Kizlar kasik agrilariniz var mi iki kasigimdada agri var yururken zorlaniyorum geriliyor sanki :44:
Kizlar bulantiyla birlikte karin agrisi yada gaz sancisi gibi seyler yasayan var mmi
12+3 canim benim kiza benzeyen bebegim :)ya maşallah senin baya büyümüş ellerine bak yaa bu haftalarda böyle oluyo demek ayy yumuk yumuk elleri
Günaydınlar
Günaydın canlar
Ya Settar
Az önce ilk defa bebeğin kıpırtısını hissettim. Biraz yoruldum. Şöyle ayaklarımı uzatıp dinleneyim dedim. Bir iki dakika sonra sağ tarafta bir kıpırtı oldu. Değildir herhalde dedim. Hemen arkasından tekrar oldu:):) şimdik bekliyorum ama 3. Gelmedibeklemeye devam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ağrı sürekli ve şiddetliyse muhakkak dr a git , ara ara hafif giriosa normal de olbilir ama devam ederse sen yinede bi dr a git. sıkıntı da yapma bebeğin yaramazlık yapıyordur ondandırbüyüyo artık annesi
Az önce ilk defa bebeğin kıpırtısını hissettim. Biraz yoruldum. Şöyle ayaklarımı uzatıp dinleneyim dedim. Bir iki dakika sonra sağ tarafta bir kıpırtı oldu. Değildir herhalde dedim. Hemen arkasından tekrar oldu:):) şimdik bekliyorum ama 3. Gelmedibeklemeye devam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar benim de karnım çok kaşınıyor şimdiden yağlıyorum kendimi korkuyorum çatlarım diye
Ayy canim cok rahatsiz edici ama bulanti zaten asiri benim..bide karin,agrisi olduruyoaaaa tabiki var bu en normal şeyimiz sakın buna takılma
Benim zaten karnimda catlakliklar var bi ara kilo almistim baya bi ondan olmustu. Simdi baslamadi daha kasintilar. Biseyde surmuyorum. O zamanlar Karnim genislemisti baya heralde ondan buyuk olamaz . suan 57 kiloyum o zamanlar 85 vardim yani :)) bir anda aldigim icin bide tenle ilgili sanirim baya var catlaklarim. ne kullancagimida bilmiyorum vucuda surulen kremler amniyo sivisina girebiliyomus. Doktora daniscam?
Bugün bulantîdan ölüyorum dayanamiyorum, resmen agliyorum kizlar ya bu kadarıda fazla artık bir yandan mide bulantisi bir yandan migren canım cıkacak gibi kafamı kaldıramıyorum dua edin bana lutfen
Canim zaten normalde zayiftim bir donem kilo aldim 2 yil oyle yasadim sonra kendiligimden diyet yapmadan 70 e dusmustum. İstahim azalmisti ama. Sonra diyetle 60 a dustum 2 yildir 60-65 arasinda gidip geliyorum. simdi 57 yim hamilelikte zayifladim. Su icsem yariyor normalde ama simdi almiyorum. İnsallah cok kilo almam. O donemde korkumdan hic tartilmadim en az 85 tir yani. Kisa surede aldigim icin gitti hemen vucudumdan catlaklar kaldi. Cok sinir bozucu..nasıl yaniiii 30 kilo mu verdin nasıl başardın canım bunu :) valla tebrik ederim
Bugun biraz daha iyiyim hafifledi kasik agrilarim. Markete gittik esimle bi bas donmesi , bulanti , gozum karardi. Kasiyerden poset istedim kosa kosa lavanbboya goturdu beni elimi yuzumu yikayinca kendime geldimcok fena oldum.
Annem tatlı aşeriyor
Bugün bulantîdan ölüyorum dayanamiyorum, resmen agliyorum kizlar ya bu kadarıda fazla artık bir yandan mide bulantisi bir yandan migren canım cıkacak gibi kafamı kaldıramıyorum dua edin bana lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?