iyi akşamlar arkadaşlar..
akşam muayene oldum ve derin bir nefes aldım bi süre yetecek kadar :) sata göre 12+5 ultrasona göre 13+1. 2 günlük farkımız devam ediyor :) boyumuz 7.2 cm olmuş. çikolata yemeyi unuttum ama inanılmaz hareketliydi. dr "bakın sizinki dans ediyor" diye takıldı. eller kollar oynuyordu sürekli. bi arada popoyu dikti havaya:) sonra birden sırt üstüne geçti falan...cinsiyetimiz net değil. kıza benzettim ama kesin değil bi sonraki muayenede söylerim dedi. yani 1 ay sonra. ense kalınlığı 1.4 yani normal çok şükür. burun kemiği de iyi dedi. çok şükür herşey yolunda inş böyle devam eder. herkese sevgiler :)))
Kızlar nasılsınız kaç kilo aldınız ben 4 kilo aldım şimdiden frenlemeye çalışıyorum ama ödem çok bende sanki yemiyorum o kadar aslında
hayırlı olsun canımm maşallahh rabbim cinsiyetini de gönlüne göre versin sağlıklı nurtopu gibi bebişin olsun inşallahhbende ikili testimi haftaya salı öğrencem inşallah meraktan çatlıyorumm cinsiyet için
Amin canim cok sagol.ben yine halime sukrediyorum daha kotu olan arkadaslara Allah sifa versin..
Bende varim.ozellikle aksamlari midemde gaz birikiyo.geceleride bagirsaklarim cok hareketli oluyo bazen uyuyamiyorum wcde bile cikaramiyorum cunku
Gunaydin tatlim :)
dün benim de inanılmaz bir sancım oldu böbreklerim ve karnımda nefes alamadım.. int.baktığım kadarıyla bebiş büyüdükçe organlara baskı yaparmış
çok korktum ,bütün gün acabalarla yaşadım.
enfeksiyon var bende de dr.ilaç vermedi bol su iç nerdeyse tüm hamilelerde var dedi..,
akşam evin yanında hastaneye gittim bebişimi gördümmmmmm
sıpam sırt üstü yatmış keyfi yerinde minnacık kalbide atıyordu hamdolsun rahatladım..
haziranın 10 nuna kadar şimdi biraz daha rahatım ..
1 ay aralık çok uzun yahuuuu
Cok guzeller yaparim ben bunlardan elim alisiyo yavas yavas :)
elifcim gözün aydın canım. dr nereye gidiyorsun ? usg 3 boyutlumu? benim gittiğim hastanede usg 3 boyutu değil, hiçbir şey anlamıyorum, değil dansını hoplamasını zıplamasını görmek, bebeği bile zor seçiyorum, o kadar hızlı bakıyor ki dr görüntü devamlı değişiyor:)
ay bendede var kasık ağrısı.hemde idrarımda enfeksiyon vardı. doktor düşük olmasın die progestan vermişti.enfeksiyona sonra bakarız demişti. progestanı bıraktırdı ama enfeksiyonu sormayı unuttum. acaba ondanmı kasığım ağrıyor. hamile kalmadan öncede enfeksiyon vardı hatta o ay ondan hamile kalamadım. sonraki ay hamile kaldım ama idrarda yine enfeksiyon çıktı.neden böyle sık sık oluyorki bu anlamadım.bidahaki kontrolümde 20 haziran daha çok var. acaba beklemeyip gitsemmi şimdi korkmaya başladım.
canım bende de bir ara çıkmıştı enfeksiyon. evet bol bol su içmek gerekiyor. bir de doktor bana bol bol portakal suyu iç ve günde 7-8 tane yaban mersini ye demişti. c vitamini iyi geliyormuş enfeksiyona, aklında bulunsun.
ayyyy evet yaaa ne alttan ne üstten hiç beceremem iğrenirimdedoğum yapan arkadaşlarımda son aylarda ben seni görürüm gazın olacak tutamıcan zaten deyip dalga geçiyorlar
aaaa ininmıorum bende kendimi tek zannediodum:) ininki doktora ya da başka birine durumumu anlatınca benle dalga geciorlardı. bende insanlar gibi soda icip rahatlamayı istemişimdir. ama bana daha da sıkıntı girer sonra kalbim bile sıkışmaya başlar sıkıntıdan, şükür yalnız değilim :)
Kızlar nasılsınız kaç kilo aldınız ben 4 kilo aldım şimdiden frenlemeye çalışıyorum ama ödem çok bende sanki yemiyorum o kadar aslında
dün benim de inanılmaz bir sancım oldu böbreklerim ve karnımda nefes alamadım.. int.baktığım kadarıyla bebiş büyüdükçe organlara baskı yaparmış
çok korktum ,bütün gün acabalarla yaşadım.
enfeksiyon var bende de dr.ilaç vermedi bol su iç nerdeyse tüm hamilelerde var dedi..,
akşam evin yanında hastaneye gittim bebişimi gördümmmmmm
sıpam sırt üstü yatmış keyfi yerinde minnacık kalbide atıyordu hamdolsun rahatladım..
haziranın 10 nuna kadar şimdi biraz daha rahatım ..
1 ay aralık çok uzun yahuuuu
canım ben ilk medicanaya gittim. son 2 muayenedir de koruya gidiyorum dr dan çok memnun kaldım heralde devam edeceğim. 3 boyutluyu denedi dün net görüntü alamadı daha üç boyutlu için küçük dedi normal usg ye geçti. valla o kadar netti ki canım kızım bile gördü kol bacak hareketlerini. hatta bi ara bi ayağını bi ayağının üstüne atmış, kızım: " aa bacak bacak üstüne atmış kardeşim" dedi :) dr en az 10 dk ayırıyor muayeneye. 10 dk da normal konuşuyoruz. ölçümleri yapacağı zaman ekranı donduruyo orda da gösteriyo tek tek kafası şu gözleri şunlar vs diye. burun kemiği bile çok net belliydi profilden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?