• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yapmadan önce kızlar idrar testi yapıyorum diye yaz buraya:52::52::52:

aybeb canım biz doğuramıyoruz diye kimse doğurmadan bizi bekleyemez iyikide teyze olmuşsun işte kuzu sana dua ediyor şimdilerde..
kk nın numunelikleri arasında top 10 dayız yani:63:
ben 2005 ağustosta evlendim..
inşallah hayalde kalmaz canım bizlerde anne olduğumuz günleri görürüz..

canım kısmet olursa pazar sabahı yapıcam sonucu yazarım sizlere

Tesekkurler kizlar... opunoldum biraz dinlendim.. yola ciktik.. agrim vardi... krndime ancak geldim..haber vermek istedim.. malum esim de ameliyatli... hepinize iyi geceler diliyorum... allaha emanrt olun... yarin umarim iyi haberler veririm...

dualarımız seninle, nedenini bilmiyorum galiba çok zorluk çektiğiniz için...ama ben çok olumlu düşünüyorum.bu zorlu günleri bebeğinizle gülerek anacaksınız inşallah

çarşamba yapmam lazım ama benim durumumda olanların eğer varsa 7. günde çıkıyomuş pazar 7. gün

daha öncede yazmıştım gerçi ama olsun.ben 2 gün önce yaptım negatifti.iki gün boyunca ağladım.sonunda kan testi pozitifti.neden kendime bu kadar acı çektirdim diye çok kızdım.nedir yani 2 gün mü dayanamayacaksın. bence vaktini bekle arkadaşım ya

daha öncede yazmıştım gerçi ama olsun.ben 2 gün önce yaptım negatifti.iki gün boyunca ağladım.sonunda kan testi pozitifti.neden kendime bu kadar acı çektirdim diye çok kızdım.nedir yani 2 gün mü dayanamayacaksın. bence vaktini bekle arkadaşım ya

canım haklısın ama bak sende dayanamamışsın inan bu kadar sene beklyipte o son 3 günü beklemek okadar zorki ama kendim eğer negatif çıkarsada çarşamba asıl testi yaptırana kadar üzülmüycem hep umtla bekliycem

canım haklısın ama bak sende dayanamamışsın inan bu kadar sene beklyipte o son 3 günü beklemek okadar zorki ama kendim eğer negatif çıkarsada çarşamba asıl testi yaptırana kadar üzülmüycem hep umtla bekliycem
ok o zaman, eğer gerçekten üzülmeyecksen yaptır. ayyy bak şimdi çok merak ettim yaaa, var mı bi his?

ok o zaman, eğer gerçekten üzülmeyecksen yaptır. ayyy bak şimdi çok merak ettim yaaa, var mı bi his?

bilmiyorum yaaa aslında kasklarımda çok batmalar oluyo baş ağrısı falanda var bugün kendimi daha garip hissediyorum ama gerçek belirtilermi yoksa piskolojikmi anlamıyorum inş bebşim yada bebişlerim gelmiştirde onun belirtileridir

bilmiyorum yaaa aslında kasklarımda çok batmalar oluyo baş ağrısı falanda var bugün kendimi daha garip hissediyorum ama gerçek belirtilermi yoksa piskolojikmi anlamıyorum inş bebşim yada bebişlerim gelmiştirde onun belirtileridir

amin canım inşallah gelmiştir bebişler...çifter çifter olsun inşallah

Kizlar iyi geceler.....
Ancak sayfalari okudum... dualariniz ve iyi dilekleriniz icin coookk tesekkur ederim... opu oldum... ikisi m2 biri m1 3 adet yumurta toplandi... once konustuk biraz ... yumurtalarin kalitesizse hucreleti cozmeyecegim riske atmayacagim dedi... ama opu fena degilmis... yarin dolleme gerceklesirse haber verecekler..olmazsa burda ssonlanacak... rabbi yessir vela tuaassir rabbi tammim bil hayr.. diyoruz...
Canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin
Evt canım nasipse yarın transferim var herseyin hayırlısı :16::16::16:
Hadi bakalim bebislerini al gel gün saymaya baslsyalim safak 12
Öncelikle gebelik haberlerine çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Bugün muayeneye gittim yumurtam çatlamış Progestan ve ginera (doğum kontrol hapı ) verdi doktorum Güvenç bey ocak adetimin 2.günü başlayacağız Allah nasip ederse.İnşallah güzel haberler vermeyide nasip eder Rabbim.

Bu arada genetik testleri yaptırmak istiyorum doktor istemedi ama ben yaptırmak istiyorum anladığım kadarıyla bayanların ki baya pahalı devlette nerede yaptırabilirim ?

Canım ben geçen hafta çarşamba günü verdim bende 2 tüp esimden 1 tüp kan aldilar ben devlet memuruyum kişi başı 10 tl odedik yani toplamda 20 tl.

haftasonunun gelişi kk dan bellidir.gece saat 1 topicimizde 9 kişi.klasik duamız, allahım uykusuz gecelere hazırız biz, ne olur bebişlerimizi gönder artık

Bu gece topigi kapatmak bana nasipmis herkese tatlı rüyalar muhtemelen cogunuz rüyalar gormektesiniz yarin bir görüşmek üzere byeeee

Back