oyy sanırım o takımı bende biliyoruumm.e bebekte görmüştüm bayılmıştımda almaya cesaret edemedim.aslında çok umutluyum olacağına arada aklıma ne kadar endişe düşsede inanıyorum kucagıma alacağıma ama işte elim gitmiyo yinede. güle güle giydir cnm .zaten bizim bebeklerimiz kış bebeği olacağı için kadife setlere bakıyorum çok tatlılar.cinsiyetler belli olsun önermeye başlıcam hepsini sık kullanılanlara ekliyorum teeek tekk
evet cnm çok kusuyodum o dönem.ishalde vardı ve bana psikolojik olabilir deyip gönderdiler.geceleri bacaklarım birbirine vuruyodu titrerken durduramıyodum.çok kötüydü ALLAH tekrar yaşatmasın.keşke o dönem araştırsaymışım netten ketonun pozitifliği ne demek diye.
eveeeet yaaa e bebekte ki o takım işte. harika şirin ama demi
Kizlar bu gecen cumaki resimleri bebislerin
Saol kuzummmçok sevindim canımmmmmmmm
HoşgeldinAramızda 1 gün var. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin :) :)
oyy sanırım o takımı bende biliyoruumm.e bebekte görmüştüm bayılmıştımda almaya cesaret edemedim.aslında çok umutluyum olacağına arada aklıma ne kadar endişe düşsede inanıyorum kucagıma alacağıma ama işte elim gitmiyo yinede. güle güle giydir cnm .zaten bizim bebeklerimiz kış bebeği olacağı için kadife setlere bakıyorum çok tatlılar.cinsiyetler belli olsun önermeye başlıcam hepsini sık kullanılanlara ekliyorum teeek tekk
eveeeet yaaa e bebekte ki o takım işte. harika şirin ama demi
kesinliklee çok tatlıı.bak şimdi keşke alsaymışım demeye başlıcamkızada gider oğlanada walla
hiç bu kadar sevinmemiştim daha önce :) balkonu yıkıyor şimdi oraya hazırlıcak masayı ohh gel keyfim gell :))
Evet bende okudum onu 3 hafta daha sabrederim napim. Ama ruyamda kiz gördüm,kizim olacak diye hissediyorum. Etrafimdaki herkes erkek dese de öyle hissediyorum. Gerci farketmez de :) ciciler almak icin ögrenmek istiyorum..canım onu ben uzun zaman önce araştırmıştım onun için test alınması gerekiyo bnmde bildiğim kadarıyla.yurtdışındada yasaklanmış sanırım daha sonra.100 tl civarındaymış fiyatıda.
bekliyo teyzeler güzel haberlerii
Bir de youtube da falan baking soda gender test diye bir şey yapıyorşar. İdrar ve toz sodayı karıştırıyorlar. Köpürürse erkek, köpürmezse aonuç kız oluyormuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Âmin nasıl geçiyor senin gebelik ? Ben kilo alıyorum bu aralar mide bulantım az da olsa var. Göğüsler fena hassas ama alıştım baya bu duruma
Ahh ahh yarama tuz bastınız. Benim de eşim ailesenden tek bir maddi yardım göremedi. Her şeyi kendisi aldı. Benim ailem tabi kendine düşeni yaptı. Biz de çok sorunlarla evlendik. Kv em her şeye karışmayı çok seviyor. Kendisinin bir kuruş yardımo olmamakla beraber her konuda saçma sapan fikirler atöakta üstüne yok. Düğünde bile taktıkları 2 ıyduruk bilezikti. Bu kadar. Ne bir takı seti yapıldı, ne de bunlar benim diyebileceğim altınlarım oldu. Annem yine de üzülme kızım ileride daha fazlası senin olur diye teselli etti beni hep. Eşim önceden yalnız yaiadığı için çoğu eşyamız zaten eşimin eski eşyalarıydı. Annem başka eşyaları aşdığı için düzgüm bir yatak odası takımı bile alamadık kendimize. Eşimle aramız şu an iyi fakat kalbimde hep bir yaradır bu başımdan geçenler. 2 hafta sonra eşimin erl kardeşi evleniyor. Onlara tüm yardımlar yapılıyor. Ama sesimi çokarmıyorım. Bir şey desem yine kendim üzüleceğim çünkü. Eltim de sana ne takıldıysa bana da onu takacaklar. Dul kadın gbi gidecem diyor. :) welcome to the their world diyesim geliyor :):) daha neler neler var da anlatmakla bitmiyor. Ben rahat biriryim ama şunu biliyorum ki bemim yerimde başka biri olsa çoktan isyan bayrağını çekmişti. Ben artık sadece gülüp geçiyorum. Hepsi bu :)Ne güzel. Biz de hiç maddiyat için destek almadık. Ama ben hiçbir şeyimi kendim seçemedim. Davetiyemi bile basıldıktan sonra gördümNeyse eşimle aramız iyi olsun da başka bir şey umrumda değil. Gerçi o da göze batıyor. Her yerde gelin geldi bizi unuttu muhabbeti. Ama artık hiiiiççç umursamıyorum.
kızllllaaarrrrrrr biz geldiiikkkkkk drdeydik bu sabah bebişim taklalar atıyor
dr kıza benziyor dedi 16. haftada tam kesin görünürmüş
Buda benim bebegim, daha cinsiyeti ögrenemedik. 12 +6
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:):) hareket ediyor muydu çok:) ben hareketlerini görmek için çok heyecanlıyım
ayyyyy çok sevindim maşallahhhhallah sağlıkla kucağına almak nasip etsinn :) dua etde bizlerde böyle güzel haberlerle gelelimm
Ahh ahh yarama tuz bastınız. Benim de eşim ailesenden tek bir maddi yardım göremedi. Her şeyi kendisi aldı. Benim ailem tabi kendine düşeni yaptı. Biz de çok sorunlarla evlendik. Kv em her şeye karışmayı çok seviyor. Kendisinin bir kuruş yardımo olmamakla beraber her konuda saçma sapan fikirler atöakta üstüne yok. Düğünde bile taktıkları 2 ıyduruk bilezikti. Bu kadar. Ne bir takı seti yapıldı, ne de bunlar benim diyebileceğim altınlarım oldu. Annem yine de üzülme kızım ileride daha fazlası senin olur diye teselli etti beni hep. Eşim önceden yalnız yaiadığı için çoğu eşyamız zaten eşimin eski eşyalarıydı. Annem başka eşyaları aşdığı için düzgüm bir yatak odası takımı bile alamadık kendimize. Eşimle aramız şu an iyi fakat kalbimde hep bir yaradır bu başımdan geçenler. 2 hafta sonra eşimin erl kardeşi evleniyor. Onlara tüm yardımlar yapılıyor. Ama sesimi çokarmıyorım. Bir şey desem yine kendim üzüleceğim çünkü. Eltim de sana ne takıldıysa bana da onu takacaklar. Dul kadın gbi gidecem diyor. :) welcome to the their world diyesim geliyor :):) daha neler neler var da anlatmakla bitmiyor. Ben rahat biriryim ama şunu biliyorum ki bemim yerimde başka biri olsa çoktan isyan bayrağını çekmişti. Ben artık sadece gülüp geçiyorum. Hepsi bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?