- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
- 198
vuuune çabuk büyüyolar yaaa
![]()
Aynen canım hayırlısıyla doğsunlar inşallah
Ya Settar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vuuune çabuk büyüyolar yaaa
![]()
Keyif yapiyo tabi babasi anlamaz :)
Neden komik olsun canim.benim basima gelmedi hic oyle bisey.yasayan varmi bilmiyorum..
Aminn canim ne kadar icten ve guzel bu dua..
Ya Settar
kesinliklee çok tatlıı.bak şimdi keşke alsaymışım demeye başlıcamkızada gider oğlanada walla
aaa evet canım kıza da gider erkeğede keşke alsaydın çok şirin sarı civcivm benim
biraz arastirdim, oluyormus ama bizim haftaya göre erkenhani göbek ciktikca karin gelirdikce, göbek deliğide gerildiği için agriyormus
Ya Settar
aaa evet canım kıza da gider erkeğede keşke alsaydın çok şirin sarı civcivm benim
güle güle giydir canımmm .belki tekrar gelirrbide kaç aylık olanından aldın.
masallah neguzel bu ılerden gerıden gelme olayı neye baglı oluor yeme ıcme oluptamı buyuyor nasıl öle oluor bılgınız varmı?
Kızlar doktordan geldim yeni tahlillerim iyi çıkmış
kuzunun biri fıkır fıkırdı maşallah hopluyodu diğeri ellerini oynatıyorduuu sadece ayyy çok mutlu oldum öle hareketli görünce
teyzeleri gittik geldik çılgınlar gibi kalbi atıyor ama tembel anladığım kadarıyla çikolata yedik ama zıplamadı minnak :)![]()
kızlar şimdi doktordan geldim. miniğim hareket ediyodu. gelişimi gayet güzelmiş çok şükür.bulantı için emedur verdi. metpamit kullanıyodum.oda geçirmezse dramomine dedi. başkada bulantı hapı yok zaten dedi. en çok 8 haftada artar bulantılar dedi..8+4 üm bugün. çok mutluyum
inşallah sizlerde görürüsünüz kıpraştığını
![]()
Bazen düşünüyorum, hatta dün eşime de söyledim. Allahım, bize sen ne güzel bir hediye verdin. İkimizin aşkının bir parçası, içimde büyüyor, doğacağı günü bekliyor. Bu resmen bir mucize. Ne kadar şanslıyız diyorum, dusunuyorum, cok mutlu oluyorum :):) hayatta en cok sevdigim kisiye ve kendime benzeyen, bizden baska kimseye ait olmayan, caresiz, korunaksiz minicik bir kalp. Allahim hepsini korusun, kotu gozlerden, en ufaktan buyuge tum kazalardan. Karsilatina dogumlarindan itibaren iyi insanlar ciksin, her isleri yolunda gitsin ve hep saglikli olsunlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkes bebeğini gördü canım çekti benimde. Bende görmek istiyorum. Benimki de takla atsın, zıplasın, uyusun, merhaba deyip el sallasın
Çok özendim valla. Pazartesiye kadar nasıl bekleyeceğim ben
Hepinizin bebeklerinin iyi olduğuna çok sevindim. İnş Allah hep böyle güzel, mutlu olarak çıkalım kontrollerimizden.
![]()
al bendende o kadar...bende istiyoruuuummmm..üstelik kontrol 7 haziranda ama sanırım bekleyemicem![]()
Aminnnnn inşallah...
Bnm dr hayatına devam et dedi. Genelde dinlen dedi. Wc ve yemek için kalkabilirsin karnını kasma sadece dedi. Banyo bu arada hep ayakta yapmak gerekiyormus gebelikte. Enfeksiyon olmasın diye![]()
Seninki ne durumda, geçmiştir umarım
adananın neresinden canım bende adanadayımmm
Bazen düşünüyorum, hatta dün eşime de söyledim. Allahım, bize sen ne güzel bir hediye verdin. İkimizin aşkının bir parçası, içimde büyüyor, doğacağı günü bekliyor. Bu resmen bir mucize. Ne kadar şanslıyız diyorum, dusunuyorum, cok mutlu oluyorum :):) hayatta en cok sevdigim kisiye ve kendime benzeyen, bizden baska kimseye ait olmayan, caresiz, korunaksiz minicik bir kalp. Allahim hepsini korusun, kotu gozlerden, en ufaktan buyuge tum kazalardan. Karsilatina dogumlarindan itibaren iyi insanlar ciksin, her isleri yolunda gitsin ve hep saglikli olsunlar.
güle güle giydir canımmm .belki tekrar gelirrbide kaç aylık olanından aldın.
0 3 aylık vardı en küçük onu aldım . zaten cabuk büyüyolar![]()
Kizlar doktordan geliyorum ikili test icin gitmistim. Bebegim baya buyumus baya hareketliydi eli agzinda gibi duruyodu. Doktor cinsiyet tahminide yapti%99 erkek dedi. Ben kiz hissediyodum. Hep kiz seylerine bakiyodum isim bile kiz bulmustum Narin koycaktim. Ama erkek dedi. Tum hayallerim degisti :)) saglikli olsunda yerim ben onu :))) 3 haftadir gormuyodum 6.46 cm olmus suan 11+6 yim gayet iyiymis herseyiii :)))