- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
:)) canım ben perşembe günü gittim sormasak söylemeyecekti muhtemelen. tam muayenenin sonunda sorduk. ne hissediyorsun dedi. ben de kız dedim. bana da biraz öyle gibi geldi ama bi daha ki muayenede netleştirelim şimdi birşey söylemedim farzet dedi. herhalde kız :))
canım kan şekerin düşüyodur ve tansiyonun da aynı şekilde.. bir de bende de ara ara nefes darlığı oluyo. sanki artık derin nefes alamıyorum. göğsümde sıkışma da oluyo.. uzan dînlen en iyisi çünkü başka türlü geçmiyo.
hehe :) yerim ben o fıstığııı =))) eee o zaman senin kızı bnm oğlana alırım ona göree))
heheheh :))) senin erkek mi canım. o zaman nettir değişmiyo genelde.
neden olmasın topik kertmesi mi oluyo bu durumdaaaa
kızlar aynı durum sizde de var mı? ben özellikle sabahları çok nefes nefese kalıyorum çok çabuk yoruluyorum. mesela bugün kahvaltı hazırlarken bile birkaç kez dinlenip tekrar devam ettim en son eşime devrettim uzandım. gün içinde olmuyor sadece sabahları oluyor. dr uma sormayı unuttum bu durumu. aç olduğum için şekerim falan düşüyor da ondan mı acaba?
kızlar aynı durum sizde de var mı? ben özellikle sabahları çok nefes nefese kalıyorum çok çabuk yoruluyorum. mesela bugün kahvaltı hazırlarken bile birkaç kez dinlenip tekrar devam ettim en son eşime devrettim uzandım. gün içinde olmuyor sadece sabahları oluyor. dr uma sormayı unuttum bu durumu. aç olduğum için şekerim falan düşüyor da ondan mı acaba?
Ah canim ayniyiz.39 gundur 1sn ara vermeyen nefes kesen bulanti ,karin agrisi,birde bu hafta ekklenen siddetli basagrosi..hergun agliyorum.daha 11 +4 um..sen ne kadarliksin..hamile degil yatan hastayim resmen
Naptın canım? Tekrar test yaptın mı? Eğer yazdıysan kusura bakma. Tüm mesajları okuyamadım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
offf geçmiş olsun sana canım ya. benim bulantılar 12. haftada şıp diye geçti dünya varmış dedim. inş en kısa sürede senin de geçer ve hamileliğin keyfini çıkartmaya başlarsın. migren de hamilelikte tavan yapıyor diye biliyorum bi arkadaşımda da vardı dr diyet vermişti. bazı yiyecekler çok tetikliyormuş peynir vs.
Günaydın 2014 ün son anneleri :) Benim kız bugün erkenden uyandı.Benide uyutmadı cadı.Erkenden de bulantılarım kusmalarım başladı maalesef.
hahayt :):):) bayıldım bunaaa "topik kertmesi" =))) bnm 12. haftada belli oldu. erkeğe benziyo dedi doktorum. hatta ben de gördümm. bi sivrilik vardı bkalım hayrlısı
Bende bu durum normal hayatimdada olurdu cnm cok halsiz olurdum o yuzden az atistirip oyle hazirlardim kahvaltiyi? Kan sekeriylede alakali olabilir?
İşte beni tarif ettin.
Gebe kaldigim ilk günden beri var.
Sanki 5 km kosmus gibi oluyorum.
Bana da sadece sabahlari oluyor.
Doktora sordum kan degerlerin iyi ama gebelik basli basina bir komplikasyon her şey olabilir dedi.
Kalkar kalkmaz peynir ekmek atiyorum agzima o zaman azaliyor canim.
Sanirim uzun süre aç kaldigimiz icin.
Ben sekerimi olcuyorum normal Tansiyon olcuyorum o da normal.
Sebebini anlamis degilim.
Yoruyor gece bizi bu sipalar galiba :)
Günaydın bir vukuat da benden.. 6 da kaldırdı bulantı olsun demek ki sıpalar sağlıklı :)) Rabbim yardımcımız olsun inşallah:) ama işe gitmek is te mi yor um
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın bir vukuat da benden.. 6 da kaldırdı bulantı olsun demek ki sıpalar sağlıklı :)) rabbim yardımcımız olsun inşallah:) ama işe gitmek is te mi yor um
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
al benden de o kadar.aslında işimi çok seviyordum ama bu hamilelik ondan da soğuttu:) işe geldim ayaklarımı sürüye sürüye:) nasıl geçer bu hafta bilmem. Nefret ediyorum ptesilerden. Resmen 32. Hafta için gün sayıyorum:)
benim 14. Hafta ben kesilmesini beklemiyorum zaten benim annemde bende 9 ay cekmis bende ilk dogumda 7 ay cektim anliycan onumde daha uzun bir surec var rabbim acisin halimede bu sefer cabuk gecsin diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?