Maşallah hepsine yaa :))
Buarada başıma ne geldi benim doktorum ayrılmış dünya hastanesinden doğumevine geçmiş şansıma...arkadaşın tavsiyesiyle acıbademe kaldım yine..tedirgindim ama Dr.u sevdim inşallah iyi olur...
Buarada doktor ceviz, pekmez, kuruüzüm, muz, bal bebeğe kilo yapar dedi kızlaaaaar çok yiyin bunları :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maaşallah canım.İnşaallah sonuna kadar hep iyi haberlerini alırız yavrularımızın :)
benim bu ikinci gebeliğim canım.Bende senin gibi yendiğim ay hamile kaldım kızıma ve çok şükür normal doğurdum.Şimdi ikiz olduğu için normal olacagını pek sanmıyorum.Yinede belli olmaz.Ben 19 yaşında evlenmiştim ve çocuksu bi insandım acaba diyorum o yüzden mi başıma geldi.Çok zor günlerdi neyseki geride kaldı çok şükür.
Canım bi çok şey etkiliyor ben de çocuksu yapıdayım ama normal doğumuna Çok sevindim bana da umut olur inşallah
Ya Settar
Kizlar bebisleriniz cok tatli masallah :)) yerim ben onlari :)) elevite baslayan varmi aranizda?
inşaallah canım.Çatır çatır doğurdum dersin
Amin canim :)maaşallah canım.İnşaallah sonuna kadar hep iyi haberlerini alırız yavrularımızın :)
Bendeee.amin :)Hepimizin.kuzulara maşallah Rabbim korusun hepsini:) çok sağol canım öyle mutluyum ki daha çok çirkinler ama çok seviyorum ben onuuu:) inşallah sağlıklıca kucaklarımıza da almak nasip olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana decavit verdi canim miltivitamin ve mineral yaziyo uzerinde 1 gun al 1 gun alma dediKizlar bebisleriniz cok tatli masallah :)) yerim ben onlari :)) elevite baslayan varmi aranizda?
Canim ya oyle dusunme yinede en iyisini Allah bilir testler yanilabilir.bizimde garantimiz yokki en dogrusu bol bol dua etmek hayirlisini istemek..Keşke ben de doktordan güle oynaya gelseydimense kalınlığı üst sınırın 2 katı çıktı öylece kaldım Dr kapısında ikili test verdim ama o da yüksek risk çıkacak ense kalınlığından dolayı çarşamba sonucu alıp tekrar Dr gitcem
Keşke ben de doktordan güle oynaya gelseydimense kalınlığı üst sınırın 2 katı çıktı öylece kaldım Dr kapısında ikili test verdim ama o da yüksek risk çıkacak ense kalınlığından dolayı çarşamba sonucu alıp tekrar Dr gitcem
Keşke ben de doktordan güle oynaya gelseydimense kalınlığı üst sınırın 2 katı çıktı öylece kaldım Dr kapısında ikili test verdim ama o da yüksek risk çıkacak ense kalınlığından dolayı çarşamba sonucu alıp tekrar Dr gitcem
Kizlar bebisleriniz cok tatli masallah :)) yerim ben onlari :)) elevite baslayan varmi aranizda?
doktorumun yüz ifadesi değişti birden kalp atışını bile 3 sn dinledik yarıda kesti bişey farkettiğini anladım kafam karıştı resmen dilim tutuldu bişey soramadım söyleyemedim
inş korkulacak birşey yoktur ve testlerin temiz çıkar. dğer verdi mi kaç çıktı ense kalınlığı?
doktorumun yüz ifadesi değişti birden kalp atışını bile 3 sn dinledik yarıda kesti bişey farkettiğini anladım kafam karıştı resmen dilim tutuldu bişey soramadım söyleyemedim
Hiç bir şey olmaz canim korkma.
Hiç guvenilir degil bu test ama doktorlar görevlerini tam yapmak adina yapiyorlar bu testleri.
Ben de pztsi gidicem. Ne derse desin dememis gibi davranicam.
pek çok kez ölçtü 5 den 4 e kadar çeşitli değerler çıktı ortalaması 4.87 dedi ikili testde risk yüksek çıkacak sadece zaman kazanmak için yaptırıyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?