geçmiş olsun bence de kötüyü çağırma ama ihmal de etme. acile falan gitsen ilgilenmezler mi. ağrı ve leke devam ediyor mu
ya normal sekilde akıntım vardı dünden beri cok afedersiniz ama kupkuruyum.leke daha gelmedi.agrı su an belimde var.yatınca da sol tarafımda oluyor . dr u aradım hemşiresiyle konuştum gel dedi yoğun biraz bekleyebilirsin ama randevun olmasa da tabi bakar sonuçta gebesin dedi.12 gibi orda olacağız.ya bide hani sık idrar şikayetlerimiz vardı ya 2 gündür yok , oysa cok su içiyorum ama idrar sıklığı yok.
Ben 12+1 deyim tam gaz devam bulantım kusmam.Ama dediğin gibi bebişlerimizin varlığını hissedebiliyoruz bu şekilde :) Bugün ense kalınlığına bakılır ve ikili test yapılır size.İnşaallah sağlıklı haberlerini alırsın canım.
Ooo sen yarın bir gün cinsiyeti bilem öğrenirsin :)) şuan gidiyoruz inşallah her şey yolundadır canım cok sağol:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cinsiyetlerini söyledi doktorumuz kesin olmamakla beraber.Biri kız biri erkeğe benziyormuş :) Sende sor bakalım belki söyler :)
Amin canim haklisin valla :)
Hadi hayirli olsun canim hayirli evlat olsun gerisi bos.icin rahatlamistir artik insallah..
Sanada gecmis olsun tatlim.ne guzel bi duygu dimi yarinda ben gidicem sabirsizliktan oluyorummm :)
Kizlar dun beni bir saglik sigortasindann aradilar yatakta tedavi alinirsa yaklasik 1000 tl civari dogum anlasmali hasstanelerinde indirimli oluyormus, bayindir icin fiyat sordum 2950 ye geliyor indirimli fiyati, acibadem icin 4500 civari idi. Bu arada muayne ucretleride 121 lr. Kararsiz kaldim alip almamakta sanki bayındir icin fiyat uygun geldi gibi
Gecmis olsun canim hayirli haberlerle gel insallahgünaydın kızlar malesef moralim çok bozuk , sabaha kadar sol tarafımda kasık üstü bi yer ağrıdı.her döndüğümde hatta dönmeden bile hissettim. sabahta kalkdım dedim randevu alayım maalesef boş yer yoktu yarım saate drumu arayıp randevu alamadım ağrım var gelsem bakarmısınız diyecem. az önce tuvalete gittim peçeteme pembe leke geldi.ağzıma almak istemiyorum ama galiba bişe oldu. dua edin bana
günaydın kızlar malesef moralim çok bozuk , sabaha kadar sol tarafımda kasık üstü bi yer ağrıdı.her döndüğümde hatta dönmeden bile hissettim. sabahta kalkdım dedim randevu alayım maalesef boş yer yoktu yarım saate drumu arayıp randevu alamadım ağrım var gelsem bakarmısınız diyecem. az önce tuvalete gittim peçeteme pembe leke geldi.ağzıma almak istemiyorum ama galiba bişe oldu. dua edin bana
Shimarik canim ben bi de biyoloji ogretmeniyim bilio musunnnbebisim beni oyuncak etti cahil etti bildigim tum biyo bilgilerimi altust etti valla yani o derece minik sipa
Fiyati veren acıbadem sigorta, normalde muayne ucretleri 270 kusur iken bunla muaynelerde 120 ye gelecekmis. Dogumdada indirim olacakmis bilmiyorum ama banada mantikli giibi geldiBence gayet uygun
Ama tabi guvenilirligini sorgulamak lazim sigorta sirketi bilindik bir sirketse gayet iyi olur.
