2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
mrb kızlar nasılsınız size bir soru sormak istiyorum tüp bebek yaptırmaya karar vermek sizin için kolay oldu mu?ben bir türlü karar veremedim eşim ısrar ediyor ama benim içimden gelmiyor ne yalan söyleyimben de bir sorun var sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
yok ama çok korkuyorum ve maalesef korkum bebek isteğimin önüne geçiyor

neden korkuyosun ki?eger bir seyi gerçekten istiyorsak cesur olmak zorundayız.hem önve Allah'tan istemeden önce fiiliyat olmalı ki diğer dualarımız gerceklessin.önce tedbir sonra takdir.korkun neden?basarısız olmaktan mı?

belki beni anlaman zor olabilir ama canım acayip kıymetli.inan bunu laf olsun diye söylemiyorum.bir iğne bile vurulamayan insanım.başarısız olmakta kötü tabi.ama benim ilk baştaki korkum canım yanacak korkusu

arkadaslar tup bebek tedavisinde kullanilmak uzere elimde hormon ilaclari var.menogon,orgalutran ve ovitrelle.ilgilenen varsa msj atsin ii geceler

Günaydın kizlar bugün temizlik günü hafta ici ise haftasonu temizlige bizim cilemiz hic bitmicek galiba
yok ama çok korkuyorum ve maalesef korkum bebek s teğimin önüne geçiyor

Canim kac yasindasin benimde canim cok aciyor hatta şu spekulum denilen alrti raktiramadigim için transferim bile anestezili oluyor ama abartacak kadar bir zorkugu yok Rabbim baska dert vermesin baskalarihastaligi için yapiyor iğneleri biz ise mucizemiz için yapiyoruz cokta heyecan verici bir surec ustelik

Gunaydin herkese mutlu hafta sonlari. Ben calisiyorum bgn de. Ama calismak iyi geliyor. Bebek yazilarinizi okudum bi guzel agladim is yerimde . Simdi gozyaslarimi sildim show must go on " calismaya devam :)
Herkesten guzel haberler gelsin insallah.

Dun gece bazadan misafir icin yastik cikarirken annemin hazirladigi bebek yastigi geldi esimin eline . Agladi. Ben de yatircaz askm bebegimizi hem olmazsa da beni yatirirsin bebegin dglmiyim fln die sebeklik yaptim ...guclu durmaya calismak cok zor...

merhaba arkadaşlar 2014 yılında tüp bebek yaptırıp yaptıramayacağım belli değil genetik testi istediler eşimin sperm üreten geninde problem varmış tüp bebek denemeden önce genetik testi yaptıranlar var mı bu şekilde gen de problem olupta tedavi önerildimi şuan genetik doktoru imkansız çocuğunuz olmaz dedi ama yinede umudumuzu kaybetmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…