Beeeen! Evimin kokusundan tiksiniyorum yaa,, tütsü falan alıcam ne bu böyle..
Bu durumda olan var mı?
gözün aydın canım süper :)) aynen ben de dün gittim bi dahakini 26 hazirana aldım. çoooook uzun hiç gelmicek bi tarih gibi geliyo bana :))
canım bende geçen günde unuttum dediğin gibi kahvaltı yapmamla çıkarmam bi oldu sonra 5 kere daha çıkardım. bugünde unuttum ama şimdilik bi sıkıntı yok umarım olmazda ya. inaniki doya doya su içmeyi, yemek yemeyi kahvaltı yapmayı özledim ya. hayırlısıyla hamilelğin tadını almaya başlasaydık bi
Aynen cok ozledim. Agzimin tadi yavas yavas kendine geliyor gibi az bulantim olsunzorla yiyorum.bide ilaci sabah erken icince bulanti baslamadan engelliyorum daha cok faydasini ggoruyom:)
Hastaneyi aradim simdi gecen cuma kan vermistim cikmis sonuclar hemsireler doktora gosterdi sonucumu normalmis ikili test sonucum oranini demediler ama normal demis doktor hemsirelerine icim rahatladi. Bidaki konttrolum 23 haziranmis ben nasil dayancam gormeden(
bende dün öğrendim sonuçlarımı herşey iyi dedi doktorum cumarteside ben sonuçları alıp doktora gidicektim randevuda almıştım ama sonuçlarımı telden öğrendim gitsem bana kızarmı ki ama ben bebeğimi görmek istiyoruuuummmmmayrıca konyaya gidicez yarın 1 hafta ordayız bebişimi görmeden gideme ki
Gunaydin kizlaaar.guzel bir gun gecirmenizi diliyorum.bulantisiz ve sorunsuz...
canım bi de sende gaz sorunu oluyormu. ya ben 10 haftalığım ama karnım rahat 5 aylık . en ufak bişe yediğimde o kadar çok şişiyorki anlatamam. benim hamile kalmadan öncede sindirim sorunum vardı. şimdi dahada arttı resmen. iki yemek arasından en az 5-6 saat gecince sindiriyorum. acıkıorum aslında ama karnımın şişinden yiyemiyorum
Gunaydin kizlaaar.guzel bir gun gecirmenizi diliyorum.bulantisiz ve sorunsuz...
Canim bende bi ara olmustu gaz siskinlik.. gegirme oluyor simdide.. en tiksindigim seyi kendim yapiyorum. Aksamlari cok sisiyor karnim sabahlari biraz daha inmis oluyor. Bendede sindirim sorunu var doktor az ve sik ye dedi. Oyle yapmaya calisiyorum.
Normalde kontrolum pzt.gunuydu ama dayanamadim bugün hafif bel ve kasık ağrım var diye acile gidelim dedik bebisimizi gorelimgittik dr.iyi dedi icimize su serpildi..darısı sizlere ve pzt.gunu gireceğim ikili taramaya
canım benim sorunumda geğirememe zaten. bende geğiremem gibi bi sıkıntı var. o yüzden hayatta asitli içemem hemen kalbim sıkışır. keşke geğiribilsem rahatlardım
Normalde kontrolum pzt.gunuydu ama dayanamadim bugün hafif bel ve kasık ağrım var diye acile gidelim dedik bebisimizi gorelimgittik dr.iyi dedi icimize su serpildi..darısı sizlere ve pzt.gunu gireceğim ikili taramaya
ay benim gibi biri daha varmış.geğirme nedir bilmem desem bana inanır mısınız. hiç geğirdiğimi hatırlamıyorum. insanlar rahatlamak için soda içer ben içince daha da şişiyorum :)
iyi akşamlar arkadaşlar..
akşam muayene oldum ve derin bir nefes aldım bi süre yetecek kadar :) sata göre 12+5 ultrasona göre 13+1. 2 günlük farkımız devam ediyor :) boyumuz 7.2 cm olmuş. çikolata yemeyi unuttum ama inanılmaz hareketliydi. dr "bakın sizinki dans ediyor" diye takıldı. eller kollar oynuyordu sürekli. bi arada popoyu dikti havaya:) sonra birden sırt üstüne geçti falan...cinsiyetimiz net değil. kıza benzettim ama kesin değil bi sonraki muayenede söylerim dedi. yani 1 ay sonra. ense kalınlığı 1.4 yani normal çok şükür. burun kemiği de iyi dedi. çok şükür herşey yolunda inş böyle devam eder. herkese sevgiler :)))
ay benim gibi biri daha varmış.geğirme nedir bilmem desem bana inanır mısınız. hiç geğirdiğimi hatırlamıyorum. insanlar rahatlamak için soda içer ben içince daha da şişiyorum :)
günaydın cnm çıkartamıyoruz malesef işyerinde biryerlerim pişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?