- 30 Kasım 2012
- 5.829
- 1.403
- 248
Hic olmamisti bugun oldu gecmedide rahimden dolayi sanirim :44:
anladım canımm inşallahh daha olmazzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ayaklarini yüksek biyere koyup uzan iyi gelecektir
anladım canımm inşallahh daha olmazzz
Canım bugün yine sordum Dr.a...Rahmin etrafından iplerle çekilerek genişletildiğini düşün Çok normal ağrının olması dedi hatta benim bazen çarpmışım da çürümüş gibi ağrıyor sağ tarafım, çok normal dedi..rahat olun yani bıdıklarımız büyüyor yerlerine sığamıyorlar ondan oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar iyi dilekleriniz için tşk ederim , sağolun iyiki varsınız. valla bişe oldumu soluğu topikte alıyorum.sabah hemen yataktan fırladım kızlara bi yazayım bunu dedim. velhasılı kelam gittik doktora, dr ağrıyan yeri gösterince gebelik daha aşağıda o ağrı gebelikten değildir dedi.usg de baktık hemen ayakları uzamış vee göbek kordonu oluşmuşkalbinide dinletti , şöyle deriiiin bi nefes aldık çok şükür hersey gayet normal dedi.sanırım tam panik atak oldum. hepinize cok tsk ederim kociş bilgisayarı bekliyor tek tek yazamadım ,, sizi seviyorum
![]()
slm kızlar iyi dilekleriniz için tşk ederim , sağolun iyiki varsınız. valla bişe oldumu soluğu topikte alıyorum.sabah hemen yataktan fırladım kızlara bi yazayım bunu dedim. velhasılı kelam gittik doktora, dr ağrıyan yeri gösterince gebelik daha aşağıda o ağrı gebelikten değildir dedi.usg de baktık hemen ayakları uzamış vee göbek kordonu oluşmuşkalbinide dinletti , şöyle deriiiin bi nefes aldık çok şükür hersey gayet normal dedi.sanırım tam panik atak oldum. hepinize cok tsk ederim kociş bilgisayarı bekliyor tek tek yazamadım ,, sizi seviyorum
![]()
Kizlar kasik agrilariniz var mi iki kasigimdada agri var yururken zorlaniyorum geriliyor sanki :44:
kızlar benim de karnım çok kaşınıyor şimdiden yağlıyorum kendimi korkuyorum çatlarım diye
bendede daha kaşıntı başlamadı ama dalinin bebek yağını aldım onu sürüyorum.inşallah çatlamadan geçiririz hamileliği![]()
Ohhh be gözün aydın canım nasıl sevindim inan ki :) hepimiz paronayak olduk iyice doğsalar da hesabını sorsak:)) ben de geçen bulantım azaldı diye aklım çıktı resmen göreceksin ama yavrum dans ediyordu bugün resmen:)) bulantı da geri geldi al sana der gibisanırım biraz sakin olmayı öğrenme zamanımız geldi bizim anne olacağız artık inşallah:)
Gozun aydin canim sevindim.. Hamilelik pinpiriklestirdi iyice bizi ondan hep negatif dusunuyoruz. O kadar kolay degil dusmesi filan. Bide dusme tehlikesi filan yoksa. Eskiden insanlar neler yapiomus bisey olmuyomus. Kendimizi cok dinliyoruzya ondan oluyor. İcini ferah tut benimde ilk bebegim bende hemen telaslaniyorum doktora gidince icim rahatliyor.Simdi biraz daha sakin dusunmeye calisiyorum :)
Bu da benim minik susamım teyzeleriiii :))
Sagol teyzesi :)
Kiskandim bende atayim bari resim
![]()
Buda kusbakisi :)
![]()
pek çok kez ölçtü 5 den 4 e kadar çeşitli değerler çıktı ortalaması 4.87 dedi ikili testde risk yüksek çıkacak sadece zaman kazanmak için yaptırıyorum dedi
Insallah cevap gelir.oyle bile olsa bi aralik bulur ins bizi daha fazla merakta birakmaz
:))) ne güzel yazmışsın.. Aslında ben de senin gibi düşünüyorum ama beni daha da kuruntuya düşürenşey bebeğin tüp bebek olması.. Ben hamile kalabilmek için daha doğrusu transferden sonra ve önce bir yığın iğne vuruldum ve araştırmalarıma göre bu iğne ve ilaçlar bebeğin genetik yapısını bozabiliyor.. Neticede yapay .. Ama evet hepimizin hem fikir olduğu birşey var, Allah'tan iyi kimse bilemez .. Ben de dua ediyorum bol bol! Şunu da söylemeden edemicem, strese girmeden olmuyor canım.. Insanın aklına binbir türlü şey geliyor