bazı yediklerimiz buna sebep oluyo ne olduklarını anlamaya çalış ve tüketme fazla. mesela ben de soğan cok fazla yapıyodu yemeyi bıraktımAyy canim cok rahatsiz edici ama bulanti zaten asiri benim..bide karin,agrisi olduruyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazı yediklerimiz buna sebep oluyo ne olduklarını anlamaya çalış ve tüketme fazla. mesela ben de soğan cok fazla yapıyodu yemeyi bıraktımAyy canim cok rahatsiz edici ama bulanti zaten asiri benim..bide karin,agrisi olduruyo
Ayy canim cok rahatsiz edici ama bulanti zaten asiri benim..bide karin,agrisi olduruyo
Az önce ilk defa bebeğin kıpırtısını hissettim. Biraz yoruldum. Şöyle ayaklarımı uzatıp dinleneyim dedim. Bir iki dakika sonra sağ tarafta bir kıpırtı oldu. Değildir herhalde dedim. Hemen arkasından tekrar oldu:):) şimdik bekliyorum ama 3. Gelmedibeklemeye devam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sanada gecmis olsun gozdecim bu arada epey bi adrenalin yasatti senin ufaklik.bizimkide dun bizi cok ugrastirdi arkasini donup uyudu oturarak bi turlu ense kalinligi olcemedi doktor.hep dedigim gibi anne olmak simdiden zor :)
Bugün bulantîdan ölüyorum dayanamiyorum, resmen agliyorum kizlar ya bu kadarıda fazla artık bir yandan mide bulantisi bir yandan migren canım cıkacak gibi kafamı kaldıramıyorum dua edin bana lutfen![]()
annen de ben gibi desene
sağol canım yaa öyle gerçekten zormuş minnaklarımız için ödümüz kopuyodaha iyi ya doya doya görmüşsündür sende bu arada uyku halini , yeni uyanmış halini hepsini gördün bu arada
![]()
Bugün bulantîdan ölüyorum dayanamiyorum, resmen agliyorum kizlar ya bu kadarıda fazla artık bir yandan mide bulantisi bir yandan migren canım cıkacak gibi kafamı kaldıramıyorum dua edin bana lutfen![]()
ya zaten gelmemesi cok zor , testleri normal çıkanlar bile yine tedirgin oluyo garantisi yok çünkü. ama canım yapay diye hiiiç düşünme tüp bebekle yıllarca uğraşanlar var. mesele şu bence Rabbim nasip ettimi oluyo. hiç genetiğini falan düşünme , herşey Rabbim in ol demesine bakar. sağlıklı doğmayıda nasip eder inşallah.bbu arada ikinci yazışım oluyo ama belki görmezsin diye elini karnına koy ve el Musavvir çek , bebek sağlıklı ve güzel doğarmış. hadi Allah ın izniyle inşallah
Canim zaten normalde zayiftim bir donem kilo aldim 2 yil oyle yasadim sonra kendiligimden diyet yapmadan 70 e dusmustum. İstahim azalmisti ama. Sonra diyetle 60 a dustum 2 yildir 60-65 arasinda gidip geliyorum. simdi 57 yim hamilelikte zayifladim. Su icsem yariyor normalde ama simdi almiyorum. İnsallah cok kilo almam. O donemde korkumdan hic tartilmadim en az 85 tir yani. Kisa surede aldigim icin gitti hemen vucudumdan catlaklar kaldi. Cok sinir bozucu..
Insallaaaahhh :))
kızlar yarın doktora gidicem.kasıklarımda ağrı var. idrar enfeksiyonu vardı onun için. birde yarın 10+0 oluyorum.ense kalınlığını ölçer mi? ne zman ölçülüyo?
kızlar yarın doktora gidicem.kasıklarımda ağrı var. idrar enfeksiyonu vardı onun için. birde yarın 10+0 oluyorum.ense kalınlığını ölçer mi? ne zman ölçülüyo?
slm, maalesef pazar akşamı evde düşük yaptım. cumartesi akşamından adet sancısı gibi sancım ve hafif kahverengi kırmızı kanamalrım oldu. ama pazar akşam ağrım biraz daha arttı ve evddüşük yaptım. hemen hastaneye acile koştuk. doğumhanede hemşire kontrol etti ve düşmüş dedi. sabah doktor geldi kontrol etti. bişey yok ama temizleyelim dedi. ama ne temizleme. ne bi uyuşturucu iğne yaptı ne bişey. resmen etimi kopardı. kısa sürdü ama beni sonrasında tansiyonumu acıdan düşürme ve bayıltmaya yetti. 2 gece hastanede kaldım. haftaya kontrolüm var. sizlere sağlklı gebelikler ve sağlılı çocuklar dilerim. allah hepinize yavrularınızı bağışlasın. allaha emanet olun.
11. ve 14. haftalar arasında ölçülüyor diye biliyorum belki seni bi kaç hafta sonraya çağırabilir cnm
slm canım senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu? senle tarihlerimiz aynı damerak ediyorum..
kızlar aynı durum sizde de var mı? ben özellikle sabahları çok nefes nefese kalıyorum çok çabuk yoruluyorum. mesela bugün kahvaltı hazırlarken bile birkaç kez dinlenip tekrar devam ettim en son eşime devrettim uzandım. gün içinde olmuyor sadece sabahları oluyor. dr uma sormayı unuttum bu durumu. aç olduğum için şekerim falan düşüyor da ondan mı acaba?