Benim arkadasim bayindirda 5000i gecicek sadece dogumu
Canım benim akıntım ve ağrılarım regl günümde artıyor sonrası normal ağrı ve ara ara akıntıyla geçiriyorum senin de regl günün olabilir mi?ya normal sekilde akıntım vardı dünden beri cok afedersiniz ama kupkuruyum.leke daha gelmedi.agrı su an belimde var.yatınca da sol tarafımda oluyor . dr u aradım hemşiresiyle konuştum gel dedi yoğun biraz bekleyebilirsin ama randevun olmasa da tabi bakar sonuçta gebesin dedi.12 gibi orda olacağız.ya bide hani sık idrar şikayetlerimiz vardı ya 2 gündür yok , oysa cok su içiyorum ama idrar sıklığı yok.
Canım benim doktora mı gidion sen mındıkın fotosunu koyar mısın teyzesi benimkiyle aynı ya göreyim bebişimiz ne kadar olmuşOoo sen yarın bir gün cinsiyeti bilem öğrenirsin :)) şuan gidiyoruz inşallah her şey yolundadır canım cok sağol:)
Harika olmuş ya ellerine sağlık çok heveslendim ama beceremem kesin :) Rabbim giydirmeyi de nasip etsin inşallah:) kız cicileeş her zaman ayrı bi güzel ama sanki oğlum olacak gibiii..hayırlısı olsun tabi ama hayırlı sağlıklı bi kız da fena olmaz hani
İnanmıyorum yaaaa çok şanslısın MAŞALLAH:)) hep hayalim bi kızımız bir oğlumuz olsun ilki kız olsun abi baskısı olmasınsorcam ama benim doktorum.çok garantici haftasını bile zor söylemişti inşallah söyler yaa heyecan dorukta:)
günaydın kızlar malesef moralim çok bozuk , sabaha kadar sol tarafımda kasık üstü bi yer ağrıdı.her döndüğümde hatta dönmeden bile hissettim. sabahta kalkdım dedim randevu alayım maalesef boş yer yoktu yarım saate drumu arayıp randevu alamadım ağrım var gelsem bakarmısınız diyecem. az önce tuvalete gittim peçeteme pembe leke geldi.ağzıma almak istemiyorum ama galiba bişe oldu. dua edin bana
ya normal sekilde akıntım vardı dünden beri cok afedersiniz ama kupkuruyum.leke daha gelmedi.agrı su an belimde var.yatınca da sol tarafımda oluyor . dr u aradım hemşiresiyle konuştum gel dedi yoğun biraz bekleyebilirsin ama randevun olmasa da tabi bakar sonuçta gebesin dedi.12 gibi orda olacağız.ya bide hani sık idrar şikayetlerimiz vardı ya 2 gündür yok , oysa cok su içiyorum ama idrar sıklığı yok.
Hehehe canım benim de öyleydi hiç haberim yokmuş malesef vajinismus olunca bayagı tanışmak gerekiyor ben de tanışalı bir yıl oldu
Ya Settar
kızlar iki gün önce ikili testimi yaptırdım sata göre 12 haftalığım ama bebişim 12+5 çıktı ultrasonda ense kalınlığıda 1.3 çıktı kan sonuçlarını salı gününe alıcam.
ayrıca çok net bi şekilde erkek olduğunuda gördük :))
Of off , çok zor işin umarım en kısa sürede geçer gider.. Hem çalışıp hem bu bulantılarla başetmek çok zor gerçekten yaa..Günaydın...tam geçti evet derken dün gece saat 11-4 arası paso çıkarttım uykunun ortasında bi.geldi lavaboya bile yetişeedim yazık eşim temizledi ortalığı1 gün geçti sandım..meğer o bir gün ''mutlu hamilelik nasıl yaşanır''ın fragmanıymış sabah yine berbat bulantılarla kalktım geçmemiş
Günaydın...tam geçti evet derken dün gece saat 11-4 arası paso çıkarttım uykunun ortasında bi.geldi lavaboya bile yetişeedim yazık eşim temizledi ortalığı1 gün geçti sandım..meğer o bir gün ''mutlu hamilelik nasıl yaşanır''ın fragmanıymış sabah yine berbat bulantılarla kalktım geçmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?