Dun gece bazadan misafir icin yastik cikarirken annemin hazirladigi bebek yastigi geldi esimin eline . Agladi. Ben de yatircaz askm bebegimizi hem olmazsa da beni yatirirsin bebegin dglmiyim fln die sebeklik yaptim ...guclu durmaya calismak cok zor...
Gunaydin herkese mutlu hafta sonlari. Ben calisiyorum bgn de. Ama calismak iyi geliyor. Bebek yazilarinizi okudum bi guzel agladim is yerimde . Simdi gozyaslarimi sildim show must go on " calismaya devam :)
Herkesten guzel haberler gelsin insallah.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mrhb
Dun gece bazadan misafir icin yastik cikarirken annemin hazirladigi bebek yastigi geldi esimin eline . Agladi. Ben de yatircaz askm bebegimizi hem olmazsa da beni yatirirsin bebegin dglmiyim fln die sebeklik yaptim ...guclu durmaya calismak cok zor...
merhaba arkadaşlar 2014 yılında tüp bebek yaptırıp yaptıramayacağım belli değil genetik testi istediler eşimin sperm üreten geninde problem varmış tüp bebek denemeden önce genetik testi yaptıranlar var mı bu şekilde gen de problem olupta tedavi önerildimi şuan genetik doktoru imkansız çocuğunuz olmaz dedi ama yinede umudumuzu kaybetmiyoruz
BEN 2004 DE EVLENDİMM:26::26::26: O ZAMAN BENİM ÇEYİZİMDE BEBEK YASTIĞI YORGANI VARDI:26::26::26: EŞİYİN YAŞADIĞI ŞEYLERİ YAŞADIĞIMDAYORGANINI YASTIĞINI VE BATANİYESİNİ (oysa ellerimle çşlemiştim )BAŞKA BEBEKLERE VERDİM YÜREĞİM KALDIRMIYOR ONLARI GÖRMEYE DİYEE OYSA YÜREĞİMİN KALDIRMADIĞI ONLARA BAKMAK DEĞİL ONALRI KULANAMAMAKTI AMA BAZI EŞYALAR VARKİ ONLARI ATAMADIM BENİM EŞİM İLK ANNELER GÜNÜNDE (evliliğimiz ilk anneler güNÜydü)EŞİM EVE ÇİÇEK GÖNDERMİŞ VE ÜZERİNE BİR KART YAZMIŞ .KENDİ VE OĞLUMUZ ADINA (hep hayalımizdi bir oğlumuzun bir kızımızın olaması isismleri bile bellydi ) OYSA OLMADI İŞTE HİÇ ÇİÇEK ALAMADIM EVLADIM TARAFINDAN ONUN İÇİN SAKLADIĞIM KIRMIZI ÖRTÜYÜ YÜZÜNE ÖRTEMEDİM (OYSA O AL BENİM GELİnĞİMİZ ÜZERİNE ÖRTÜLMÜŞTÜ BABA EVİNDEN ÇIKARKEN ) YORGANININ YASTIĞINI BAŞKA BEBEKLERE VERDİM BELKİ KISKANIR DA GELİR DİYE AMA GELMEDİ ÇOK KÖTÜ OLDUM YAA
ahh canım yaa sabah sabah ağlattıkmı seni her zaman enerjik olamıyoruz bazende koyverip gidiyoruz işte:5
merhabaler efenim..
güçlü olmaya durmaya çalışmak işte bu benim beni anlatmışsın...
başka çaremiz yokki be canım umudumuzu taze tutmak zorundayız..
yükün en ağırı omuzlarımızdayken eğilmeden dik durmak durumunda kalıyoruz..
rabbim daha fazla bekletmesin hiç birimizi..
Morallerimizi yuksek tutalim yine de. Hayat devam ediyor bi yanimiz eksik olsa da olmasada.. 2014 ugurlu gelecek hepimize insallah inaniyorum buna.
kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
Cnm benimbemde 8.gün 38 11.gün83 13.günde 63 e düştü ilk tüp bebek tedavimdi kimyasal gebelik yaşadım adet olmayı bekliyorum ondan sonra doktorum 2 ay dinlen dedi sonra tekrar denicem ama o iki ay içinde normal yollardan denicem az önce internette araştırma yaparken kimyasal gebelikten sonra normal yollarda hamile kalan arkadaşlarımız var bizde bakarsın gebe kalırız
Bunada şükür gebe kala biliyoruz üzülme çok cmm ben de çok ağladım ama kısmet değilmiş elbet birgün bizlerinde yüzü gülecek
Haticim ne diyeceğimi bilmiyorum, dünden beri tutuyordum kendimi ama bu yazdıklarını okuyunca ağlamaya başladım... Allah yardımcın olsun, inşallah kendiliğinden gelir bebeğin.
haklısın canm diyecek bir şey yok nasip değilmiş.inşallah normal yolla olur tüpe gerek kalmaz..
​arkadaslar ben 5.tüp bebege basladım bugun transferın 5. gunu ALLAH rızası için banada bı dua edermısınız cok ama cok korkuyorum yıne negatıf olacak dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?