2014 Aralık Anneleri


Bugun bende cikardim hepp... kusunca iyilestgimi hissediorum bisiler yiyorum gene cikariyorum. Bende tek basimayim kimsede yok tanidik buralarda. Ayh herseyi herkesi cok ozledim. Doktorda seyahst yasak dedi gidemiyorum aglicam :2:
 
Oyle seymi olur degistir hemen tatlim ya varlik icinde yokluk cekmeyin ben her muayeneye esimle girdim benden cok o gordu bebegi neredeyse.hem ilgisizde diyosun paranla rezilmi olacaksin baska hastane bul canim.


Sagolsunlar severler beni ailecek :)

İlgisiz derken şöyle bn sormadan bişi demiyo muayenem toplasan 10 dk sürmüyodur 2 dakika ultrosan bi girişte bi de ultrosandan snra konusmamız 4 dakika desen 6 7 dakikaya girip çıkıyorum küçük daha diye başta bişi demedim ama artık olmuyo yani hastane arayışındayım canım daha bulamadm


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

İlgisiz lafi az kalmis o zaman epey alakasiz bi doktormus.burda istanbulda yasayan cok arkadas var sana doktor ve fiyat konusunda yardimci olurlar umarim tatlim :)
 
kızlar çok kararsızım.doktorumdan ne şikayetçiyim ne çok memnunum.normal yani. burdaki anlaşmalı olduğu hastane kapandı ve doğum 1200 liraymış.yaptırdığı hastanede başka ilçede yani 25dk yarım saat sürüyor. yani ben o hastanenin doktoarlrının metnini duydum ama kendim gitmediğim için bilmiyorum. birde uzak die gitmek istemiyodum bulantıları falan düşünerek. şimdi benim doktorumda o hastanede doğum yaptıracak 1200 liraya ve dediğim gibi çok çok memnun değilim. o hastanede başka bi doktor doğum yaptırsa 500-600 falan. napcam bi karar veremedim ya. sizce?
 
kızlar elevit kullanan varmı? doktorum en son muayenemde bu ilaca başlattı ama ben hep kabızım deliricem
 
ben içiyorum cnm 2 haftadır. banada en son gittiğimde verdi. kabızlık ıcınde dubbalac kullanıyorum. suan kabızlıkla ilgili sorun yasamıyorum..

ama bana onu vermedi evde olması lazım dubbalac 21inde tekrar gidicem sorayım bi çok zor durumdayım çünkü
 
ama bana onu vermedi evde olması lazım dubbalac 21inde tekrar gidicem sorayım bi çok zor durumdayım çünkü

Cok zor durumdaysan sor ic canim. Ben normaldede karnima masaj yaparak yapabiliyordum. Simfi onuda yapamiyorum. Ve oyle bir kabizlik yasadimki cok zorlandim doktrumda ne kadarda bir yapiyorsun dedi bende 5-6 gunu buluyo dedim oda dubbslac verdi. Serbet gibi midemi yakiyor biraz ama 2-3 saatte cozum getiriyor. 1 ay once kullaniyordum. Simdi iyiyim biraz. Bide zeytinyagi yemege calisiyorum iyi oldugum zmnlarda oda iyi geldi bana.
 
Son düzenleme:

aaaa zeytin yağı deniyeyim ben eve gidince belki işe yarar en azından ilaç değil çok teşekkürler cnm
 
tşkler cnm evet p.carden bayisinden aldım 1100 tl falanmış fiyatı tanıdıktı aldığımız yer 900e verdi cnm
Hayirli olsun canim guzel gunlerde kullansin bebisin insallah
Ama fiyati cok iyi almissin ben hic pierre cardin bakmamistim aklimda bulunsun
Bizde simdiden alicaz rengi siyah istedigim icin hic diilse aradan ciksin bi eksik
 
Ayni kafadaniz canim:))
Ben bide sorana cekinmeden soluyorum artik eksikler sunlar secin tamamlayin diye:))
 

Evet bence yanilma payi olur.
Doktorlar bu riski goze almiyorlar hakli olarak doktor yanildi denmesini istemiyorlar
Benim doktorum 16.haftada soleyecek hic diilse garanti olur sonradan degismesini istemem sahsen
 
Arkadaşlar ben bulantı kusmadan dolayı vitamini içemiyorum.Folik asiti de içememiştim zaten.13. haftayız hala devam ediyor Beslenmemde çok kötü şuan.Bebeklerimin gelişimi geri kalır diye endişeleniyorm..
 

pomak bence memnun değilsen orad daha iyi bulursan direk ona git . zaten vereceğin muayene ve yol parası doğum da verdiğin parayla eşitlenir nerdeyse bi dene iyi bulursan git bence
 
Arkadaşlar ben bulantı kusmadan dolayı vitamini içemiyorum.Folik asiti de içememiştim zaten.13. haftayız hala devam ediyor Beslenmemde çok kötü şuan.Bebeklerimin gelişimi geri kalır diye endişeleniyorm..
Biran once gecer insallah bulantilarin
İlk 3ay bebekler annenin deposunu kullanirlarmis o yuzden ac kalsan bile o kanindan gereken kadar vitamin proteini alirmis
Ancak 3aydan sora depolarin tukendigini annenin yediklerinden beslendigini soyluyorlar
Senin 3ayin yeni bitmis merak etme bulantin gecince hem yediklerinden hemde takviye vitaminlerle beslenir bebislerin
 

inşaallah hepimizinki biran önce geçer.Ben beş kilo verdim ve ikiz olduğundan dolayı bu kadar tedirgin oluyorum.Doktorum çok rahat ilaç kullanamıyorum dediğim halde yazıyo geçiyo.İnşaallah daha fazla sürmez de bebeklerime faydalı şeyler yiyebilirim..
 
Kızlar zofran kullananlar kaç mg lik kullandıklarını yazabilirmi acil? 4 mü 8 mi?


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Kuzum sen baya büyümüş olgunlaşmış bi çocuk istiyosun. Yani 2 yaşında ama 7-8 yaş davranışlarında. Ama ona da çocuk denmez ki o zaman yahu:)
 

Bende hiç umut kalmadı demek sende de mi yok:)
Napalım yaşasın erkek kardeşliği dicez. Allah sağlıklı sıhhati versin de.
Hayırlı olur inş.
Dr cumu beğendin mi? Ben pek seviyorum onu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…