmaz sevgiyle (u)mutlu kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?