2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim geçmiş olsun insan böyle durumlarda soyleyecek birşey bulamiyor inşallah birdahaki sefere bebeğin de gelir verende "O" alanda "O" nun hazinesi bol vermekle bitmez inşallah bizlerede cennet meyvelerimizi gonderecek.
Tebrikler canim Rabbim tamamina erdirsin
Hayırlı olsun canım inşallah yaklaşık 10 gün sonra hamileyimmmmmmm diye bagirirsin

canın sağolsun kuzum napalım dediğin gibi bilmediğimiz bir hayır vardır mutlaka..

dışardaydım bugün gezeyim dedim ama kanım dondu şimdi çözülüyorum yavaş yavaş buz tuttumda Ankara çok fena soğuk yani

ayyy sen şimdi hamilemisinnnnn
tek taşını aldın demek...
aksi ispatlanana kadar hamilesin artık Allah sağlıklı gebelik versin inşallah...

ayyy sen şimdi hamilemisinnnnn
tek taşını aldın demek...
aksi ispatlanana kadar hamilesin artık Allah sağlıklı gebelik versin inşallah...
İnşallahhhh kuzum sonu güzel olur test tarihi 2ocak nasipse o zamana kadar hiç test yapmıcam azcık tadını çıkarayım Güzel dileklerin için çok TSK ederim moral kaynağısın

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh canım benim

iyi akşamlar türkiye
iyi akşamlar kk
iyi akşamlar tüpçü hanımlar
nasılsınız ne var ne yokdidem ada hamileymiş çok sevindim

canım benim çook sevindim senin adınainş keseyi görürsün kalp atışınıda duyarsın minnakının
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah darısı başımıza

Son düzenleme:

bilmemmi yaw ben herşeyi biliyom ya
kasıklarında ağrı olabilir
çamaşırında ıslaklık hissedersin bir kaç gün sonunda da uzayan şeffaf yumurta akı gibi uzayan bir akıntı olur dikkat edersen görebilirsin tuvalet kağıdı kullan bunun için.
vücut ısısı artar yarım ya da bir derece ama bu yanıltıcı olabilir herhangi bir hastalık soğukalgınlığında da hafif ateşin çıkabilir ve yumurtluyorum sanabilirsin...tam net olmamakla birlikte bu yöntemi kullanabilirsin her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan önce ölçüm yapıyorsun..
en garanti yöntemde ovulasyon testleridir..nette çok uygun fiyata satılıyor ben geçen yıl 20 teste kargo dahil 20 tl vermiştim..
bu testi adet bitiminden sonra hergün bir tane olmak şarıyla yapıyorsun idrar testi gibi ikinci çizginin en koyu olduğu gün yumurtluyorsun demektir..

Son düzenleme:
inş 2 ocakta çook mutlu olursunilk denemenmiydi:26:sakın test yapma
İnşallahhhh kuzum sonu güzel olur test tarihi 2ocak nasipse o zamana kadar hiç test yapmıcam azcık tadını çıkarayım Güzel dileklerin için çok TSK ederim moral kaynağısın

Son düzenleme:

Ovulasyon testinide soracaktım valla :)) ben internetten almadım hiç eczanelerde varmıdır ? En iyisi onu alayım bi yandan derece olanıda yaparım senin yazdığın gib yataktan kalkmadan önce yapim bakim :) bi adet olsam rahatlıcam hemen çalışmalara başlamayı düşünüyorum belki normal yollarda olur ...
Sağol fıstığım yine bilgilendirdin beni cansın sen cannnn :)

test yapma günü hakkında ilerleyen zamanlarda görüşelim zira bekleme süreci çok gel gitli herşeyi yaptırtır insana

iyi akşamlar türkiye
iyi akşamlar kk
iyi akşamlar tüpçü hanımlar
nasılsınız ne var ne yokdidem ada hamileymiş çok sevindim

iyi akşamlar tüp
iyi akşamlar lucrin
iyi akşamlar gonal f
iyi akşamlar ultrason
iyi akşamlar yumurta
iyi akşamlar endometrium:94:
iyi akşamlar opu:18:
iyi akşamlar transfer
iyi akşamlar test günü
iyi akşamlar hamilelik

eczanelerde vardır canım olmazmı...ama nette daha uygun diye diyorum ben..
tüp bebek sonrasındaki ay gebelik şansı yüksek oluyor bakınız ben daktırımda öyle dediydi...
bilgilendirdim dimi süpperim ben yaw
bi arkadaş burda bana popo kaldıran tayt gibisin çok mutlu oluyorum seninle demişti bana

Arkadaş çok iyi anlatmış çok güldüm yaaaa " popo kaldıran tayt " daha iyi anlatılamazdı :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…