hiç bu kadar sevinmemiştim daha önce :) balkonu yıkıyor şimdi oraya hazırlıcak masayı ohh gel keyfim gell :))
Valla işi bulmuşşun shimarik ohhhhh maşallah keyfine bakk :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bu kadar sevinmemiştim daha önce :) balkonu yıkıyor şimdi oraya hazırlıcak masayı ohh gel keyfim gell :))
Tabi canım. Daha çok erken ama ultrsonda fıldır fıldırlar maşallah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Masallah canim kuzulara :)Kizlar bu gecen cumaki resimleri bebislerin
Gozun aydin canim firsatini bulmusken calistir bol bol :)hiç bu kadar sevinmemiştim daha önce :) balkonu yıkıyor şimdi oraya hazırlıcak masayı ohh gel keyfim gell :))
İyyyyBir de youtube da falan baking soda gender test diye bir şey yapıyorşar. İdrar ve toz sodayı karıştırıyorlar. Köpürürse erkek, köpürmezse aonuç kız oluyormuş
Masallah canim benim :)kızllllaaarrrrrrr biz geldiiikkkkkk drdeydik bu sabah bebişim taklalar atıyor
dr kıza benziyor dedi 16. haftada tam kesin görünürmüş![]()
Buda benim bebegim, daha cinsiyeti ögrenemedik. 12 +6
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah canim kuzulara :)
Gozun aydin canim firsatini bulmusken calistir bol bol :)
İyyyy
Masallah canim benim :)
Masallah canim ogreniriz insallah bende cok merak ediyorum :)
Off seninki çok daha ağır bir vaka. Ben de hiç istemyorum evimden çıkayım. Haftada 2. Gitmek sinirlendiriyor beni. Kv le aram şu anda iyi. Her şeye elinden geldiğince yardımcı oluyor allah var. Dağ gibi ütülük vardı. Dün bizdeydi. Bi eve geldim hepsini ütülemiş :) onlara gittiğimde el pençe etrafımda kızım ne istersin iyi misin falan diye peşimden ayrılmıyor. Ben de seviyorum kvmi. Ama geçmişteki olayları da silemiyorum kafamdan. Bir de hala her şeyde bir fikri var ve genelde muhalefet. Kendini her konuda tel bilgili sanıyor. Eşim de çoğu zaman tartışıyor. Yine de iyisiyle kötüsüyle onlar da bizim bir annemiz. Eksiklikleriyle kabul ediyorum. Ama aşırı üstüme titremesinden de hoşlanmıyorum elimde değil:)Aynı benim de öyle. Takılan 2 bilezik. Onu da eşim evlenmeden kredi çekti. Onunla aldılar. Hem düğün masrafı yaparken hem de babasının borçlarıyla uğraştı. Hiçbir şey aldırmadım. çarşı marşı hak getire... Ben de çalışıyorum. Şimdi bile kendime bir şey alınca olay oluyor resmen. Her akşam kv evindeyim. Kendi evimi otel niyetine kullanıyorum. Hafta sonu 1 günümü kendime, evimin temizliğine ayırıyorum o bile çok geliyor.Allah her şeyi kaldırabilene veriyor. 8 aylık evliyim. Eşim bile senin yerinde başkası olsa 10 kere boşanmıştı diyor. Ama insan alışıyor sanırım
![]()
tşkler cnm bende korka korka gittim şimdi biraz daha iyiyim folik asiti bıraktık 3 tane ilaç verdi 2li tarama testi için kanımızıda verdik 31inde sonuçlarla tekrar gidicez ensemizede baktı herşey normal dedi. etmez olurmuyum canım hepinizi iyi haberlerle bekliyoruuuzzzzz bebişimle![]()
aynı sorunu yasamıştım posta kutun dolmuş gedlen tüm bildirimleri sil, düzelecektir![]()
kızllllaaarrrrrrr biz geldiiikkkkkk drdeydik bu sabah bebişim taklalar atıyor
Dr kıza benziyor dedi 16. Haftada tam kesin görünürmüş![]()
Off seninki çok daha ağır bir vaka. Ben de hiç istemyorum evimden çıkayım. Haftada 2. Gitmek sinirlendiriyor beni. Kv le aram şu anda iyi. Her şeye elinden geldiğince yardımcı oluyor allah var. Dağ gibi ütülük vardı. Dün bizdeydi. Bi eve geldim hepsini ütülemiş :) onlara gittiğimde el pençe etrafımda kızım ne istersin iyi misin falan diye peşimden ayrılmıyor. Ben de seviyorum kvmi. Ama geçmişteki olayları da silemiyorum kafamdan. Bir de hala her şeyde bir fikri var ve genelde muhalefet. Kendini her konuda tel bilgili sanıyor. Eşim de çoğu zaman tartışıyor. Yine de iyisiyle kötüsüyle onlar da bizim bir annemiz. Eksiklikleriyle kabul ediyorum. Ama aşırı üstüme titremesinden de hoşlanmıyorum elimde değil:)
Insallah 3 hafta snra 3lü test için gitcem. Zaten 4 aya yaklasmis olacam artik söyler.
