• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Dun gece bazadan misafir icin yastik cikarirken annemin hazirladigi bebek yastigi geldi esimin eline . Agladi. Ben de yatircaz askm bebegimizi hem olmazsa da beni yatirirsin bebegin dglmiyim fln die sebeklik yaptim ...guclu durmaya calismak cok zor...

BEN 2004 DE EVLENDİMM:26::26::26: O ZAMAN BENİM ÇEYİZİMDE BEBEK YASTIĞI YORGANI VARDI:26::26::26: EŞİYİN YAŞADIĞI ŞEYLERİ YAŞADIĞIMDA:50::50::50:YORGANINI YASTIĞINI VE BATANİYESİNİ (oysa ellerimle çşlemiştim )BAŞKA BEBEKLERE VERDİM:14::14::14::14: YÜREĞİM KALDIRMIYOR ONLARI GÖRMEYE DİYEE:14::14::14::14:OYSA YÜREĞİMİN KALDIRMADIĞI ONLARA BAKMAK DEĞİL ONALRI KULANAMAMAKTI :14::14::14::14: AMA BAZI EŞYALAR VARKİ ONLARI ATAMADIM:14::14::14: BENİM EŞİM İLK ANNELER GÜNÜNDE (evliliğimiz ilk anneler güNÜydü)EŞİM EVE ÇİÇEK GÖNDERMİŞ VE ÜZERİNE BİR KART YAZMIŞ .KENDİ VE OĞLUMUZ ADINA:43::43::43::43::43: (hep hayalımizdi bir oğlumuzun bir kızımızın olaması isismleri bile bellydi ) OYSA OLMADI İŞTE HİÇ ÇİÇEK ALAMADIM EVLADIM TARAFINDAN:43::43::43::43: ONUN İÇİN SAKLADIĞIM KIRMIZI ÖRTÜYÜ YÜZÜNE ÖRTEMEDİM:43::43::43::43::43:(OYSA O AL BENİM GELİnĞİMİZ ÜZERİNE ÖRTÜLMÜŞTÜ BABA EVİNDEN ÇIKARKEN ) YORGANININ YASTIĞINI BAŞKA BEBEKLERE VERDİM BELKİ KISKANIR DA GELİR DİYE:43::43::43::43::43: AMA GELMEDİ:43::43::43::43: ÇOK KÖTÜ OLDUM YAA:43::43::43::43::43::43::43:

Gunaydin herkese mutlu hafta sonlari. Ben calisiyorum bgn de. Ama calismak iyi geliyor. Bebek yazilarinizi okudum bi guzel agladim is yerimde . Simdi gozyaslarimi sildim show must go on " calismaya devam :)
Herkesten guzel haberler gelsin insallah.

ahh canım yaa sabah sabah ağlattıkmı seni her zaman enerjik olamıyoruz bazende koyverip gidiyoruz işte:5::5::5:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mrhb

merhabaler efenim..

Dun gece bazadan misafir icin yastik cikarirken annemin hazirladigi bebek yastigi geldi esimin eline . Agladi. Ben de yatircaz askm bebegimizi hem olmazsa da beni yatirirsin bebegin dglmiyim fln die sebeklik yaptim ...guclu durmaya calismak cok zor...

güçlü olmaya durmaya çalışmak işte bu benim beni anlatmışsın...
başka çaremiz yokki be canım umudumuzu taze tutmak zorundayız..
yükün en ağırı omuzlarımızdayken eğilmeden dik durmak durumunda kalıyoruz..
rabbim daha fazla bekletmesin hiç birimizi..

merhaba arkadaşlar 2014 yılında tüp bebek yaptırıp yaptıramayacağım belli değil genetik testi istediler eşimin sperm üreten geninde problem varmış tüp bebek denemeden önce genetik testi yaptıranlar var mı bu şekilde gen de problem olupta tedavi önerildimi şuan genetik doktoru imkansız çocuğunuz olmaz dedi ama yinede umudumuzu kaybetmiyoruz:(

gen sorunu olan arkadaşlarımız oldu tabii bu gen nedir gebelik oluşsa bile sonradan gebelik sonlanmasınamı sebep oluyor onu bilemiyorum...pgt denen bir yöntem var hasarlı embriyoları tespit edip sağlıklı olanları transfer ediyorlar.

