keşke 2tane olsa dimi cnmmm
Keşkeeee cnm benim ...bana sorsalar ben 3 tane bile isterim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke 2tane olsa dimi cnmmm
hoşgeldinn güzelimm :)
maşallahı var canım arkadaşımızzzz dur bi nazar boncuku kondurayımm
doktora ve merkeze göre değişiyor aslında yasalar gereği 35 yaş altı tek embriyo evet ama ama artık bir çok yer 2 tane kouyuyor bunu doktorunla görüşüp baştan halledin bence..
Belkide aynı zamanlarda tedaviye başlarız ne güzel olur :)
Hadi hayırlısı canımcım inş yüzlerimz gülerbizim burda var hastane ist da yaşıyorum ben emsey emin değilim ama doktor konusunda nasip rabbim vicdan ve merhametli ellerde buşuşturaun bizi onları bize desteği ve bilgisi çok önmli
Keşkeeee cnm benim ...bana sorsalar ben 3 tane bile isterim :)
Hoşbuldum şekerim rabbim hepimizin güzel gönlüne göre hayırlısını versin
Ben sizin gibi ifadeler kullanamıyorum ipad den olmuyor bi daha deneyim bakim olacak mı
bugun 5. denememın 4. gunu... allah sonumuzu hayretsınnnn:26::26::26:
Ne güzel yazmışsın " vicdan ve merhametli ellerde buluştursun " çok doğru ben bu yazıya kocaman bi aminnnnnnnn derim
büyük sehirlerde yasıyanlar sanslı.en azından konaklama sorunu yok.bizim ayrıyeten nerde kalacağımız ve ne kadar odeyecegimiz sıkıntılı.yaklasık kac gün sürer tüp denemesi?
büyük sehirlerde yasıyanlar sanslı.en azından konaklama sorunu yok.bizim ayrıyeten nerde kalacağımız ve ne kadar odeyecegimiz sıkıntılı.yaklasık kac gün sürer tüp denemesi?
Pek benimde bi sorum olacak ikinci deneyenlere iki tane transfer yapma şansı varmı?
cnm insallah bu sonuncu olur bebisini guzelce kucagina alirsin.
Cnm hatırladınmı beni ? Ufak bi tartışma geçmişti aramızda seninde doktorun süleyman beydi sen memnun kalmayınca biraz bizleri üzücü bişiler yazmıştın ben sana o gün çok kızmıştım sadece ben değil kızlarda tepki göstermişti neyse şunu demek istiyorum ben seni üzdüysem özür dilerim benim ilk tedavim başarırsız oldu kimyasal gebelik oldu ikinci şansımı denicem birgün hatta bana gülerek " gün gelir arkadaş oluruz yaşananlar aynı olabilir hayat bu olmaz deme" yazmıştın sanırım senin dedin çıkıyor ben olsam yazmazdım böyle bişi allahım sana yaşatmasın yazardım hatta beni hastane çalışanı sanmıştın sana içten içe kırgınım ama bak gördünmü dediğin çıkıyor
cnm ben sana hic kirilmadim dis gebelikte dort defa tedavi oldugum cokk sevdigim doktorumun tavrina tutumuna kirilmistim duygularimi yazmistim cunku ic kanama ile olumden donmustum , bu siteden kimyasal gebelik yasadigini okudum inan cok cok uzuldum keske tutsaydi hayatim. hayatta herseyin hayirlisi diyelim insallah bu defa ikimizinde son denemesi olur arkadasim:))
ama sende bi görünüp bi kayboluyon sayfalara yetişemezsin yaneee
tatlım sende bilgilerini ver bana listemize ekliyim...
merkezi yazmışsın zaten
infertilite sebebi
ve aşama..
hıc umudum olmadıgı ıcın yapmadım test felan beklıyorum kırmızların gelmesını.maşallah prensese canım
peki kaç gün geçti evde test yap belki çıkar dınım dınım
zaten onumuz ay bır mr cektırmem gerekıcek,mecbur yaptırıcam test varsa mr a gıremem cunku..geciktimiiii heyecan yaptım idrar testi yokmu bi yapsanda yarın bize güzel haberi versen keşke
öncelikle böööö dediğin espriye güldüm ben taammıııııı kim inanır kadir inanır esprisi muamelesi yapma esprine
desenki bjk taraftarıyım o zaman kahkaha ile gülderdim
adetini sorcaktım vazgeçtiydim olsa derdi dedim deşmeyim kızı dedim gelmedi demek
oyun oynamıyom bi kere ben siyasi gündem topiklerindeyim malum siyasi gündem dolu bende eksik kalamam hem ben kk da bu siyasi gündem topiklerinde ne ban yedim sen biliyonmu bi dönem polimiğe girmekten kendimi alamıyordum 3 kez banlandımsadece ben değil bi sürü kişi hani şu gezi olayları zamanında ne topikler kapandı ne polimikler oldu çok fena günlerdi çok
ama sende bi görünüp bi kayboluyon sayfalara yetişemezsin yaneee
.