her gitmede korkuyo insan canım yaa ama onu orda sağlıklı görünce bizden mutlusu yokinşallahh test de güzel çıkarr
![]()
banyo yapmak iyi değil rahim mi açılıyomuş ne. ben gecen hamilelikte kahve lekelerle bas etmeye çalışırken banyo yaptım ve banyodan sonra kanamaya döndü.dr keşke yapmasaydın dedi ,düşüğe sebep oluyo. Rabbim meleğini korur inşallah
shımarık çım canım
çok fena imrendim yani maşşalaaahhh ALLAH bozmasın.ne güzel ilgi alaka..biz nişanlıyken doğmamış bebeğin kavgasını yaptı bnm k.v ...siz bana baktırmazsınız fln deyip.sanki çok sevecekmiş gibi.aramıyo bile walla.4 senelik evliyim evime 1 kez bile gelmedi...nerdeeee balkon yıkasınzaten gelmesindeeeee... he bide kişi kendiden bilirmiş işi misali zamanında oda eşimi göstermemiş kayınvalidesine elletmemiş bile
![]()
oyy sanırım o takımı bende biliyoruumm.e bebekte görmüştüm bayılmıştımda almaya cesaret edemedim.aslında çok umutluyum olacağına arada aklıma ne kadar endişe düşsede inanıyorum kucagıma alacağıma ama işte elim gitmiyo yinede. güle güle giydir cnm .zaten bizim bebeklerimiz kış bebeği olacağı için kadife setlere bakıyorum çok tatlılar.cinsiyetler belli olsun önermeye başlıcam hepsini sık kullanılanlara ekliyorum teeek tekk
eveeeet yaaa e bebekte ki o takım işte. harika şirin ama demi![]()
canım yaaa, doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum ama senin de sat.a göre ultrasonda bir hafta geriden mi geliyordu bebeğin? bende de durum aynı da merak ettim. dün doktora gittim sat.a göre 9+3, ultrasona göre 8 haftalık çıktı. iki hafta önce 7-8 gün gibi bir fark vardı sanki, şimdi 2 gün daha artmış gibi geldi. doktor bir sorunmuş gibi bahsetmedi gerçi ama tedirgin oldumbir de yine burada bir arkadaşın 1 haftalık farkı kapanmış gibi bir şey okuduğumu hatırlıyorum. sende durum nasıl? son zamanlarda gittin mi canım doktora? tabii hatırladığım kişi sen isen
![]()
heee bizimkide nişanlıyken bebek die tutturmaya başlamıştı farkındaysanız biz daha nişanlıyız bunları konuşmak için çok erken diye terslemiştim. şimdide pek umrunda olduğu söylenmez yani oğlunu arayıp sorar herşeyi doğuma teşerrif eder inş. aman zaten ayağımın altında dolanmasın sinir etmesin benisanırım hepimiz bu konudan dertliyiz
![]()
Bu arada tabloya adimi eklemissiniz çok tskler.
Doktoruma göre 7aralik dogum sanmistim, yanlislik olmuş.
30 kasim dogum,. Tabi araliga sarkabilir. Doktor bana
6haftalik dedignde ben 3 martta hamile kaldim sanmistim ama
Sat a göre 22 subat. :) istersenz kaldirin.