Kizlarr selamlar bende insallan aralik annelerinden olucam bisi sormak istiyorum asagi yukari hepimiz ayni haftalardayiz bebeginin cinsiyetini öğrenen varmi :-( hepinizi öpüyorum bebişlerinizi sağlikla kucağiniza alin insallah
tövbe estağfurullah şu alanya’ya geldiğimden beri bi mutsuzluk bi sıkıntı kendim ettim kendim buldum diyorum
ya settar
Kizlarr selamlar bende insallan aralik annelerinden olucam bisi sormak istiyorum asagi yukari hepimiz ayni haftalardayiz bebeginin cinsiyetini öğrenen varmi :-( hepinizi öpüyorum bebişlerinizi sağlikla kucağiniza alin insallah
ense de iyiymiş, dr dediğin gebeyi rahatlatacak pimpirtmeyecek yaaaa. ben ilk gebeliğimde 33 yaşındaydım, 1900lü bir değer çıkmıştı. dr dediki kızım 30dan sonra normal bu değerler gayet güzel. işte bu.
Doktor kadar bilemeyiz tabii ama bence değerin normal yani.. Hiç gerek yok üçlüdür vs.. 30 un üstüysen hele gayet normal yani..
İçimi ferah tutmaya çalışıyorum ama olmuyor.. O kadar inançlı ben inanmadığım bir teste bırakıyorum kendimi.. Çok zor... Yaşım 32 ama bebek tüp... Çok büyük uğraşlarla can buldu
Senin Dr 1/1607 ye orta risk diyorsa şayet ben 1/37 ile komaya girebilirim
kontrollerin arası uzun olunca vakit de endişe de geçmek bilmiyor değil miNormalde kontrolum pzt.gunuydu ama dayanamadim bugün hafif bel ve kasık ağrım var diye acile gidelim dedik bebisimizi gorelimgittik dr.iyi dedi icimize su serpildi..darısı sizlere ve pzt.gunu gireceğim ikili taramaya
maşallah bebişineiyi akşamlar arkadaşlar..
akşam muayene oldum ve derin bir nefes aldım bi süre yetecek kadar :) sata göre 12+5 ultrasona göre 13+1. 2 günlük farkımız devam ediyor :) boyumuz 7.2 cm olmuş. çikolata yemeyi unuttum ama inanılmaz hareketliydi. dr "bakın sizinki dans ediyor" diye takıldı. eller kollar oynuyordu sürekli. bi arada popoyu dikti havaya:) sonra birden sırt üstüne geçti falan...cinsiyetimiz net değil. kıza benzettim ama kesin değil bi sonraki muayenede söylerim dedi. yani 1 ay sonra. ense kalınlığı 1.4 yani normal çok şükür. burun kemiği de iyi dedi. çok şükür herşey yolunda inş böyle devam eder. herkese sevgiler :)))
amin canım, Allah senin de bebişine sağlık versin :)Kizlarr selamlar bende insallan aralik annelerinden olucam bisi sormak istiyorum asagi yukari hepimiz ayni haftalardayiz bebeginin cinsiyetini öğrenen varmi :-( hepinizi öpüyorum bebişlerinizi sağlikla kucağiniza alin insallah
oyyyyy maşallahBen iki gün önce gittim kontrole.12. haftamdayım şuan.Benim ikizim olucak inşaallah.Biri kıza biri erkeğe benziyo dedi ama sadece benziyo.Bir ay sonra netleşirmiş.
