2014 Aralık Anneleri

Hepinize gunaydin mutlu bir gun diliyorum tatli annisler Catlak kremi icin lierac, sebamed, bio-oil ve bepanthol markalarindan hangisini tercih etmeliyim acaba fikri veya deneyimi olan var mi?
 
hepinize gunaydin mutlu bir gun diliyorum tatli annisler Catlak kremi icin lierac, sebamed, bio-oil ve bepanthol markalarindan hangisini tercih etmeliyim acaba fikri veya deneyimi olan var mi?

GÜNAYDIN CNM. ben mustela kullanıyorum şuanda memnunum kullanan arkadaşımda memnundu ilerleyen zamanlarda daha çok şişeceğimiz için iyimidir değilmidir o zaman belli olacak.
 
Son düzenleme:
Hepinize gunaydin mutlu bir gun diliyorum tatli annisler Catlak kremi icin lierac, sebamed, bio-oil ve bepanthol markalarindan hangisini tercih etmeliyim acaba fikri veya deneyimi olan var mi?

Doktorum lierac önerdi canım sipariş verdim henüz gelmedi...inşallah işe yarar...bio- oil sürüyorum şimdilik...göbekler iyice büyüyünce ancak anlıcaz işe yarayıp yaramadığını:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Son düzenleme:

ilk bebeğimde öyleydim...çok ağlardım..dayanamazdım...bunda ilacın faydasını gördüm çok şükür..daha iyiyim...senin de az kaldı inşallah
 

maleseffff ben varımmmmmmmmmm..:18:


Anneler ben 6 7 sene artık hatırlayamıyorum, bi zaman önce bırakamıyodum ağlıyordum sigarasız kalınca ya da uyuyodum. Ama çok çok istiyordum bırakmayı. Elektrikli akupunkturla bıraktım. Ankara'da o zamanlar SBM (sigara bırakma merkezi) diye bi yer vardı. Tek seansta bırakabildim. Şimdi oranın adı Reset oldu. Hala duruyosa.. Burada 6 seansta bırakamadıysan para iadesi var. Çok iddialılar. Akupunkturdan sonra hemen yemek yemiştim 2 sigaralık ve içmemeye dayandığımı gördüm. Yani tiksinmiyorsun, canın istiyo ama dayanma gücün oluyo. Harika bişi!

Bi de sigaranın bebek üstünde etkilerini okuyun. Dün bi belgesel izledim Nat Geo, sigara dumanını plesenta filtreleyemiyomuş onu gösteriyodu.. Bi de okuduğum kitapta diyo ki:
Bebek, anne sigara içtiğinde çok rahatsız olur ve sürekli bi eylem olduğu için endişe nöbetleri yaşar bi daha ne zaman duman gelicek diye. Doğruğu zaman da anlayamadığı endişesi peşini bırakmaz ve huysuz bi çocuk olur.. :S

Bir de en önemli tavsiyem şu olabilir:

Canınız sigara istediğinde, aynı sigara içiyomuş gibi derin nefesler alın ve duman üflüyo gibi üfleyin.
Bence sigarayı vazgeçilmez kılan içine çektiğiniz duman değil, aldığınız nefesler. 10 dakika sigara içer gibi nefes aldığınızda sigaradan daha çok kafa yaptığını göreceksiniz. :)) Hem de bebeğiniz bol oksijen alacak ve mutlu olacak!
 
Ben zaten sigara içmiyorum kokusuna bile tahammülüm yok tvda bile görmek rahatsız ediyor
 

tşk ederim canımm..
dediğin yöntemi deneyeceğim..inş fayda olur..ne mutlu sana kurtulmuşun darısı bana ve benim gibilere inşallahh..
 
kızlar çok sinirliyim daha hamile kalmadan önce kayınvaldem bi akrabasından ana kucağı,küvet, alt değiştirme,ve kaç kere işenmiş yatak gibi 4-5 eşya getirmişti. 2 çocukta kullanılmış ve baya eskimiş.rengi gitmiş falan. ve bunlar kullanılmayan camları kırık depo gibi bi yerde duruyordu. tozun pisliğin belkide fare böceğin içinde. o zman göstermişti. bende yok ya zamanı geldiğinde alırız demiştim. ozmanda sinir olmuştum. dün onlardaydık.küçük bi odası var. orda oturmuyo hiç.oraya girmiştim. bi baktım hepsi orda duruyor. nasıl sinir oldum anlatamam. hiçbişey demedim.ama hem sinirliyim hemde çok üzüldüm. benim bebeğim onlara mı layık. hadi temiz olsa kullanılır durumda olsa belki. mikrop yuvası bildiğin. bu ilk torunları ya insan hiç mi özenmez. durumlarıda iyi. ki kayınvaldem kendi yarım gün çalışıyo birde birsürü el işi yapıp satıyo. hamile kalmadan önce çok hevesliydi. hadi artık.olsun artık.çok istiyoruz. hamile kalanları söyleyip duruyodu bana. eşimede söylemedim. bende yavaş yavaş almaya başlıcam.her ay birer tane. sonra onu aldık bunu aldık bidahaki ayada bunu alcaz dicem. aa vardı burda nie alcan derse. ozman dayanamayıp sölücem işte. çok şükür kendimiz alabiliyoruz başkalarınınkine gerek yok. kendi annemde alır eminim. onlar almasalardı ama bunu yapmasaydı keşke bu kadar üzülmezdim.
 

Yenilerini alın, daha çok ihtiyacı olan birine verin
 

çok ama çok haklısın ilk bebeğin az olsun ama temiz olsun..ne gerek var ki böyle şeylere
eşin ne diyor?
 

Bosver canim sen evet de kafana gore takil :)) dusunup sinirini bozma. Sen neyi istiyosan begeniyosan al vercegi zmn var dersin :))) hic takma. Ben cok ince dusunurum takardim artik kendimi dusunuyorum ewet diyip geciyorum. Gene bildigimi yapiyorum. Her insan farkli dusunuyor. Belki oda kotulugunden yapmiyodur ama yada guzelce soylersin benim ilk cocugum herseye ozeniyorum yeni almak istiyorum dersin :)
 
çok ama çok haklısın ilk bebeğin az olsun ama temiz olsun..ne gerek var ki böyle şeylere
eşin ne diyor?

ona söylemedimki. söylesem tabiki oda istemez. sonuçta ben ikinci el diye istemiyo değilim.pis ve yarı kırık die istemiorum.
 
 

DEMEKKİ HEP BİRİ USLU DİĞERİ ZIPIR OLUYOOOOO
 

canım bende ablamın ilk bebişinden sonra benim kızım olmuştu sağolsun bana verdi ama yeni gibilerdi ne bi leke ne bişey amlajından yeni çıkmış gibilerdi ama kayınvelideninkide ayıp yaptığı eşinede söle bence yeri zamanı geldiğinde bizim bebğimiz buna mı layık de herşeyin bi usulu adabı var bence
 

zaten hayır diyemediğim için oluyo bunlar.nasıl olsa herşeye evet diyo bunada evet der. bende çok takıyorum malesef. ama mantıklıymış evet de kendi kafana göre takıl. ozman üzlülen sen olmazsın.
 

üzülme cnm ağzımı bozdurma benim şimdi kvne dümdüz kayarım valla bebeğini düşün onuda üzme. az olsun herşeyimiz tam olacak die bişiy yok ama bizim olsun başkasının değil
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…