BEN 2004 DE EVLENDİMM:26::26::26: O ZAMAN BENİM ÇEYİZİMDE BEBEK YASTIĞI YORGANI VARDI:26::26::26: EŞİYİN YAŞADIĞI ŞEYLERİ YAŞADIĞIMDA:50::50::50:YORGANINI YASTIĞINI VE BATANİYESİNİ (oysa ellerimle çşlemiştim )BAŞKA BEBEKLERE VERDİM:14::14::14::14: YÜREĞİM KALDIRMIYOR ONLARI GÖRMEYE DİYEE:14::14::14::14:OYSA YÜREĞİMİN KALDIRMADIĞI ONLARA BAKMAK DEĞİL ONALRI KULANAMAMAKTI :14::14::14::14: AMA BAZI EŞYALAR VARKİ ONLARI ATAMADIM:14::14::14: BENİM EŞİM İLK ANNELER GÜNÜNDE (evliliğimiz ilk anneler güNÜydü)EŞİM EVE ÇİÇEK GÖNDERMİŞ VE ÜZERİNE BİR KART YAZMIŞ .KENDİ VE OĞLUMUZ ADINA:43::43::43::43::43: (hep hayalımizdi bir oğlumuzun bir kızımızın olaması isismleri bile bellydi ) OYSA OLMADI İŞTE HİÇ ÇİÇEK ALAMADIM EVLADIM TARAFINDAN:43::43::43::43: ONUN İÇİN SAKLADIĞIM KIRMIZI ÖRTÜYÜ YÜZÜNE ÖRTEMEDİM:43::43::43::43::43:(OYSA O AL BENİM GELİnĞİMİZ ÜZERİNE ÖRTÜLMÜŞTÜ BABA EVİNDEN ÇIKARKEN ) YORGANININ YASTIĞINI BAŞKA BEBEKLERE VERDİM BELKİ KISKANIR DA GELİR DİYE:43::43::43::43::43: AMA GELMEDİ:43::43::43::43: ÇOK KÖTÜ OLDUM YAA:43::43::43::43::43::43::43:

ahh canım yaa sabah sabah ağlattıkmı seni her zaman enerjik olamıyoruz bazende koyverip gidiyoruz işte:5::5::5

merhabaler efenim..

güçlü olmaya durmaya çalışmak işte bu benim beni anlatmışsın...
başka çaremiz yokki be canım umudumuzu taze tutmak zorundayız..
yükün en ağırı omuzlarımızdayken eğilmeden dik durmak durumunda kalıyoruz..
rabbim daha fazla bekletmesin hiç birimizi..

Morallerimizi yuksek tutalim yine de. Hayat devam ediyor bi yanimiz eksik olsa da olmasada.. 2014 ugurlu gelecek hepimize insallah inaniyorum buna.

Morallerimizi yuksek tutalim yine de. Hayat devam ediyor bi yanimiz eksik olsa da olmasada.. 2014 ugurlu gelecek hepimize insallah inaniyorum buna.

evet canım bende inanıyorum zaten o yüzden bu topiği açtım ve 2014 bizim yılımız olsun dedim..
ard arda gebe kalacaz Allahın izniyle

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar kan testi sonucum 93.86 ya yükselmiş doktorum cok ıyı bır sonuç dedi ve 10 gün sonra keseyi görmeye çağırdı .. ben sizlere teşekkür edememiştim iyi dilekleriniz için .. çok teşekkürler arkadaşlar rabbim hepinize nasip etsin inş. ama sunu söylemeliyim kı ne kadar çok kafaya takarsanız o kadar olmuyor ben bu sefer çok olumsuzdum olmiyacagından da o kadar çok emindim ki exstra bi çaba göstermedim .. dışarı da çıktım yemek de yaptım hatta ev bile süpürdüm .. ve her zaman hayırlısını diledim .. transverden sonra çıkarken embrologum bana evde yatıp kafayı yıyecegıne cık dışarı gez dolaş ama kendını yorma demiştii sürekli bunu düşünürsen etkılendıgını ve olmadığını cok gördük ammaaannn dıyenler ise tek seferde gebe kalıyolar demişti.. umarım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlar iyiki varsınızz:16::16::16:

Kizlar herkese hayirli gunler.napiyonuz.ben bugun normal muayeneye gittim veee mantar olmusum bi bu eksikti.harbike camasirlari ayri yikar ve utulerim.galibs dus jelim yapt:((