Tabikide ben bulanti ilaci icmedigimde hala cikariyorum. Bugun yemek yaparken oyle bulanti geldiki gozlerimde karardi istifar etmeye calistim midede bisey yok zaten. Gecsin artik. Normal hayati ozledim. Acayip sekilde karpuz yiyorum su pek icemiyorum karpuzun suyuyla yasiyorum.
kontrollerin arası uzun olunca vakit de endişe de geçmek bilmiyor değil miçok şükür içini rahatlatıp gelmişsin :) inşallah ikili tarama sonuçların da seni mutlu eder canım :)
maşallah bebişinebu güzel haberler bir süre götürür seni :) tabii o süreye dair ilk günkü gibi sabırlı olamıyoruz ileriki günlerde :) ben de geçen hafta gittim bir ohhh dedim, şimdi rahat rahat beklerim artık dedim. 1 hafta geçti ve bişeyler dürtmeye başladı şimdiden :) başka bir yere m,i gitsem bu arada diye
amin canım, Allah senin de bebişine sağlık versin :)
oyyyyy maşallahhem ikiz hem biri kız biri erkek, harikaaaa... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)
Amin canım.İnşaallah sende sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.Senin kaçıncı haftan belli mi cinsiyeti?
Canım ya.., zaten hep tevekkül ediyorum, bak ezan okunuyor yine dua ettim... Ama hiç aklımda yokken huzurum kaçtı. Neticede Allah'ın bildiği birşey. Elimizden dua dışında birşey gelmiyor ama olmuyor işte, zaten hassasım daha da kötü oldum ...
Buzdolabına hiç yaklaşmıyorum düşman gözüyle bakıyorumBeenn . Daha az önce eşimin buzdolabını açıp kapatmasıyla çıkarmam bir oldu
Kokular kokular sokak o kadar pis kokuyor ki çıkmıyorum hiçTabiki ben koku hassasiyetinde bir numarayim
Canım balkona yerleştim ben masayı kaldırdım serdim kilim attım minderleri üstüne içeri girmiyorumBeeeen! Evimin kokusundan tiksiniyorum yaa,, tütsü falan alıcam ne bu böyle..
Bu durumda olan var mı?
güzel şeyler düşün canım pozitif ol sıkıntımız bebişlerimizide etkiliyor
Oğlumun sonuçlarını aldım dün. Ordaki değerlerle karşılaştırayım diye. Yalnız kafam karıştı. Orda kombine risk ve ikili test değerleri ayrı verilmiş. ikili testte kombineye bakılıyo diye biliyorum. O da 1/10.000'den küçük çıkmış. Ama bu ikili test dediği ne ola ki?
Emin ol aynı endişeyi ben de taşıyorum. Hele oğlumun sonuçlarıyla kıyasladıktan sonra....
Ben iki gün önce gittim kontrole.12. haftamdayım şuan.Benim ikizim olucak inşaallah.Biri kıza biri erkeğe benziyo dedi ama sadece benziyo.Bir ay sonra netleşirmiş.
maşallah bebişinebu güzel haberler bir süre götürür seni :) tabii o süreye dair ilk günkü gibi sabırlı olamıyoruz ileriki günlerde :) ben de geçen hafta gittim bir ohhh dedim, şimdi rahat rahat beklerim artık dedim. 1 hafta geçti ve bişeyler dürtmeye başladı şimdiden :) başka bir yere m,i gitsem bu arada diye
bakalım haftaya gittiğimizde 12+3 olucaz belki bizede cinsiyet söyler doktor tek tumurta ikizi olduğu için ikiside aynı olucak bakalım çok merak ediyorum ben yawwwww
evet canım aynen öyle. ben de dünden beri rahatladım biraz ama muayene günleri yaklaştıkça gerim gerim gerilirm yine:) hareketlerini hissetmeye başlayınca dahat rahat olucaz emin ol. bana 1,5 ay sonra hissedersin dedi ama o kadar süreceğini sanmam. 2. gebelikler 16. haftada hissedilmeye başlıyormuş. 3 haftaya hissederim inş :)
ayyy inşallah canım yaaa, benim çok ihtiyacım var o hareketleri hissetmeye. ne bir mide bulantısı ne başka bir şey. böyle belirti falan olmayınca daha zor geçiyor vakit. doktordan doktora ikna ediyorum kendimi hamile olduğuma. sadece biraz göbeğim çıktı belirtiden sayarsak, o da bebekten mi yemekten mi belli değil
Maşallah annesiiiii...darısı bize inşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol canimm
Gozun aydin canim darisi bize insallah..
Thnx tatlim :)
Sagol canim acemi isi bu kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?