Öncelikle merhaba teker teker neler yasdiginizi okudum kimi zaman kendimi gördüm kimi zaman sizle sevindim.
Ben 27 yasindayim evleneli 1.5 yil oldu bende pko var 6 ay klomen catlma ignesi kuladim sonra acibadem tüp bebek merkezinde bu ay olk asilamam oldu..Doktor bi ay sonra gel tüp bebek tedavi baslayalim dedi.. Sizler anlamama gerek yok nekdar zorlu bi sürec oldugunu.. Nekdar yipranlildigini.. Simdi sizler bende cok tecrubelisiniz sizler sorum bu aslam dahi beni okdar sarsti ki.. Esimde tüp bebek istemem ben diyo. Korkum asilmaya kadar ki sürecin bos gitmesi.. Esimin spermlerinde sekil bozuklugu ve hareket azligi var. hemen bu ay keciboynuzu pekmezine basladim.. Bi dahaki adetinde gel dedi doktor..

kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...

"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216

kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...

"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216

Cnm benimbemde 8.gün 38 11.gün83 13.günde 63 e düştü ilk tüp bebek tedavimdi kimyasal gebelik yaşadım adet olmayı bekliyorum ondan sonra doktorum 2 ay dinlen dedi sonra tekrar denicem ama o iki ay içinde normal yollardan denicem az önce internette araştırma yaparken kimyasal gebelikten sonra normal yollarda hamile kalan arkadaşlarımız var bizde bakarsın gebe kalırız
Bunada şükür gebe kala biliyoruz üzülme çok cmm ben de çok ağladım ama kısmet değilmiş elbet birgün bizlerinde yüzü gülecek

Mart ayı gibi ben ikinci tüp bebeği denicem arada 2 ay var ben o süre içinde normal yollarda gebe kalmayı denicem
Bi sorum olacak kimisi yumurta çatladığını anlıyor ben anlamıyorum :( derece alsam o zaman anlarmıyım vücut ısısına göre ?
Güldenim sanki tüp bebek günlüğünde böyle bi konu geçmişti diye hatırlıyorum kesin sen bu konu hakkında bi bilgin vardı :)

Haticim ne diyeceğimi bilmiyorum, dünden beri tutuyordum kendimi ama bu yazdıklarını okuyunca ağlamaya başladım... Allah yardımcın olsun, inşallah kendiliğinden gelir bebeğin.

Cnm benimbemde 8.gün 38 11.gün83 13.günde 63 e düştü ilk tüp bebek tedavimdi kimyasal gebelik yaşadım adet olmayı bekliyorum ondan sonra doktorum 2 ay dinlen dedi sonra tekrar denicem ama o iki ay içinde normal yollardan denicem az önce internette araştırma yaparken kimyasal gebelikten sonra normal yollarda hamile kalan arkadaşlarımız var bizde bakarsın gebe kalırız
Bunada şükür gebe kala biliyoruz üzülme çok cmm ben de çok ağladım ama kısmet değilmiş elbet birgün bizlerinde yüzü gülecek

haklısın canm diyecek bir şey yok nasip değilmiş.inşallah normal yolla olur tüpe gerek kalmaz..

Haticim ne diyeceğimi bilmiyorum, dünden beri tutuyordum kendimi ama bu yazdıklarını okuyunca ağlamaya başladım... Allah yardımcın olsun, inşallah kendiliğinden gelir bebeğin.

allah razı olsun monica..rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin..

​arkadaslar ben 5.tüp bebege basladım bugun transferın 5. gunu ALLAH rızası için banada bı dua edermısınız cok ama cok korkuyorum yıne negatıf olacak dıye

Kızlar bebişi aldım geldim 10:30 da aradılar gelin dediler su içeiçe yolda gittim merkeze sıkışık olduğum için hemen aldılar 4hücreliymiş sanırım 2. Gün embriyosu hücresi cok az geldi ama emriyoskop cihazındaydılar transfere onay vermiş emriyolog cok güzel anlattı ama tuvaletim vardı dinleyemedim:1::1: 1tane transfer edildi test tarihim 2 Ocak 2014 inşallahh 2014 uğurlu bebişle gelir dualarınızı bekliyorum canlarım :16::16:

Back